• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda tasarımcısıyım "bana ne yakışır" diyorsanız yardımcı olmak isterim!!!

Mrb. :54: hoşgeldnz..
Sanırım problemnz göbeğinz... az da olsa problem yapıyorsunz sanrm:6: Göbeğinizi gizlemek için uygun kesimli elbiseler pantolon ve etekten daha iyi seçenekler. Etek ve pantolon giydiğinizde de göbek hizanızı biraz geçen hafif bol tunik ve gömleklere başvurun. Hatta erkek gömleği bile giyebilirsiniz.:ssz:
Göbek kısmınıza biraz kalın kemerler takarak kombinledğnz giyslernzde göbeğinizi saklar.. Tek sorun göbekse .. göbek kısmı aşırı yapışan penye badi türü üstlerden uzak durun.. Takılarınz aksesuarlarınzla da dikkati göbekten başka bi noktaya kaydırablrsnz.. Hafif topuğu olan çizme ve ayakkabılar tercih edin boyunuzun biraz daha uzun görünmesnde fayda var..:39:
Kahve göze kahve,mavi renk farları yakıştrıyorum.. pembe tonlarında ruj ve allık uygun.. kırmzı rujda beyaz tene gider ama yerine göre kulanın... Dudaklar çok ince ve küçükse önermm kırmızı ruju... Saçlarınızı katlı bi model kestirerekde yüzünüzü hareketlendireblrsnz:34:

Çoook teşekkür ederim. evet ben de kırmızıyı farkettim. Dudaklarım çok ince kötü duruyor. Emeğinize sağlık önerilerinizi dikkate alacağımm :)

Giyim durumu: Açık yada, kapalı

Saç rengi: belirtiniz

Yüz tipi: belirtiniz

Beden: belirtiniz

Boy: belirtiniz

Vucut tipi: belirtiniz

Ten rengi: belirtiniz

Mesleğinizi: belirtinz

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

öncelikle açtığın konu için seni tebrik ediyorum canım,faydalı olmak adına uğraştığın için :16:
bende giyinmeyi çok ama çok seviyorum.önceden tarzım yoktu ama güzel giyindiğim söylenirdi yavaş yavaş tarz oluşturmak adına farklı şeyler denemeye başladım beğenide topladı ama daha yolun başındayım,senind önerilerini almak beni çok mutlu eder :29:
giyim durumu:tesettürlü
yüz tipi:yuvarlak(minyon tipli olduğum için yüzümde yaşımı saklıyor: ))
beden:38
boy:1.58
vücut tipi:armut(belim ince,basen yok ama kalçam toplu)
ten rengi:buğday
meslek:üniversite 3. sınıf öğrencisiyim,yaşım 20.

şimdiden teşkkürler,merakla bekliyorum tavsiyelerini: )))

Merhaba,
Sade ve rahat giyinmeyi seviyorum ama biraz değişiklik yapmak istiyorum.
Bana verebilecek önerileriniz nelerdir ?
Haziran'da düğünüm olacak acaba bana ne tarz gelinlikler yakışır ?

Giyim durumu: Açık
Saç rengi: Koyu kahverengi
Yüz tipi: Hafif ters üçgen
Beden: 34-36
Boy: 160 cm
Kilo: 48
Vucut tipi: İnce ve narinim. Minyon sayılırım ama bacak boyum uzun. Hatlarım dolgun ama kol ve bacaklarım oldukça ince.
Kol ve bacaklarımın inceliğini nasıl kamufle edebilirim ? Bir de göbek bölgemde hafif kalınlaşma var.
Ten rengi: Beyaz

Hoşgeldnz:12:
bel bölgenzde kalınlaşma varsa acil spora başlayın ve zamanında müdehale edin ki daha çabuk kurtulun o bölgedeki yağlardan.. Bacak boyunuz uzun olduğu için düşük bel önrrdm fakat bel bölgenzdeki probleme çözüm bulmadan düşük bel fazla giymeyn derm.. ya da pantonlarınzn üzerine giyeceğnz giysiler gögüs altından bolararak inen ampir tarz dediğimz üstler giyeblrsnz çok dar bluzlar ve kazaklar giymeyin. Elbise ve eteklerinizi kalın kemerle kullanarak belinizi daha ince gösterebilirsiniz. Boyuna çizgili detaylar taşıyan kıyafetler tercihnz olsun ve enine çizgili giysilerden uzak durun.. Günlük hayatta az da olsa topuklu bir ayakkabı giymelsnz..

