• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Modellikte böyle birşey olabilir mi?

Papatyam1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
130
32
48
30
Merhaba arkadaşlar size başımdan geçen birşeyi paylaşmak istiyorum. Birkaç gün önce bir sitede nasılım diye fotoğraf paylaşıp soru sormuştum bir çocukta yorum yapmıştı. Modelliğe ilgim olup olmadığını sordu bende olduğunu söyledim bu çocukta bir arkadaşının bu bahsettiğim ajansta çok üst yetkili olduğunu ve yardım edebileceğini söyledi neyse ben fotoğraflarımı paylaştım üst çıplak altta kilot olmak şartıyla boydan fotoğraf istedi çocuk bende yolladım buda arkadaşının toplantıya gelemeyeceğini direk patrona göstereceğini filan söyledi göstermiş beğenmiş numaramı aldı daha demin adamla konuştum modellikte cinsel enerjinin ve auranın önemli olduğunu söyleyip bana tahrik oluyor musun şuan gibi bir sürü soru sordu resmen iğrendim ve telefonu nasıl kapatacağımı şaşırdım kimse benim gibi hataya düşmesin söylemek istediklerim bunlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış mı anladım? Bir siteye fotoğraf paylaştın, biri yorum yaptı ve ona üstünde yalnızca alt çamaşır olan bir fotoğraf yolladın. Nasıl güvendin, neye güvendin... Her şey olabilirdi, daha beteri de olabilirdi tehdit vs ya da fotoğrafını başka yerlere koyabilirler... Umarım olmaz, başın derde bu kadarla atlatmış olursun... Etraf sapık dolu ya. Hala aklım almıyor nasıl güvendin... Kaç yaşındasın?

Ne yaptınız yahu? Bu kadar saf olamazsınız sanırım. Modellik görüşmesinde deneme çekiminde bile kabul edilemez bir istek. Tekrar ararsa foto sahibinin kendiniz olmadığını netten bulduğunuzu söyleyin musallat olmasın iyice. Hatta onu kandırdığınız için özür bile dileyin inandırıcı olsun. Kendini yolla derse öyle poz veremem kusura bakmayın de. Bir dahada böyle bir işe bulaşmayın.

Ne yaptınız yahu? Bu kadar saf olamazsınız sanırım. Modellik görüşmesinde deneme çekiminde bile kabul edilemez bir istek. Tekrar ararsa foto sahibinin kendiniz olmadığını netten bulduğunuzu söyleyin musallat olmasın iyice. Hatta onu kandırdığınız için özür bile dileyin inandırıcı olsun. Kendini yolla derse öyle poz veremem kusura bakmayın de. Bir dahada böyle bir işe bulaşmayın.
Teşekkür ederim tavsiyeniz içim

Kocama bile göndermem yanlışlıkla başkasına gider diye ne cesaret var sende?

Nezamandan beri üst çıplak fotoyla modellik yapılıyo ? Küçücük çocukları bile böyle kandırıyolar hiç mi haber izlemiyo okumuyosunuz?

Derhal avukata gidin danışın olası biyerde resminiz kullanılırsa neyapmanız gerekir öğrenin.

Kurum belki gerçek belki patron sahte şusaatten sonra hepsi gerçek olsa neolur?

Back
X