• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Modellikte böyle birşey olabilir mi?

Başlığa istinaden: Evet modellikte böyle şeyler olur. Burada çoğumuz modellik ajansına donlu foto göndermiş ve patronun tahrik oldunmu şeklindeki uzmanlık gerektiren sorularına olgunlukla cevap vermistik. Model olmak bunu gerektirir bebisim. Ben sabrımın sonunda ve soruların hepsine cevap verip 100 alarak 2018 viktorya sikrıta çıkmaya hak kazandım mesela.
 
Bende artık kandırıldığımı düşünüyorum

Ajansı da arayıp sorabilirsin

Adlarına böyle bir şey yapıldığını bilseler onlar da hukuki işlem başlatabilirler o kişiye karşı

Bir taşla iki kuş olmuş olur
 
İlk başta gerçek sanmadım ama yemin falan etmişsin. Kuzum sen nerde yetiştin de böyle şeylere inandın? Ve neden bir forum sitesine çıplak foto koyup nasılım dedin?
Cidden nerde yetiştin de dünyadan haberin yok?
 
Aslında model olur muyum demedim sitede nasılım bölümü var orada paylaştım site adı veremem bu site eğlence sitesi modellik değil ama yine de haklısınız
kızım senin aklıon mı yok. böyle sitelere resim koyup kamu oyu sen oluşturamazsın. yerler seni yerler. ki yemişler.
git şikayetci ol. yarın şantaj yaparlar bu akılla sen ne yapacagını da bilemezsin. ailene söyle en fazla bir tokat versin. o kişilerden şikayetci ol. kandırıldım de..
 
Back
X