Moda İle İlgili Tüm Sorularınızda Stil Danışmanız Bu Topikte Yardımcı Olacaktır.

Merhabalar, kuzenimin düğünü için fikir almak istiyorum.
Beyaz tenliyim, iri kahverengi gözlüyüm, boyum 164, kilom 50. Tarzım alışılmışın dışında şeyler giymek veya cesaret gerektiren şeyler :)
Kaşımda 2 adet piercing var. Saçlarımı kırmızıdan mürdüme çevirdim 2 gün önce.
Düğün için korse şeklinde bir büstiyer, arkası çapraz bağcıklı, dekolteli bir şey düşünüyorum. Altına da hafif kabarık, çok uzun olmayan tül bir etek. Renk olarak siyah düşünüyorum eteği. Büstiyer ise siyah-kırmızı ya da gri, gümüş ve siyah tonlarında düşünüyorum. Altına platform topuklu, deri bir ayakkabı. Sizin de fikrinizi merak ediyorum bu fiziğe yakışır mı?

şu ana kadar bu başlığa hiç bakmadığım için özür diliyorum eğer bundan sonra sorularınız olursa memnuniyetle cevaplayacağım...

img0997z.jpg

sence bu elbisenin altına nasıl bir ayakkabı almalıyım.?

merhaba summer, benim sorum biraz farklı :1: okuduğun bölümde dikim yapıyormusunuz, hani tekstil gibi, eğer yapıyosanız, elbisenin nasıl dikildiğini söylermisin veya örnek gösterirmisin tatlım ya, site falan varsa

merhaba ben de 170 boyundayım 50-51kiloyum rahat giyinmeyi seviyorum ama spor değil mesela eşofman falan hiç giymem. bide üst kısmım çok zayıf belim çok ince ve göğüsde pek yok :( o yüzden bol giyinsem korkuluk gibi oluyo dar giyinince ayy sen ne zayıfsıın hiç belin yok vs. diyorlar sinirim bozuluyo :59: gömlek giyindiğimde herkes beğeniyor ama hergün gömlek giyemem ya:37: yardımcı olursan sevinirim :)):78: bu arada yaşım 20 sölemeyi unutmuşum

Son düzenleme:
merhabalar benim size 2 sorum olacaktı.
1.sorum :kendime bir panço aldım.ilk defa kullanacağım.bu pançoyu nasıl kullanabilirim.içine dışına nasıl birşey giyersem iyi olur?pançoyu kabanımın içine giyebilir miyim?siz en iyisi nasıl giyinmem hakkında bir fikir verin:)) $CIMG3229.webp

2.sorum:vücut yapım basenli ve minyon tipliyim. kısa boyluyum yani.biraz kum saati modeliyim.yaşım 29.vücuduma göre kot pantolon ve kumaş pantolon bulamıyorum.strech pantolon buldum;her zaman strech giyemem.siz nasıl giyinmeyi önerirsiniz?

çok teşekkür ediyorum şimdiden

Son düzenleme:
merabalar 17 yaşındayım boyum 168 ve 55 kiloyum amcamın düğününde abiye mi giysem yoksa normal elbisemi alsam bilemiyorum uzun model tercih etmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinicem.. örnek resim koydum bu tarz bi abiye uygun olur mu acaba ?:44:
Eki Görüntüle 249985

Back
X