Moda İle İlgili Tüm Sorularınızda Stil Danışmanız Bu Topikte Yardımcı Olacaktır.

merhaba summmer
benim boyum 1.71 kilom 50 buğday tenliyim 17 yaşındayım daha çok spor giyinmeyi seviyorum ama giyim kuşam konusunda becerikli oldugum söylenemez bi türlü uyduramıyorum giysim uysa saçım uymuyo saçlarımı koyu kestaneye boyadım ama siyah oldu ben kahve tonlarında bişey olsun istiyorum sence hangi renge boyamalıyım saçlarım ve giyim şeklim degişsin istiyorum yardımcı olursan sevinirim degişmeye ihtiyacım var önerilerin için şimdiden teşekkürler

Slmmm a.s.

1.65 boya 85 kiloyum, kiloma rağmen kıvrımlı bir vücudum var hatlarım belli, fakat büyük beden üst yine bi derece kolay bulsam da kargo pantolon vs bol kot falan bulamıyorum... Kıyafetlerimden okadar sıkıldım ki... Resmen neredeyse kendime bakmayı bıraktım bırakcam.. :çok üzgünüm: İğrenme derecesine geldim... Hem spor hem şık olmayı seven bikaç kat giymeyi seven biriyim. örn; askılı üstüne tshirt üstüne kazak, hırka eşofman üstü vs. ama neyi nasıl giyicem nasıl yenilik yaratıcam, bedenime göre pantolon vs nerede bulucam klasik ve kumaş olmayan, ne yapcam bilemiorm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yardım edersen çok sevinirim:çok üzgünüm:

Merhaba,
Aslında daha önce yazmıştım ama yazımı yanlışlıkla silmişim.boyum 1,65 kilom fazla.kilom bedenimin üst tarafında
mide kısmım daha şiş duruyo.boynum kısa omuzlarım geniş.sizce ben nasıl giyinmeliyim.

Son düzenleme:
merhaba; ben 7 kilo kadar verdim ve dar paça yeni bir kot aldım ama göbeğim hala var, kotu denerken farketmemişim ama düşük bel olduğu için göbeğimi yukarda topluyor ve çok göbeğim varmış görünüyor, e yazda geldi saklayamıyorum incecik t-shirtlerin altında, sizce napabilirim ???

merhaba; ben 7 kilo kadar verdim ve dar paça yeni bir kot aldım ama göbeğim hala var, kotu denerken farketmemişim ama düşük bel olduğu için göbeğimi yukarda topluyor ve çok göbeğim varmış görünüyor, e yazda geldi saklayamıyorum incecik t-shirtlerin altında, sizce napabilirim ???
üstüne dha bol ucusan kumaslarla yapılmıs tunik tarzı seyler giyebilirsin.. hem göbegini gizler hemde rahat hareket imkanı saglar.. sar paca kotlarlada gayet sık durur..

Merhaba ben iç çamaşırı ile ilgili bir soru soracaktım.
Dar bir tişört giydiğimde sütyenimin arka tarafı malum belli oluyor ne yapmam lazım?
Birde askılı bir elbise veya bluz giydiğimde sütyenimin askılarını çıkarıyorum bu seferde sütyenim göğüslerimin şeklini alıyor ve yaygın oluyor toplu ve yukarda durmasını istiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim....

aslında bunlar için özel yapılmış sudyenler var normal iç çamaşırı mağazalarında sırt dekoltesi fazla olan elbiseler için üretilmiş sudyenler var o arka tarafı seffaf olan dar bir bluz giyildiğinde göstermiyor benimde var çünkü aynı şekilde bu tarz sudyenlerin askılarını çıkardığında da rahatça kullanılıyor o yaygın şekli almaz yani biraz geç oldu kusura bakmayın uzun zamandır buraya bakmamıştım ama artık elimden geldiğince yazabilirim...

O sütyenleri görmüştüm ama fiyatına bakmamıştım.
Bazen o sorun bendede oluyor fiyatları ne kadardır sizce?

Bu arada göğüsleri küçük göstermemiz için ne yapmamız lazım.(göğüslerim eşit değil biri daha büyükte :))

16 yaşındayım ve topuklu ayakkabılara bayılıyorum:kedi: sizce nasıl modelleri tercih etmeliyim?