Gelinlik önersi;
Minyon tipli olduğunuz için çok kabarık bir gelinlikten kaçınmalısınız bence. Yoksa maazallah o gelinliğin içinde kayboluverirsiniz. Gelinliğinizin boyu uzun olmalı ama ayaklarınıza dolaşacak kadar da değil. Uzun bir gelinliğin altına giyeceğiniz topuklu ayakkabılarla daha boylu görünürsünüz. Saçınızı yüksek bir topuz yaptırmak da boyunuzu daha uzun gösterir ancak çok abartılı duvaklar ve gelin başlarından kaçınmalısınız. Son olarak insanı daha geniş gösteren kar beyazından ziyade, krem ve fildişi gibi yumuşak tonları öneririm.

Stilimi yenilemek istiyorum demişsiniz:ssz:
Tarzınızı birdenbire ‘pat’ diye değiştirmeyin bana kalırsa. Hem kolayca uyum sağlayamayıp sudan çıkmış balığa dönersiniz, hem de maddi olarak çok zorlanırsanız. Tarzınızı değiştirme isteğinin altında mutlaka bir sebep yatıyordur. Bu sebepten hareket ederek minik minik değişiklikler yaparak işe başlayabilirsiniz. rahat,sade,Spor olarak tarif ettiğiniz tarzınızı iyi bir saç kesimi, ayakkabı, takı, çanta ve fular gibi yardımcı oyuncularla “spor şık”a dönüştürebilirsiniz.

öncelikle açtığın konu için seni tebrik ediyorum canım,faydalı olmak adına uğraştığın için :16:
bende giyinmeyi çok ama çok seviyorum.önceden tarzım yoktu ama güzel giyindiğim söylenirdi yavaş yavaş tarz oluşturmak adına farklı şeyler denemeye başladım beğenide topladı ama daha yolun başındayım,senind önerilerini almak beni çok mutlu eder :29:
giyim durumu:tesettürlü
yüz tipi:yuvarlak(minyon tipli olduğum için yüzümde yaşımı saklıyor: ))
beden:38
boy:1.58
vücut tipi:armut(belim ince,basen yok ama kalçam toplu)
ten rengi:buğday
meslek:üniversite 3. sınıf öğrencisiyim,yaşım 20.

şimdiden teşkkürler,merakla bekliyorum tavsiyelerini: )))

mrb cnm hoşgeldn:6:
cnm tesettürlü giyim için bi çok mağazalar açıldı seçenekler çoğaldı... Eğer maddi durumunz biraz iyiyse çok güzel kombinler yapablrsnzz... tesettür giyimde şık olmak için biraz kalite giyinmek gerekir.. Kaliteli görünmeye ağırlık verin.. Giysilerinizi krem, bej, lacivert ve gri gibi ağır renklerden seçin. Bu renkler kıyafetleri kaliteli gösterir. Giysilerinizin üzerinde çok fazla süs püs, yazı ve desen olmasın. Mümkün olduğunca abartıdan kaçınıp sadeliğe yönelin. Modayı yakından takip enin.. modanın sunduğu renklere uygun giyinin.. Mesela bu yıl pasmina şallar çok moda bence eşarp takan birisiysenz pasmina şallara ağırlık verin.. Bi de az da olsa muhakkkak topuklu ayakkabı kullanın boyunuz ne kadar uzun görünürse giysileri o kadar iyi taşırsnz.. Çok iddalı renkleri tesettürlü bayanlara yakştrmıorum.. aksesuarlarınzda tutunda giyslernz hepsi kaliteli ve şık olsun.. aksesuarlarınz hiç bi zmn kıyafetlernzin önüne geçmesn.. mesela 200 tl ye kombinleyp aldığınz bi giysiye 250 tl gibi uçurum rakamlar ödeyerek aldığnz bi ayakkabı asla giymeyin:34: yaşınıza göre giyinmeyi de ihmal etmeyn..

