Mrb.hoşgeldnz..
Sanırım problemnz göbeğinz... az da olsa problem yapıyorsunz sanrmGöbeğinizi gizlemek için uygun kesimli elbiseler pantolon ve etekten daha iyi seçenekler. Etek ve pantolon giydiğinizde de göbek hizanızı biraz geçen hafif bol tunik ve gömleklere başvurun. Hatta erkek gömleği bile giyebilirsiniz.
Göbek kısmınıza biraz kalın kemerler takarak kombinledğnz giyslernzde göbeğinizi saklar.. Tek sorun göbekse .. göbek kısmı aşırı yapışan penye badi türü üstlerden uzak durun.. Takılarınz aksesuarlarınzla da dikkati göbekten başka bi noktaya kaydırablrsnz.. Hafif topuğu olan çizme ve ayakkabılar tercih edin boyunuzun biraz daha uzun görünmesnde fayda var..
Kahve göze kahve,mavi renk farları yakıştrıyorum.. pembe tonlarında ruj ve allık uygun.. kırmzı rujda beyaz tene gider ama yerine göre kulanın... Dudaklar çok ince ve küçükse önermm kırmızı ruju... Saçlarınızı katlı bi model kestirerekde yüzünüzü hareketlendireblrsnz![]()
Çoook teşekkür ederim. evet ben de kırmızıyı farkettim. Dudaklarım çok ince kötü duruyor. Emeğinize sağlık önerilerinizi dikkate alacağımm :)