Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bacak boyunu uzatmak için şunları önereblrm; mini giyiyorsan eğer şunu unutma ! etek boyu kısaldkça boyun uzun gözükür! tepeden tırnağa tek renk giyinerek bacak boyunu uzun gösterrsn. göğüs altından dik inen roma tipi elbselerde boyunu uzun gösterr. Yani robadan kesmli elbseler sana bu konudan yardmcı olur.yüksek bel etek ve pantolonlarda bacak boyunu uzun göstermene yardımcı olur. Göğüs altına takacağın bi kemerde bu konuda sana yardımcı olucaktr.
Bu konuda sana en çok yardımcı olacak şey "topuklu ayakkabı"
dolgu topuk yerine kalem topukları terch et
ayrıca bilekten bağlı ayakkabılar kesnllkle senn için uygun değil! asla bilekten bağlamalı bi ayakkkabı giyme!Belinn ince olmasından şikayetçi olma bence bi baynn belinn ince olması bir avantajdır
eğer ince ama kavis yok diyorsan blazer ceketler tam sana göre
omuzların genş olduğu için straplez modelleri rahatlkla giyeblrsn. yarasa kollu giyslerden vatkalı giysilerden omuzlarında ağır detaylar bulunan giyslerden uzak dur!
bal rengi göze giden renklerkahverengi,kayısı,mor,erk rengi, koyu bej,orman yeşili,altın ıhlamur yeşili,çok açık yeşil,parlak mor
![]()
Giyim durumu: Açık yada, kapalı
Saç rengi: belirtiniz
Yüz tipi: belirtiniz
Beden: belirtiniz
Boy: belirtiniz
Vucut tipi: belirtiniz
Ten rengi: belirtiniz
Mesleğinizi: belirtinz
![]()
Canım merhaba öncelikle vakit ayırıp yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. Yalnız şunu düzeltmek isterim ki belimin ince olmamasından şikayetciyim yani belim kalın. Bu arada yakın zamanda bir devlet kurumu için mülakata gideceğim Allah kısmet ederse. Nasıl giyinmemi önerirsin. Diğer önerilerini dikkate alacağım. Saçlarım uzun ve yüzüm yuvarlak. Saç önerilerini de bekliyorum. Tekrar teşekkür ederim.
Canım merhaba öncelikle vakit ayırıp yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. Yalnız şunu düzeltmek isterim ki belimin ince olmamasından şikayetciyim yani belim kalın. Bu arada yakın zamanda bir devlet kurumu için mülakata gideceğim Allah kısmet ederse. Nasıl giyinmemi önerirsin. Diğer önerilerini dikkate alacağım. Saçlarım uzun ve yüzüm yuvarlak. Saç önerilerini de bekliyorum. Tekrar teşekkür ederim.
e çevrendeaçığım
saç rengi:koyu kumral-kestanbe gibi bir şey doğal rengi
yüz tipival
beden:36
boy:1.70
vücut tipimuzlarım geniş ama erkek gibi değil güzel yani,belim ince,kalçam omuzlarımla orantılı
ten rengi:sarı-beyaz açık bir tenim var
mesleğim:öğrenciyim öğretmenlik okuyorum
19 yaşındayım şık olmaktan hoşlanıyorum genellikle her rengi kaldıran bir yüzüm var göz rengi önemli mi bilmiyorum kara gözlüyüm takı takmaktan hoşlanıyorum küpe takmadan dışarı çıkmam
kıyafet almaktan çok hoşlanıyorum bir de bilmenizi istiyorum genelde penye türü şeyler giymem çok şık kaliteli göründüğünü düşünmüyorum giyersem penye falan ince ve kaliteli olanları giymeyi tercih ediyorum...gömlek şifon tarzı şeyleri seviyorum,renkli pantolon giymeyi de seviyorum ama tam bir tarzım olduğu söylenemez etrafımda şık-kokoş olarak bilinirim ama daha tarzlı olmak istiyorum