mrb cnm hoşgeldn:6:
cnm tesettürlü giyim için bi çok mağazalar açıldı seçenekler çoğaldı... Eğer maddi durumunz biraz iyiyse çok güzel kombinler yapablrsnzz... tesettür giyimde şık olmak için biraz kalite giyinmek gerekir.. Kaliteli görünmeye ağırlık verin.. Giysilerinizi krem, bej, lacivert ve gri gibi ağır renklerden seçin. Bu renkler kıyafetleri kaliteli gösterir. Giysilerinizin üzerinde çok fazla süs püs, yazı ve desen olmasın. Mümkün olduğunca abartıdan kaçınıp sadeliğe yönelin. Modayı yakından takip enin.. modanın sunduğu renklere uygun giyinin.. Mesela bu yıl pasmina şallar çok moda bence eşarp takan birisiysenz pasmina şallara ağırlık verin.. Bi de az da olsa muhakkkak topuklu ayakkabı kullanın boyunuz ne kadar uzun görünürse giysileri o kadar iyi taşırsnz.. Çok iddalı renkleri tesettürlü bayanlara yakştrmıorum.. aksesuarlarınzda tutunda giyslernz hepsi kaliteli ve şık olsun.. aksesuarlarınz hiç bi zmn kıyafetlernzin önüne geçmesn.. mesela 200 tl ye kombinleyp aldığınz bi giysiye 250 tl gibi uçurum rakamlar ödeyerek aldığnz bi ayakkabı asla giymeyin:34: yaşınıza göre giyinmeyi de ihmal etmeyn..

teşekkür ederim canım: )
eşarp takmayı 7 ay önce bıraktım.lazer kesim şallara,ince ipek şallara yöneldim.
renk olarak zümrüt yeşili,vişne çürüğü,mürdüm favorum tabi birde vizon...
bu renkleri kombinliyorum çoğunlukla ve çok hoşuma gidiyor.
mümkün mertebede kaliteli giyinmeye çalışıyorum.armineyiikayrayı ve setrmsi özellikle beğeniyorum.
topuklu ayakkabıysa vazgeçilmezim :69:
kıyafettüe hareketi sevmiyorum,genelde elbiselerimde,eteklerim ve üst kıyafetlerimde düz renktir.
bi kaç kıayfetimi paylaşayım

$1k941yesil1.webp$Fotoğraf1206.webp$Fotoğraf1207.webp$Fotoğraf1208.webp$Fotoğraf1209.webp$Fotoğraf1210.webp$Fotoğraf1211.webp$Fotoğraf1213.webp$Fotoğraf1217.webp$Fotoğraf1218.webp$Fotoğraf1219.webp$Fotoğraf1220.webp$Fotoğraf1221.webp$Fotoğraf1222.webp$Fotoğraf1204.webp$Fotoğraf1199.webp$Fotoğraf1197.webp$Fotoğraf1268.webp$Fotoğraf1293.webp$Fotoğraf1294.webp$Fotoğraf1295.webp$Fotoğraf1298.webp$Fotoğraf1313.webp$Fotoğraf1302.webp$Fotoğraf1289.webp$Fotoğraf1368.webp$Fotoğraf1369.webp$z-ipek-karisimli-sal--saks-mavisi--kirmizi--armanda-2074.webp$Fotoğraf1188.webp$Fotoğraf1195.webp$Fotoğraf1224.webp

işte bunlarda benim bazı şalllarım,kıyafet ve çanta ayakkabı kombinlerim: )
bişey sormak istiyorum.ben nasipse 3,5 ay sonra evleniyorum.balayı için 5 yıldızlı bi otele gideceğiz.sence rahatıma yönelikmi yoksa bulunduğum ortamın şıklığına uygun kıyafetler mi götürmeliyim?
6 günlük bi tatil olacak.sence yanıma ne almalıyım,en çok memnun kalacağım kombinler hangileri olur?
ben hardal rengi ve zümrüt yeşili maksi etek almak istiyorum(yüksek bel,dar A tipi etekler),içine ise şık beyaz gömlek.
ve buna uygun şallar.
bunun dışında ne önerirsin?elbise olarak ya da etek..(pantolon giymeyi sevmiyorum bu arada)

GOLDFLAY cnm buraya dah aonce de yazmıstım ama olculerımı tam bılemedıgım ıcın bugun olctum senden bılgı almak ıstedıgım tek konu ben neyım :1: armut mu kum mu ne :1:

göğüs: gogus ucum84 altı75 80A takıyorum

kalca :96

bel:76 kı ben ınce sanıyodum :26:

bıoy ve kılomu yazmısıtm onceden ama hatırmazsın belkı cnm yıne yazıyorum boy170 kılo55 cnm belkı daha da fazla olabılır hıc olcmedım onu da ama en son 53 falandım olmusumdur 55 sımdıden tesekkur ederım cnm :1: sadece ne oldugumu ogrenmek ıstıyorum :) ben bu forumdakı hesaplamalara baktım bel kalca oranına armut tıp cıktı ama benım omuzlarım genıstır armut tıpınde dar olmuyo mu omuz kafam karısık o yuzden :((((((((

