• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda olsa bile asla yapmam dediğiniz şeyler var mı ?

dizin altında degıl de daha diz kapağına dogru bıten kalem etekler çok şık duruyor :)
Yok canım onlar değil,onlar gayet şık duruyor şöyle benim dediklerim

cats.webp

Ben yazın mini etek kullanıyorum ama dışarıda değil evin içinde, yazlık alanlarda tabi ki de rahat oluyorum ama etek kullanma alışkanlığım yok pek..

Ama soracak olursan , desenli desenli elbiseler kullanırım yazın , elbise giymek daha rahat geliyor yaz aylarında..
Evde etekle gram rahat edemiyorum ben ya :) Koltukta dahi bacaklarımı dikip oturuyorum o yüzden sanırım :D Elbiseyi bende seviyorum en rahatı :)

Eki Görüntüle 1326135

Evde etekle gram rahat edemiyorum ben ya :) Koltukta dahi bacaklarımı dikip oturuyorum o yüzden sanırım :D Elbiseyi bende seviyorum en rahatı :)

Altınada dolgu topuk sandalet ve düz yazlık sandaletleri de giydin mi tamamdır =)

Eki Görüntüle 1326135

bak bu etekler guzel ben tercıh etmem ama çok hoş duruyor taşıyabılen ıcın

Bi de arkadaslar şu ten rengi taytlari giymeyin ya, bi kere kizin tekinde gördüm cirilciplak sandim o derece yani...

Çok haklısın. Bir kız arkadaşımda ten rengi tayt gitmiş , koca koca adamlar dönüp dönüp bakıyormuş..
Kız o kadar rahatsız olmuş ki , içimden hiç mi dikkat çekici olduğunu anlamadın be kuzum dedim..
Dışıma konuşmadan , bir daha kullanmayacağım demişti..

Bi de arkadaslar şu ten rengi taytlari giymeyin ya, bi kere kizin tekinde gördüm cirilciplak sandim o derece yani...
onları her yerde giyemezler sanırım.Türkiye şartlarında biraz tehlikeli giysiler,tabi yerine göre değişebilir ben cesaret edemem şahsen

Çok haklısın. Bir kız arkadaşımda ten rengi tayt gitmiş , koca koca adamlar dönüp dönüp bakıyormuş..
Kız o kadar rahatsız olmuş ki , içimden hiç mi dikkat çekici olduğunu anlamadın be kuzum dedim..
Dışıma konuşmadan , bir daha kullanmayacağım demişti..
ben gormedım o ten rengı taytları yaaaa

Back
X