moda anlayışı

feracelife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
352
69
38
37
moda anlayışımı nasıl arttırabilirim , nasıl daha zevkli olurum :)
var mıdır bunun bir yolu ?

Bloglari takip edebilirsin mesela.ama zevk meselesi var.
Almayacaksan bile gir dukkana dene cikar kombin yap bedava degil mi ayol
Ya da bunlari bosver bu tarz benim izle

Bloglari takip edebilirsin mesela.ama zevk meselesi var.
Almayacaksan bile gir dukkana dene cikar kombin yap bedava degil mi ayol
Ya da bunlari bosver bu tarz benim izle

teşekkür ederim , böyle programlar iyi oluyor iki üç tüyo kapıyoruz en azından

moda anlayışımı nasıl arttırabilirim , nasıl daha zevkli olurum :)
var mıdır bunun bir yolu ?
Giydiğinde kendini iyi hissettiğin bir tarz vardır.
İnsanların tepkileri, senin kendine olan güvenin, övgüler anlarsın bir şekilde neyin yakıştığını.
Moda bazen çok saçmalıyor, güzel olan herkesin gözünde güzeldir.
Önemli olan bunların arasında sana, fiziğine yakışanı bulabilmek bana göre.

ben zevkliyim herhalde
çünkü herkes kıyafetlerimi sorar yakın çevrem sorduğu gibi hiç tanımadığım insanların da sorduğu çok olmuştur
ben moda dergileri veya programları takip etmiyorum , zaten gerek yok moda sokakta aslında insanları biraz gözlemlemen modanın ne olduğu hakkında fikir sahibi yapıyor
ben çok gezerim , her butiğe her mağazaya tek tek girerim en güzelini en farklısını bulana kadar gezerim valla
bu yaz bir ayakkabı aldım , herkes sordu artı girdiğim bütün ayakkabı mağazalarının elemanları da sordu çok beğenildi
halbuki kıyıda köşede kalmış mağaza bile denmez küçük bir ayakkkabıcıdan almıştım
yani tek bir markaya mağazaya takılıp kalma gez dolaş bak dene zaten o kadar çeşit mağaza gezince en iyisini buluyorsun illaki

teşekkür ederim :)
ayakkabınız çok merak ettim

bence herkezin bir tarzı var ve bu kişisine göre değişir.yakışan neyse moda o bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…