GOLDFLAY cnm buraya dah aonce de yazmıstım ama olculerımı tam bılemedıgım ıcın bugun olctum senden bılgı almak ıstedıgım tek konu ben neyım :1: armut mu kum mu ne :1:

bıoy ve kılomu yazmısıtm onceden ama hatırmazsın belkı cnm yıne yazıyorum boy170 kılo55 cnm belkı daha da fazla olabılır hıc olcmedım onu da ama en son 53 falandım olmusumdur 55 sımdıden tesekkur ederım cnm :1: sadece ne oldugumu ogrenmek ıstıyorum :) ben bu forumdakı hesaplamalara baktım bel kalca oranına armut tıp cıktı ama benım omuzlarım genıstır armut tıpınde dar olmuyo mu omuz kafam karısık o yuzden :((((((((

Çok merak edıyorum tavsıyelerınızi, teşekkur ederım daha sımdıden :16:
Saç rengi: siyah
Yüz tipi: oval
Beden: 36
Boy: 1.62 kilom :51
Vucut tipi: armut gıbıyım dıyebılırız :) belım 60cm. kalçam 80
Ten rengi: esmer
Mesleğinizi: öğretmen

teşekkür ederim canım: )
eşarp takmayı 7 ay önce bıraktım.lazer kesim şallara,ince ipek şallara yöneldim.
renk olarak zümrüt yeşili,vişne çürüğü,mürdüm favorum tabi birde vizon...
bu renkleri kombinliyorum çoğunlukla ve çok hoşuma gidiyor.
mümkün mertebede kaliteli giyinmeye çalışıyorum.armineyiikayrayı ve setrmsi özellikle beğeniyorum.
topuklu ayakkabıysa vazgeçilmezim :69:
kıyafettüe hareketi sevmiyorum,genelde elbiselerimde,eteklerim ve üst kıyafetlerimde düz renktir.
bi kaç kıayfetimi paylaşayım

Eki Görüntüle 347769 Eki Görüntüle 347786 Eki Görüntüle 347787 Eki Görüntüle 347788 Eki Görüntüle 347789 Eki Görüntüle 347791 Eki Görüntüle 347792 Eki Görüntüle 347794 Eki Görüntüle 347795 Eki Görüntüle 347798 Eki Görüntüle 347799 Eki Görüntüle 347801 Eki Görüntüle 347802 Eki Görüntüle 347804 Eki Görüntüle 347785 Eki Görüntüle 347784 Eki Görüntüle 347783 Eki Görüntüle 347770 Eki Görüntüle 347771 Eki Görüntüle 347772 Eki Görüntüle 347773 Eki Görüntüle 347774 Eki Görüntüle 347775 Eki Görüntüle 347776 Eki Görüntüle 347777 Eki Görüntüle 347778 Eki Görüntüle 347779 Eki Görüntüle 347780 Eki Görüntüle 347781 Eki Görüntüle 347782 Eki Görüntüle 347805

işte bunlarda benim bazı şalllarım,kıyafet ve çanta ayakkabı kombinlerim: )
bişey sormak istiyorum.ben nasipse 3,5 ay sonra evleniyorum.balayı için 5 yıldızlı bi otele gideceğiz.sence rahatıma yönelikmi yoksa bulunduğum ortamın şıklığına uygun kıyafetler mi götürmeliyim?
6 günlük bi tatil olacak.sence yanıma ne almalıyım,en çok memnun kalacağım kombinler hangileri olur?
ben hardal rengi ve zümrüt yeşili maksi etek almak istiyorum(yüksek bel,dar A tipi etekler),içine ise şık beyaz gömlek.
ve buna uygun şallar.
bunun dışında ne önerirsin?elbise olarak ya da etek..(pantolon giymeyi sevmiyorum bu arada)

cnm tekrar mrb. tesettürlü bir bayan olarak şık giyiniyorsun,, giysigüzel sezona uygun renkler.. cnm bence tarzın çok güzel bu tarzda kıyafetler terch etmeye devam et.. sadece renk yelpazeni genşleteblrsn.. dediğin gibi hardal sarıları, saks mavileri,petrol yeşiller, tarçın rengi,,turuncu,,pudra yeşili,pudra pembesi,cam göbeği vs. renklerde ekleyeblrsn gardrobuna..

