canım yine ben

merak ettim de...ben güneş gözlüğü olarak koyu renk güneş gözlüklerini sevmiyorum..ve yüzüme daha çok yakıştığına inandığım için renkli olan ve şeffaf (arkasından gözü gösteren) aynalı yada aynasız farketmiyor ama aynasızı daha çok tercih ederim.......
neyse ben bu tip gözlükleri dışarıda takabildiğim gibi kapalı mekanlarda da takabilirmiyim diye soracaktım...malum bazı gözlükleri gözünden çıkarmadan kapalı mekana girip insanlarla yüzyüne konuşurken yani biraz komik görünüyor..özellikle de koyu renk olan ve arkasından gözü göstermeyenler..
dışarıdayken biryere girip çıktığımda her seferine gözümden takıp çıkarmaya da üşeniyorum..
sana sorduğum gözlüklerin 1-2 resmini de koyayım...
renkli ve şeffaf olup da aynalı olanlar da var ama ayna yüzünden göz görünmediği için onlar kapalı mekanda olmaz sanırım :)
ha bi de resimdeki gibi güneş gözlüğüyle deri montu aynı anda giymek de istiyorum.. adam sanatçı olduğu için rahat rahat giyiyo tabi :)
onun da kendimce çözümünü buldum sanırım..
mesela ilkbahar gibi ara mevsimlerde siyah değil de krem rengi yada açık mavi bir deri montla bu renkli gözlükleri takarsam acayip de durmaz sanırım..
çünkü deri mont genelde kış giysisi gibi algılanıyor..güneş gözlüğü de yaz işi :)