Ben de kırk bine takıldım

kırk bin dediğin bugün 1200 Euro yapar. Bu çok yüksek bir rakam alt tarafı Yunan adası için
Çeşme'den sakiz'a gidiş dönüş 45 Euro
Vize ücreti 60 Euro
Yeme içme zaten Türkiye'den daha ucuz
Otel olarak Haziran ayı ve haftasonu seçtim, gecelik 50 Euro'ya tonla otel var (ben gitsem daha ucuzunu bulurum da bunlar şehir içinde ve şık yerler) iki kişi olsan 25 Euro ama hadi 50 diyelim
Beş gün kalsan 250 Euro da buradan
Hala toplam harcanan para 350 Euro bes gün gidiş dönüş yol,otel ve vize . Ören yerlerine girdin vs öyle şeylerden de 50 gitse (ki gitmez)
400 e
Kalan 800 Euro ne yani? Her gece sirtaki yapsan , şişelerce uzo içsen yine alkolün deniz ürünlerinin ulaşılabilir olduğu bir yer
Turu falan boşver bence. Zaten küçücük ada yani ne kadar yardımcı olacak tur sana?
Arkadaşın da Balkan 25000 demiş, 850 Euro.
Daha yılbaşında balkanlardaydim, geçen sene de oradaydım, önceden de gittim geldim. Gezmedigim ülkesi kalmadı. Yine de düşünüyorum, onca gezmeye 850 Euro harcamış miyimdir toplamda.
Araç bile kiralasan 850 Euro harcamak için çaba sarfetmek gerekir. Biraz Pegasus kampanyasi falan takip edin, öyle seyahat planı yapın derim. Otel tutacakken merkezi yeri seçip istediğiniz özelliği belirtip ucuzdan pahalıya sıralayın. Her şey daha kolay olur