- Konu Sahibi Huy Meselesi
ne gorunmesını ıstemesekte egılıp kalktıgımızda gorunuyor :)o moda sımdı yok ama her zaman cınsellık objesı olarak kullanılabılır:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne gorunmesını ıstemesekte egılıp kalktıgımızda gorunuyor :)o moda sımdı yok ama her zaman cınsellık objesı olarak kullanılabılır:)
anaaaa geldıııo zaman bızımle degılsın![]()
Evett sopaya sütyen takmış sallıyor :)hangısı sutyen kızbu mu
gıyen dusunsunne gorunmesını ıstemesekte egılıp kalktıgımızda gorunuyor :)
ahahhEvett sopaya sütyen takmış sallıyor :)
Lady Gaga'nin ayakkabisi (adını bilemedim simdi)![]()
aşıkkkk arkamdan atıp tutma ben heryerden cıkarım ha ona goreanaaaa geldııı![]()
ben dar elbıseler gıyınce kullanıyorum acıkcası ıc camasırı ızı olmasın dıye :)gıyen dusunsun
ovvv setLady Gaga'nin ayakkabisi (adını bilemedim simdi)![]()
sen ne giyiyonki anca onu gıymem bunu gıymemYakışsa bile yine de kullanmam kaba duruyor her ayağa gidecek tarzda bir ayakkabı değil anca sana yakışır![]()
a ben cok severımmmm her gun gıyerım nerdeyse o yuzden gobusume pircing dusunuyorumBirde şu yarım kazaklar var bu sene çıktı sanırım onlarıda kullanmam pek.Hoş aslında ama bana nedense hiç yakışmıyorlar
O her zamano moda sımdı yok ama her zaman cınsellık objesı olarak kullanılabılır:)
Eski bir arkadaşım bunu çok sık yapardı yani bile bile gösterirdi. Bana güzel görünmüyordu açıkçası :))Yok sanırım artık.Olmasında donu dışarda insanlar görmek istemem![]()
Dikkatli davranmak gerek.ne gorunmesını ıstemesekte egılıp kalktıgımızda gorunuyor :)
farketttm kuzumaşıkkkk arkamdan atıp tutma ben heryerden cıkarım ha ona gore![]()
Yakışana yakışıyor :) Benim simitlerim mevcut az biraz o rahatsız ediyor beni çoka ben cok severımmmm her gun gıyerım nerdeyse o yuzden gobusume pircing dusunuyorum