Rica ederm tatlım moda benm hem mesleğim hem hobimçocukluğumdan beri hep olmak istedğim meslek ama eğitimini de almama rağmen şu an yapmıyorum cnm ama tutamıyorum kendimi illa bi şeklde bu işle ilgileniyorum..
![]()
cnm ewet bazen fazla kilolu olmak nasıl sorun oluyorsa çok aşırı zayıf olmakta iyi değil. giyslerin üzerine yakşması lazım ne demşler bir dirhem et bin ayıp örter
Ama cnm benden tavsiye bırak zayf kal.. Dediğin gibi zaten ilerde kilo alıyosun evlennce
Ben 2010 yılında 50 kiloydum boyum 167herkes giydklerimi yakştrmıodu çok zayfsn vs.
şimdi 61-62 civarı oldum
bi aralar psikolojk sorunlarım vardı 5-6 ay içinde 10 kilo aldım
şimdi göbeğm var ve giydklerm gene yakşmıo
hatta hiç yakşmıo
istedğm giysileri giyemiorum
önceden çıplakken yada iç çamaşırı bikini vs. giyince fiziğimi çok beğenyodum. boyumda 170 üzeri gibi gösterio du ama şimdi
çıplakken vücudumu görmek dahi istemiorum
ideal kilom 54-55 ama herzaman ideal kilonun altında olmak lazım.. benm acil 10 kilo vermm lazım ama malesef diyete başlayamadım bi türlü.. yazın düğünüm olucak Allah izin verrse ve ben bu kiloyla evlenrsem evlennce tır gibi olurum:18: o yüzden en güzeli çokk zayf olmak tatlım.. İyi geceler
![]()
evet öyle gercekten bende senin gibi su an fizigimi cok begeniyorum..herkes isterdi sanirim böle bi fizik..
seni anliyorum ama bence kiloyu fazla kafana takma..kilo bu aliniyorda veriliyorsa dimi ama:) biraz zor oluyor tabiki ama bu tür seyler sabir isi..zaten bir sürü farkli yöntemler far biraz azimli ve hirsli olup istedigin sonucu noktaladigin zaman hizla o noktaya dogru kosuyorsun ve yoruyucu kosusturmanin sonucunda istedigine ulasiyorsun ama tabiki sabir lazim....hehe yok kiz öyle deme tir gibi felan olmazsin sen sen simdi evlencek ol bak görürsrsün ister istemez zayifliosun zaten otomatik o telasla felan canim dert etme sen :)