• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

modern görücü usulü:((

ozelelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
340
1
26
Erzincan
kızlar slm uzun zmndır konu açmıyordum. uzun süreli ve sorunlu ilişkimden size bahsetmiştim önceki konularımda, her şey bitti artık yalnızım kendi hayatıma bakıyorum.çalışıyorum,huzurluyum mutluyum ama bir yandanda yeş ilerledi tabi seneler geçtikçe. bana çevremde şu var şunla tanış bunla tanış diyen bir sürü insan oluyordu artık bende bunlara sıcak bakmaya karar verdim senelerce çıkıp birbirinden sıkılmaktan daha cazip geldi niyeti ciddi olan bir erkek..

neyse ben bundan 1 buçuk ay önce biriyle tanıştım akrabalarım vesile oldu.çocuk iyi birine benziyor iyi bir işi var benden 4 yaş büyük falan ailesini akrabalarım falan tanıyormuş falan.fizik olarak arkadaslarım bana yakıştırmadı daha yakısıklı olabilirdi falan dediler ama ben takılmadım öyle şeylere.

neyse sorun şu kızlar bu çocuk beni haftada 3-4 kez arıyor ama biz haftasonundan haftasonuna 1 kez görüşüyouz haftada. şu ana kadar 3 kez görüştük. anlamıyorum neden sadece haftasnu için görüşelim mi musait misin diyor?

haftaiçi aradığında evde oluyor genelde o da bende..bu şekilde nasıl tanıyabilirim ben bu insanı?bu arada bana beni tanımak istediğini söyledi 3. bulusmamızda bende olumlu cevap vermiştim. anlamıyorum ya deli olucam. ama soramıyorumda neden haftaiçi görüşmüyruz neden daha çok görüşmüyoruz diye..meraklı gibi olucam öylede..:26: ne yapmalıyım tecrübeliler nolur bilgilendirin kafama taktım resmen ben bu olayı:14:

sanırım ıkınızde calısıyorsunuz ve bırbırınızı tanıma asamasındasınız bence h.ıcı cocuk yorgun olabilir ısten sonra sahsen ben okuldan geldıgımde bıle hertarafım agrıyor okadar yolda cekıyorum .. o cocukda yol, ıs derken h.ıcı pek zamanıı olmayabilir. o nedenle h.sonu bulusalımmı dıye soluyordur..

he ama hıcı aramıyorsa ozaman cocuk sallamıyor senı dıcektm ama h.ıcı telde konusuorsanız yada nette fılan sorun olmaz . cokda ustune dusme bence busefer sen heveslymssın gibi olur

kızlar slm uzun zmndır konu açmıyordum. uzun süreli ve sorunlu ilişkimden size bahsetmiştim önceki konularımda, her şey bitti artık yalnızım kendi hayatıma bakıyorum.çalışıyorum,huzurluyum mutluyum ama bir yandanda yeş ilerledi tabi seneler geçtikçe. bana çevremde şu var şunla tanış bunla tanış diyen bir sürü insan oluyordu artık bende bunlara sıcak bakmaya karar verdim senelerce çıkıp birbirinden sıkılmaktan daha cazip geldi niyeti ciddi olan bir erkek..

neyse ben bundan 1 buçuk ay önce biriyle tanıştım akrabalarım vesile oldu.çocuk iyi birine benziyor iyi bir işi var benden 4 yaş büyük falan ailesini akrabalarım falan tanıyormuş falan.fizik olarak arkadaslarım bana yakıştırmadı daha yakısıklı olabilirdi falan dediler ama ben takılmadım öyle şeylere.

neyse sorun şu kızlar bu çocuk beni haftada 3-4 kez arıyor ama biz haftasonundan haftasonuna 1 kez görüşüyouz haftada. şu ana kadar 3 kez görüştük. anlamıyorum neden sadece haftasnu için görüşelim mi musait misin diyor?

haftaiçi aradığında evde oluyor genelde o da bende..bu şekilde nasıl tanıyabilirim ben bu insanı?bu arada bana beni tanımak istediğini söyledi 3. bulusmamızda bende olumlu cevap vermiştim. anlamıyorum ya deli olucam. ama soramıyorumda neden haftaiçi görüşmüyruz neden daha çok görüşmüyoruz diye..meraklı gibi olucam öylede..:26: ne yapmalıyım tecrübeliler nolur bilgilendirin kafama taktım resmen ben bu olayı:14:

Son düzenleme:
çok yoğun değil aslında en kötü 18.30da evde oluyormuş hayır şunu anlamıyorum haftanundan haftasnuna görüşerek ne kadar tanıyabiliriz birbirimizi ya da telefonla konuşarak? bana iş çıkışı bi kahve içelim mi demiyor inatla anlamadım ben bu işi..

geçen haftasonu onun akrabaları geldi görüşemedik bu hafta ben şehir dışına gidiyorum yılbaşından sonra dönücem e noldu araya 2 haftadan fazla zaman girdi nasıl olacak böyle? ve haftasnu gideceğimi bile bile gitmeden görüşelim mi demedi 3 kez aramasına rağmen pazartesi çarşamba ve perşembe aradı..

ben çıkamıyorum işin içinden vallah siz bsey söyleyin kızlar lütfen:26:

Belli ki o da sizi tanımak istiyor ama iş çıkışı yorgun olabilir, kafası dağınık olabilir, vs.. Hem henüz 3 kez görüştüğünüzü söylüyorsunuz, daha da görüşeceksiniz belli ki bence çok sıkboğaz etmeyin.

ama biriniz cevap yazın nolur ya:50:

bı yakınımında son uc dort tanısıklıgı hep snn adam gıbı
böyle aynen boylee yapıyor
pazartesı arasa mesela ses seda kesılıor
gerı persembe arıor
hep bölelerdi
haftasonu anca vakıt ayırıolardı
neysekı hepsının hayatında ıkıncıler ucunculer oldugunu görduk duyduk ögrendık tasdıklendi ve tasdıkledik..
:S

Anlamıyorum ben sizin gibi düşünce yapısındaki insanları.
Ya ne demek meraklı gibi olacağım sorarsam? Bu kadar mı kendinize güveniniz yok sizin?
Meraklı olmak ne demek? Birini tanımaya çalışıyorsun tabii ki meraklı olacaksın.
Neden bu kadar pasif kalınıyor?
Belki de adam ne yapacağını, nasıl davranacağını bilemiyordur?
Biraz yönlendirin, ne istediğinizi belirtin, konuşun, harekete geçin.
Bu nedir böyle, otur düşün kafanda kur kur üzül falan???
Elde var sıfır. :19::19:

Anlamıyorum ben sizin gibi düşünce yapısındaki insanları.
Ya ne demek meraklı gibi olacağım sorarsam? Bu kadar mı kendinize güveniniz yok sizin?
Meraklı olmak ne demek? Birini tanımaya çalışıyorsun tabii ki meraklı olacaksın.
Neden bu kadar pasif kalınıyor?
Belki de adam ne yapacağını, nasıl davranacağını bilemiyordur?
Biraz yönlendirin, ne istediğinizi belirtin, konuşun, harekete geçin.
Bu nedir böyle, otur düşün kafanda kur kur üzül falan???
Elde var sıfır. :19::19:

katiliyorum sana, daha tanisma asamasindasiniz, birazda siz konusmayi aramayi deneseniz; belki o da cekiniyordur olamaz mi?

Tanisma asamasinda ki , bir Erkek neden sadece
Hafta'da 3-4 kez arasin dusundurucu!!

Ve eger defigin gibi vakti varsa , sadece hafta sonu goruszyosa ozaman bi oturur dusunurdum...

cok yakin arkadasim birisiyle tanisma asamasindayken
Oda hafta 3 kez em fazka arardi bulusmalari normaldi
ama , daha sonra ikinci bir sahsinda ..
oldugjnu ogrendi..
bu tabiki sadece bir örnek !

Onunda boyle yapacagi anlamina gelmez elbette
Ama ben olsam senin yerinde , biraz merakli olur
Sorardim sonucta sen tanisma asamasindasin
Tabiki soracaksin..
bu senin heveslisin anlamina gelmez..
simdiden sor ki daha sonra basin agirmasin...

Haftada 3-4 çok az.Üstelik bir erkek çok etkilendiyse ilişkinin başında sık sık arar mesaj atar.