benmde mayıs haziran gibi düğünüm olacak Allah nasip ederse tam tarih koyamadık henüz gerçi ama:1:
cnm hayırlı bir evlilik yaparsın inş... balayına biraz daha rahat giysiler terch etmeye bak derim pantolon üzeri tunik vs. önrecektm ama pantolon giymiyoruum demşsn.. cnm en çok rahat ettiğin giysilerden seç bide en çok kendine yakştırdğn giysilerden en az 2 tane koy:34: rahat olmasada en az iki tane en favori giysilerini koy ki balayında güzel fotoğraflar çekineceksz mutlaka:34: senin kombinlerine benzer bende biraz bişiler eklym:34:
$272875_10150270050758641_594478640_7422887_3899049_o.webp$328242_109449222501186_107907289322046_73755_76.webp$374273_321644374517153_256885320993059_1507508_1188520956_n.webp$394087_10150517335223375_708483374_8862331_1085077718_n.webp$armine-tesettür-giyim-1.webp$oı.iy0.webp$265954_2233750887171_1349899736_2570623_4024197_o.webp

ufak tefeğim daha uzun görünmek istiorum.armut tipiyim 156 boy 51 kilo.kalçam gögüs var.kot giyinmekten sıkıldım.

cnm mrb :7: armut olman için belinn biraz daha ince olması gerekiodu 65 falan.. ve gögüslrinn biraz daha küçük olması ve dediğin gibi omuzlarınn dar olması gerekiodu cnm o yüzden armut ve kum saati olmadığın kesin:9: senin ölçülerinde benimkine benzio sadece boyun benden 2 cm uzun kilo olarakta benden 3-4 kilo zayıfsn:9::9: cnm bel kaviisn belirgin değilse dikdörtgen vücut tipine giriosun:34: bel çevrenden kilo almaya meyillysen ve göbek de varsa elma:9: cnm sen dikdörtgenle elma karışımısn:31: cnm bu arada belinin ölçüsünü göbek deliğinn biraz üzerinden aldın dimi:6:

ufak tefeğim daha uzun görünmek istiorum.armut tipiyim 156 boy 51 kilo.kalçam gögüs var.kot giyinmekten sıkıldım.

hoşgeldn tatlım:emir_bebek:
Kalçalarınızı belirginleştirmek için ekstra çaba göstermeniz gerekmediğinden üzeriniz için dar kıyafetler tercih edin. Slim bluzlar, streç tişörtleri hiç düşünmeden giyebilirsiniz. Düğmeli gömlekler ve yün ceketler sizin için yaratılmış.Göğüs çevresindeki aksesuarlar, dekolteler ve kıyafet ayrıntıları dikkati bu tarafa çekmenize yardımcı olur.Aksesuarlarda zengin davranabilirsiniz. Şal ve kolye ikilisini bile bir arada deneyebilirsiniz! Tişört üstüne gömlek giymek gibi çoklu kıyafet kombinasyonları deneyin.Kargo pantolonlardan, çılgın ceplerden ve abartılı işlemelerden uzak durun. cnm kot giymekten niye sıkıldın:32: renkli kotlar çıktı yaşını bilmiorum gerçi ama renkli kot giyeblrsn.. tarçın rengi,vişne çürüğü vs.:51: cnm sıkıldysan yüksek bel şık kumaş pantolonlar giyeblrsn.. kalem etekleride armutlara yakıştırıyıorum
boyunuzu uzun göstermk için boyuna çizgili kumaşlardan,topuklu ayakkabılardan faydalanablrsnz.. kesinlkle topuksuz bi ayakkabıyla sokağa çıkmayın:ssz:

Çok merak edıyorum tavsıyelerınızi, teşekkur ederım daha sımdıden :16:
Saç rengi: siyah
Yüz tipi: oval
Beden: 36
Boy: 1.62 kilom :51
Vucut tipi: armut gıbıyım dıyebılırız :) belım 60cm. kalçam 80
Ten rengi: esmer
Mesleğinizi: öğretmen