bana da yardımcı olursanız sevinirim... başka sorular sorabilirsiniz yeter ki bana yardımcı olun bir tarzımı bulayımmm
Giyim durumu: Açık(mini etek,şort ve taytlı kombin seviorum:)
Saç rengi: kızıl(önleri uzun arkası kısalan feriha modeli)
Yüz tipi: oval
Beden: 38
Boy: 1.63
Vucut tipi: elma
Ten rengi: beyaz(yanaklarım pembe)
Mesleğinizi: üniversite öğrencisiyim(yaş 20)
merhabalar.öncelikle tüm msjlarla ilgilenip uzun uzun cevap yazmanız çok hoşuma gitti.ben vücudumun üst kısmından şikayetçiyim bel kıvrımım yok ve kilolarım göbek ve yanlarda toplanmış vaziyette.göğüslerimde iri.omuzlarım dar,kollarım ince.kalça basende sorun yok ve bacaklarımdan gayet memnunum.spora başlıycam inşallah.genel olarak kot-sweat,tayt-gömlek,mini etek,şort giyiniyorum.yüksel bel etek ve yüksel bel pantolon almayı düşünüyorum fotoğraflarla fikir verebilirmisiniz nasıl kombinlendiğini?topuklu ayakkabı giymeyi seviyorum.peki daha uzun görünmek için nasıl kıyafetler tercih etmeliyim?uzun çizme ve bihter tarzı bilekte biten topukluların kısa gösterdiği söyleniyor doğru mudur?aynı şekilde tek renk yüksek bel etekler çok hoşuma gidiyor sizce kısa boylulara yakışır mı?benim tenime hangi renk kıyafetler gider?yeşil küçük gözleri önplana çıkarmak için nasıl makyaj yapılmalı?şimdiden teşekkürler
Merhaba. Benim danışmak istediğim şey şu; Nisan ayında yemekli bir düğüne katılmam gerekiyor. Annem tarafından akrabam oldukları için kesinlikle özensiz veya yabancının düğününe gidermiş gibi sıradan giyinip gidemem. Bir bebeğim var ve emziriyorum. Orada da zaman zaman emzirmem gerekecek. Seçeceğim kıyafetin emzirmeye de elverişli olması gerekiyor ve kilolu da olduğumdan seçeneklerim çok daralıyor. Özenli ve şık olayım derken, yanlış seçimlerle kendimi komik duruma da düşürmek istemiyorum. Nasıl bir kıyafet giymeliyim lütfen yardımcı olur musunuz?
Giyim durumu: Açık
Saç rengi: Koyu kestane
Yüz tipi: Oval
Beden: 42/44
Boy: 150
Vucut tipi: Elma sanırım (kollarımın üst kısmı kalın,göğüslerim büyük değil, karın bölgem geniş)
Ten rengi: Beyaz ama peynir gibi bembeyaz değil. Çok açık bir ten rengim var ama dediğim gibi peynir beyazı değilim. Sarı beyaz mı desem bilemedim :)
Giyim durumu: Açık yada, kapalı
Saç rengi: belirtiniz
Yüz tipi: belirtiniz
Beden: belirtiniz
Boy: belirtiniz
Vucut tipi: belirtiniz
Ten rengi: belirtiniz
Mesleğinizi: belirtinz
![]()
Eki Görüntüle 339563
merhaba bende resmımı ekledım boy 1 65 kg 60 38 bedenım sac rengım kendı rengı kahve boya yok beyaz tenlıyım:))calısmıyorum bende merak ettım soyleceklerınızı tesekkurler:)) bu arada bır rıcam olacak vucut tıpımı bılmıyorum olculerım 95 75 95 omuzlarım bıraz genıs ters ucgen olabılır mı acaba :)) cevabını sabırsızlıkla beklıyorum cookk tesekkurler
giyim durumu: acik
sac rengirta kumral
yüz tipi:yuvarlak
beden:34-36
boy:171
vucut tipi:ince,87-57-89
ten rengi:bugday
meslek:öğrenci