Belki mizacı gereği çekingendir o yüzden böyle davranıyordur.Ya da ailesi ile yaşıyorsa onlar sıkıntı çıkarıyordur.Ben çok insan tanıdım öyle 30 yaşına gelmiş hala evden çıkmakta zorlanan.Vardır bir nedeni.Şimdiye kadar açıklamadıysa sor tabiki. Haftasonu müsait değilim hafta içi görüşelim de mesela aradığında.ya da konuyu oraya getirip sor.Sormalısın görüşmeye meraklı gibi olmazsın.Görüşmek için heveslendiğinden değil sebebini öğrenmek istiyorsun sonuçta.

Hatta sor bize de söyle neymiş:1::1::1::1:

eğer meraklı gibi görünmeyeyim diye ilgisiz ve tekdüze konuşuyorsan tekrar aramak için cesareti olmayabilir senin istemediğini düşünüp bir de bu yönden düşün. ayrıca artık erkekler öyle çok uğraşmıyor benim gördüğüm sen de bahsettiğim gibi soğuk konuşuyorsan bunla mı uğraşacağım deyip başka adaylar bulmuş olabilir kendine.

Kızlar sizde farklı farklı şeyler düşünmüşsünüz.bir arkadaş kendine güvenin mi yok demiş bu biraz ağır olmadı mı yinede yorumu îçin teşekkür ederim ama kendime güvenim olmadığı için değil üstüne düşmek istemememin sebebi arada aileler oldgu için belki bilemiyorum insan cok daha fazla düşünüyor bir hareket yapmadan.
Şunu söyleyim hiç soğuk konuşmuyorum çocukla konuşmalarımız tlfnlar dahil hoş sohbet geçiyor espîriler falan oluyor arada.bilemiyorum nasıl sorulur bu soru tlfnda biz neden görüşmüyoruz mu denir? 2 gündür haberleşmedik en son bu hafta 3 kez aramıştı ben hiç aramadım sebebi böyle ağır kanlı davranması beni düşündürdüğü için..bir arkadaşım başkası vardır demiş bana 3. Buluşmamızda başka görüştüğüm biri var mı diye sordu bende tabiki yok dedim ona sordum o da hayır dedi.soru saçma farkındayım ya beni sinir ediyor bu ağırlığıyla ama neden bilmiyorum cocuğun iyi niyetli olduğunu düşünüp hep vazgeçiyorum kızgınlığımdan. Yarın arasamda acaba naber nasılsın seni aramaya brz cekiniyorum aslında desem o da neden falan dediğinde bilmiyorum belki az gorustuk ondan falan mı desem?:ssz:

Bence açıkça konuş. Bu şekilde görüşüceksek seni yeterince tanıyabileceğimizi düşünmüyorum. Uzun süre flört etmek istemiyorum arada aileler var. vs vs.. Hevesli gözükücek bi durum yok bunda. Keskin konuş.

Ne çok kasıyosunuz kendinizi yahu..
"hafta içi görüşmemize bir engel mi var" diye soracaksınız, bunun nesini kafaya takıyorsunuz?

Canınız sıkılmış sizin..

Benim için önemli bir konu ve evet kasıyorum kendimi istesemde istemesemde..çünkü ailem var bana noldu ne düşünüyosun diye sürekli soran bî yandan iyi niyetli oldguna bana uygun olabilme ihtmaline azıcıkta olsa inandığım ama benimle neden tlfnla konusmayı çoğunlukla görüşmeye tercih ettiğini çözemediğim birisi var.kafam karışık olduğu için sadece sizlere danışmak istedim kendine güvensiz ve kendini kasan biri olarak tarif edildim burda..:44:

az önce aradı naber napıyosun falan dedi misafirlikteydik çok konşamadım eve geçince arayım seni dedim birde ben seni arıcaktım ama çekindm birde fırsat olmadı dedim birazdan arayınca çekiniyorum falan deyip az görüştüğümüzden galiba gibi bişey demek istiyorum saçma mı olur sizce kızlar?:44:

