- 19 Nisan 2014
- 55
- 12
- 18
- Konu Sahibi erikcanavari
-
Merhaba arkadaşlar. Modalife kullananların görüşlerine ihtiyacım var. İnternetten modalife hakkında olumlu bir şeyler bulamadım. Ama internet sitelerinden bakınca güzel görünüyorlar ve fiyat olarak da ucuz. Bunların mobilyası bu kadar kötü mü? Nakliye veya hatalı ürün geliyor demişler. Parayı nakit olarak eve bütün mobilyalar tam gelince vermek üzere anlaşırım :) Siz ne dersiniz tavsiyeniz nedir? Bunun gibi ucuz daha kaliteli başka bir firma var mı?
salon takimi ve yatak odasi takımimi modalifetan aldimm. ben memnunum. fiyatlari gerçekten uygun. ne nakliye de sorun oldu ne de eve gelen ürünlerde.
💑💓
canım cok tesekkur ederım. herkes sıkayetcı gb geldı bana almaya korktum resmen yok kırılıyo yok dokuluyo yok naklıye dıye...
hic bir sorun yasamadim. ben de istanbulda oturuyorm. ben herkese tavsiye ediyorum ama ucuz diye pek kimse yanasmiyo :)
💑💓
Merhaba arkadaşlar. Modalife kullananların görüşlerine ihtiyacım var. İnternetten modalife hakkında olumlu bir şeyler bulamadım. Ama internet sitelerinden bakınca güzel görünüyorlar ve fiyat olarak da ucuz. Bunların mobilyası bu kadar kötü mü? Nakliye veya hatalı ürün geliyor demişler. Parayı nakit olarak eve bütün mobilyalar tam gelince vermek üzere anlaşırım :) Siz ne dersiniz tavsiyeniz nedir? Bunun gibi ucuz daha kaliteli başka bir firma var mı?
yaa bızde tayıncıyız. 3 sene sonra tekrar yer degıstırecegz. bana da ucuz dıye cazıp geldıama mobılyaları cok mu kotudur dıye dusunuyom işte ama ıcımı rahatlattın tesekkur ederım canım..
Biz 4 yıl önce yatak odası takımı aldık. Ama bu paketin içinde olan 1000 tllik değilde 1500 tlye almıştık. 4 yıldır kullanıyorum, gayet güzel ve taş gibiler.
Ben mobilyamdan memmunum
aybi sebepten modalife a yonelmisiz :) biz de tayinciyiz. milyarlar verip istikbal bellona vs alamam valla..
💑💓
valla cok tesekkur ederım sana da canımm..galıba bende oradan alacagım..
canım 4 senedir modalife kullanıyorum salon takımım tv ünitem ve 2 kanepem gayet ii memnunum sende düşün derim fiyatıda uygun
fiyat olarak cok uygun ama mobilyalar hc bi ise yaramaz ben aldm evlenirken guzel uygun dye pismanım masamin kenarı soyulmuş geldi adam dgstrceklerm yazdm dyp bi kagt verdi araki gelcekler 3yıl oldu sandelyelere korkarak otruyoruz kırıkck dye taha kullanmadan derışi yirtılms dolap kapakları dogru duzgun kapanmyo para verceksnz az alın kalteli alın zamanla tamamlarsnz şık bi L koltup guzel bi tv unitesi kalıtelı olsun temz olsn paranza yazıkMerhaba arkadaşlar. Modalife kullananların görüşlerine ihtiyacım var. İnternetten modalife hakkında olumlu bir şeyler bulamadım. Ama internet sitelerinden bakınca güzel görünüyorlar ve fiyat olarak da ucuz. Bunların mobilyası bu kadar kötü mü? Nakliye veya hatalı ürün geliyor demişler. Parayı nakit olarak eve bütün mobilyalar tam gelince vermek üzere anlaşırım :) Siz ne dersiniz tavsiyeniz nedir? Bunun gibi ucuz daha kaliteli başka bir firma var mı?
fiyat olarak cok uygun ama mobilyalar hc bi ise yaramaz ben aldm evlenirken guzel uygun dye pismanım masamin kenarı soyulmuş geldi adam dgstrceklerm yazdm dyp bi kagt verdi araki gelcekler 3yıl oldu sandelyelere korkarak otruyoruz kırıkck dye taha kullanmadan derışi yirtılms dolap kapakları dogru duzgun kapanmyo para verceksnz az alın kalteli alın zamanla tamamlarsnz şık bi L koltup guzel bi tv unitesi kalıtelı olsun temz olsn paranza yazık
canım sana da tesekkur ederım. ıste memnun olan da var senın gb sıkayet eden de var canım . bı tamam alayım dıyom bıde vazgececek gb oluyom. sen hangı modelı almıstın sakıncası yoksa ogrenebılır mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?