• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda olsa bile asla yapmam dediğiniz şeyler var mı ?

Bende kullanmadım klasik pantolona devam ediyorum , yazın ise salaş bol ince kumaş pantolon tercih ediyorum..
Bulması biraz zor ama olsun =)
Bazen klasikten pek şaşmamak gerekiyor :D Bende genelde dar uzun paça ve bol paça giyerim.Uzun oldugu sürece problem yok ikisinide severek kullanıyorum :) Birde şu araboy etekler var onlarıda sevmem diz altı olanlar ya uzun ya kısa olucak benim için ortası yok :)

Bazen klasikten pek şaşmamak gerekiyor :D Bende genelde dar uzun paça ve bol paça giyerim.Uzun oldugu sürece problem yok ikisinide severek kullanıyorum :) Birde şu araboy etekler var onlarıda sevmem diz altı olanlar ya uzun ya kısa olucak benim için ortası yok :)
dizin altında degıl de daha diz kapağına dogru bıten kalem etekler çok şık duruyor :)

Ben yazın mini etek kullanıyorum ama dışarıda değil evin içinde, yazlık alanlarda tabi ki de rahat oluyorum ama etek kullanma alışkanlığım yok pek..

Ama soracak olursan , desenli desenli elbiseler kullanırım yazın , elbise giymek daha rahat geliyor yaz aylarında..

İste benim tarzım.
Bir düğün olsa da kirmizi kupelerimle gitsem şöyle mükemmel bir elbiseyi..:KK45:( yazar burada carpiliyor)
Screenshot_2014-12-06-01-50-36-1.webp

Back
X