mrb. Hoşgeldnz:108:
tam armut değilsnz.. omuzlarınz darsa o zmn armuta yakın bir fiziğinz var diyeblrz.. Giysi seçmekte zorlanacağınz bi fiziğinz yok.. okulda klasik giyiniyorsunzdur elbet.. yüksek bel kalem etekleri öneririm+topulu ayakkabı.. göbek yoksa üzerinize oturan giysileri rahatlkla giyeblrsnz.. Mutlaka topuklu ayakkabılarınz ayaklarında olsun.. çok kaba kumaşlardan yapılmş,detayları falzla giysileri önermm.. Tercihlerinz sade ve şık olmalı.. Boyuna çizgili kumaşlardan yapılmş giysiler sizi olduğunzdan uzun göstereceği için doğru bir terch sizin için.. baştan aşağı tek renk giyinerekte uzun bir görünüm elde edeblrsnz..
$kc3bcf-yec59fil-pantolon-kombin.webp$ne giysem şık klasik kombin.webp$timthumb.webp$yuksek-bel-etek-kombinler-2.webp$Tam ekran yakalama 11.06.2011 141058.bmp.webp$34974.webp$31308355_06.webp$kombin11.webp

esmer tene şeftali,mercan,kiremit,kayısı tonlarını yakştrıorum.. gözlrinz kahve ise kahve sedefli bi far öneririm.. dudakta da bej ve şeftali kullanın :54:

cnm mrb :7: armut olman için belinn biraz daha ince olması gerekiodu 65 falan.. ve gögüslrinn biraz daha küçük olması ve dediğin gibi omuzlarınn dar olması gerekiodu cnm o yüzden armut ve kum saati olmadığın kesin:9: senin ölçülerinde benimkine benzio sadece boyun benden 2 cm uzun kilo olarakta benden 3-4 kilo zayıfsn:9::9: cnm bel kaviisn belirgin değilse dikdörtgen vücut tipine giriosun:34: bel çevrenden kilo almaya meyillysen ve göbek de varsa elma:9: cnm sen dikdörtgenle elma karışımısn:31: cnm bu arada belinin ölçüsünü göbek deliğinn biraz üzerinden aldın dimi:6:

aynen ole cnm yok belım var kıvrım var ama gobegım de kucuk ayva gobek ama bıraz daha kılo alırsam ayvayı gecıcek :) dıkdortgen oldugumu sanmıyorum cnm ya belım var ama dedıgım gıbı 75 cok kalın gıbı de degıl anlamadım kı sırtım genıs ondan mı kı cunku benım goguslerım de kucuk bence 75 gıbı duruyo ama sırtımdan kaynaklanıyo sanırım 80A takıyorum dedıgın gıbı cnm gobek delıgının ustunden olctum galıba elmayımmmm :)

aynen ole cnm yok belım var kıvrım var ama gobegım de kucuk ayva gobek ama bıraz daha kılo alırsam ayvayı gecıcek :) dıkdortgen oldugumu sanmıyorum cnm ya belım var ama dedıgım gıbı 75 cok kalın gıbı de degıl anlamadım kı sırtım genıs ondan mı kı cunku benım goguslerım de kucuk bence 75 gıbı duruyo ama sırtımdan kaynaklanıyo sanırım 80A takıyorum dedıgın gıbı cnm gobek delıgının ustunden olctum galıba elmayımmmm :)

cnm göbek ve bel çevresinden kilo almaya meyilliysen elmasındır o zamn..

Saç rengi: KOYU KAHVE
Yüz tipi: YUVARLAK YÜZLÜYÜM
Beden: 38-36 ARASI DEĞİŞİYO
Boy: 1.65 KİLO 51
Vucut tipi: BEL KISMIM İNCE BASENLER VAR AMA BELİME GÖRE ORANTILI AMA OMUZLARIM GENİŞ İSTE SANKİ VALEYBOLCULAR GIBI OMUZ KISMIM GENIŞ KOLLARIM KALIN DEĞİL AMA
Ten rengi: BUĞDAY TENLİYİM
Mesleğinizi: MEMURUM

ŞİMDİİ CNM DÜĞÜNÜM OLUCAK NASIL GELINLIK DİKTİRMELİYİM SENDEN BİLGİ ALMAK İSTİYORUM OMUZLARIM GENIS TEKRAR BELIRTEYIM STRAPLEZ GELINLIK GİYMEK İSTEMİYORUM BENIM ISTEDIĞIM UZUN KOLLU DANTEL GELINLIKTI AMA DÜĞÜN YAZIN OLUCAĞI ICIN UZUN KOLLU OLMAZ DİYE DÜŞÜYÜROM FİKİRLERİNİ BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TŞK EDERİMMM.

cok cok teşekkur ederım ,ancak gobegım var tabı :5: uzreıme oturmayan bırsey gıyıyorum genelde,uzrerıme oturuyorsa da önluk gıyerım. topukluyu cok sevıyorum ama beceremıyorum butun gun ayakta olunca :43:

Back
X