Merhaba ben iç çamaşırı ile ilgili bir soru soracaktım.
Dar bir tişört giydiğimde sütyenimin arka tarafı malum belli oluyor ne yapmam lazım?
Birde askılı bir elbise veya bluz giydiğimde sütyenimin askılarını çıkarıyorum bu seferde sütyenim göğüslerimin şeklini alıyor ve yaygın oluyor toplu ve yukarda durmasını istiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim....

47577.jpg

şöyle şeffaf sütyenler var onlardan alabilirsin yapışkanlı cok fazla dayanmiyomuş ama
bide dekolte sütyenler var ben onlardan kullanıyorum markası orkide 15 tl cokta rahat

çok genel bi soru olacak ama, ben cidden giyim konusunda zayıfım.
:utangac: :utangac: :utangac: :utangac:

matematik çözer gibi kıyafet seçiyorum. orantılı olsun, benzer renkli olsun falan filan.
:utangac: :utangac: :utangac: :utangac:
ama yaşıma ve konumuma göre çok kotu.

ne yapmalıyım, yanı dedim ya çok genel ve çok zor bi soru aslında. çünkü bilmeyene bişi anlatmak en zoru.

ama düşünün ki 0.dan başlıyacağım. ne onerirsiniz???

bu sene kahve ve siyah bir arada kullanılıyor sanki,
siz bu iki rengin uyumunu nasıl buluyorsunuz?
eskiden olsa olmaz derdim ben ama dün mng'den bir etek aldım kendi açık kahve kalın siuah kemeri var, çok hoşum agitti
yalnız ve gelince de bunun üstüne ne giyilir bilemedim:)
siz ne önerirsiniz?

Merhaba hanimlar,

artik mümkün oldukca kiyafetlerimi terziye diktirmek istiyorum ve bundan dolayi piyasayi arastirma geregi duyuyorum..!

Kumas ve astar benden olursa, bir uzun kol & tam boy elbise veya uzun kol & tunik dikimi ne kadara mal olur veya olmali? Bi standart varmidir?? Benim oturdugum bölgede bir terzi var, o´da 50 TL alirim dedi ama onun isciligi pek güzel degil..titiz calismiyor, özenmiyor!

Yardimci olursaniz sevinirim..!

öncelikle böyle bir konu için çok teşekkür ederim (:
saçlarım sarı, gözlerim ela, açık tenliyim, boyum 162-163, kilom 55, omuzlarım geniş, bacaklarım ince ve uzun. 15 yaşındayım. havalı, güzel, hoş görünmek istiyorum. ne önerirsiniz? ve hangi renkleri tercih etmeliyim? :kedi:

Son düzenleme:
merhaba summer. benim sorunmda şu, 26 eylülde en yakın arkadaşımın düğünü war ve ben ne giycem bilmiyorum. kilo problemim war boyum 165 kilo 82 :(. yaşım 25 sen ne yapmalıyım elbise istiyorum koyu mavi lacivert tonlarında ama nasıl bir şey olmalı ve diktirmelimiyim. antalyada oturuyorum ve istanbulda büyük beden abiyeler war diye duydum sence bana görede warmıdır. lütfen yardımcı olursan çook sevinirim. şimdiden tşk ederim

yaşım 20, boyum 1.55 civarı, kilom 45, vücut ölçülerim 88-61-79 civarında

sorunum bende popo yok malesef :(( pantolonlarda popo kısmım dümdüz kalıyo ama basen kemiqim var :(( nefret ediyorum... ayrıca bende qöqüs de yok küççücükkk:(

arkadaşlar sizden istediqim bana uyqun qiyim tarzıı yardımlarınızı bekliyorummm!!!
bunLar da resimLerim

Eklentiler

• $grnt010000.webp
    $grnt010000.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 86
slmlar ben 161 boyunda 52 kiloyum armut tipliyim maesef vücuduma göre basenlerim geniş basenlerimin genişliğini belli etmemeye calışırım bu arada kapalıyım pantolon giymiyorum nasıl giyinmei tavsiye edersiniz klasik ağır şık giyinmek ama alışverişe cıktıgım zaman hep sade spor şeyler seciyorum...

benimde renk uyumuyla ilgili fikrinize ihtiyacım var :sm_confused: kahverengi çizme ve siyah kabana ihtiyacım var ama ikisi uyumlu olurmu tereddütteym.krem rengi de bi kaban beğendim uyum açısından tabi krem daha mantıklı ama biraz daha ağır kaçıo beğendiim kaban,yani her zamanda giyemem (okula giderkn vs) sizce siyah çokmu abez durur :uhm:

Back
X