bence sen laf atabilirsin... mesela çarşamba günü haftanın ortası gibi olur, o gün bi kahve içelimmi çok yorgun değilsen diyebilirsin... çok geçte çıkmıyormuş işten...
bi de sen çalışıyor musun?
belkide senin evde işlerin olabileceğini düşünmüştür... yemek yapıyordur mutfağı topluyordur vakti yoktur gibilerinden... belkide senin tepkinden çekinmiştir... şansını dene derim ben çocukta 7 cihana yayacak değil ya söylediğini?:21:

bence sen laf atabilirsin... mesela çarşamba günü haftanın ortası gibi olur, o gün bi kahve içelimmi çok yorgun değilsen diyebilirsin... çok geçte çıkmıyormuş işten...
bi de sen çalışıyor musun?
belkide senin evde işlerin olabileceğini düşünmüştür... yemek yapıyordur mutfağı topluyordur vakti yoktur gibilerinden... belkide senin tepkinden çekinmiştir... şansını dene derim ben çocukta 7 cihana yayacak değil ya söylediğini?:21:

Tatlım ben calısıyorum 7gibi evde oluyorum şu anda memlektimdeyim çarşamba ggünü akşam döncem onun olduğu yere ve muhtemelen perşembe ve cumaya yine es geçip bana haftasnu napıyosun dicek ayy ayy çözemedimkî ya asosyal biraz ya çok hoşlanmadı benden ya da çekiniyor mudur nedir anlamadım gitti.dün konustuk işte yine normal bi şekilde ne var ne yok diye sonra kapattık.yılbaşındada bi planı yokmuş..ya bende bi cinsim bi kahve içelim mi diyemîyorm demîyorum ilerde diyebilirim tabi ama su an aramızda o yakınlığı göremiyorumki 3 kez gördüğüm bi insan.ay bilemiyorum kızlar umarım iyi olur herşey artık aklı başında nîyetî ciddi mutlu olabileceğim birni istiyorum bu kişi oysa allah nasip eder inşallah..:31:

Tatlım ben calısıyorum 7gibi evde oluyorum şu anda memlektimdeyim çarşamba ggünü akşam döncem onun olduğu yere ve muhtemelen perşembe ve cumaya yine es geçip bana haftasnu napıyosun dicek ayy ayy çözemedimkî ya asosyal biraz ya çok hoşlanmadı benden ya da çekiniyor mudur nedir anlamadım gitti.dün konustuk işte yine normal bi şekilde ne var ne yok diye sonra kapattık.yılbaşındada bi planı yokmuş..ya bende bi cinsim bi kahve içelim mi diyemîyorm demîyorum ilerde diyebilirim tabi ama su an aramızda o yakınlığı göremiyorumki 3 kez gördüğüm bi insan.ay bilemiyorum kızlar umarım iyi olur herşey artık aklı başında nîyetî ciddi mutlu olabileceğim birni istiyorum bu kişi oysa allah nasip eder inşallah..:31:

inşallah canım:) bilmiyorum ki o zaman hafta sonu bi çıtlat, konu bul aç... yorgun duruyorsun haftaiçinde işte çok yoruyorlar seni falan de :D ne bileym:D evet ya yoruluyorum derse muhtemelen yorulmasından kaynaklıdır evine attı mı kendini dışarı çıkmak istemiyordur belki...

inşallah canım:) bilmiyorum ki o zaman hafta sonu bi çıtlat, konu bul aç... yorgun duruyorsun haftaiçinde işte çok yoruyorlar seni falan de :D ne bileym:D evet ya yoruluyorum derse muhtemelen yorulmasından kaynaklıdır evine attı mı kendini dışarı çıkmak istemiyordur belki...

Evet öyle diyebilirim canım belki ya yorgun görünüyosun falan diye evet yoruluyorum diyebilir veya yoo fazla yorulmuyorumda diyebilir bence fazla yorulmuyorum dicek bana öyle geliyor yani sonucta ne derse desin bence bunlar haftaiçi görüşmemize engel değilki yorylsakta bi kahve içebiliri bi yemek yiyebiliriZ böyle haftasonundan haftasonuna ohoo zaman su gibi akıyor işte bak 2haftadır 3haftasnu görüşememis olcaz nerdeyse bu haftasonuda görüşemezsek.ay ayy uyuz etti beni:ssz:

Back
X