Arkadaşlar iyi akşamlar , daha önceki açtığım konudan dolayı belki hatırlarsınız beni yanlız biraz uzun yazıcagım kusura bakmayın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...klediklerim-ve-yasadiklarim-tam-tersi.769434/ daha önce açtığım konu buydu. O kadar çaresiz ve o kadar mutsuzum ki aslında konuyu dün açacaktım ama ancak şuan toparlanabildim , güçlenebildim.. Eşimin 1. sınıfa başlayan bir çocuğu var ilk evliliğinden cuma aksamı alıyoruz pazar günü bırakıyoruz çocugu. Ben normalde zaten hep evde oturan bi insanım hiç bir sosyal yasantım yok

Ve geçen hafta annemde gün vardı akraba günü oraya gittim ctesi günü çocuguda ctesi aksamı alabildik o yuzden. Ben yanımda götüremiyorum bi yere gideceğim zaman çünkü aynı yasta kardesim var inanılmaz yaramazlık yapıyorlar ve ben oturdugumdan sohbet ettgmden hiç bişey anlamıyorum onlara yapma etme vs demekten.. Zaten haftada bir anca biyere gidiyorum onuda çocuklara dur sus yapma etme diyerek geçirmek istemediğim için götürmüyorum. Normalde haftasonları da evdeyim zaten. Bu ctesi de dayımın hanımı dogum yaptı bi süre önce bebek görmeye gidecekti akrabalar annem benide çagırdı bende izin alırsam gelirim dedim. Eşimden haftaiçi izin aldım gitmek için.Bu cuma aksamı çocugu aldık annesinden geldik hersey güzeldi sorun yoktu sabah oldu kahvaltı ettik eşim bana dedi ki bi daha haftasonları hiç biyere gitme dedi neden dedim çocuga kim bakacak , annem çalısıyor dedi. bende ben senden hafta içi izin aldım o yuzden gidiyorum bi haftasonuda sen ilgilen çocukla nolcak dedim cehennemin dibine git dedi. Bende sen cehennemin gibine git böyle devam edersen anca oraya gidersin zaten dedm ağlamaya basladım çocuk yanıma geldi yüzümü falan siliyor sarılıyor bana çocuguda yanına çagırdı bagırarak sonra beni çocugun yannda rezil ediyosun diye 3-4 sefer tokat attı defol diye haykırdım sonra çocuguda aldı çıktı görümcemin kızını evden aldı ( kız benle yasıt ) avmye bıraktı onları harclık vererek . ben evdeym üzgünüm çok sinirlendm agladım sonra toparlandm hazırlandm gtmek icin geldi bıraktı arabayla beni konusmaya falan calıstı benmle ben oralı olmadım. aksam oldu görümcemin kzına msj attım ne yaptınız avmde nasıl geçti canım yazdım , bana bir sürü şey yazdı çocugu sıkayet etti beni sucladı resmen dısarı çıktıgım icin. bende her zaman çıkmadıgımı benle alakası olmadıgını eşimin kendisinin yanına bıraktıgını söyledm. eşim geldi beni aldı bende msjları gösterdm herkes beni sucluyo bi yere gitmekte suc oldu herseye tamam diyince iyiyim bi kere yok diyince benden kötüsü yok dedm tartsmaya basladık eve geldk hala tartısıyoruz. ben yapmacık davranıyormusum cocuguna benle evlendgne pısmanmıs 2 senedr benle ilglenmekten cocukla ilgilenememiş!!! şerefsizmiş kendisi ama ben ondan daha şerefsizmişim! bende sinirlendm benmi engelliyorum çocukla ilgilenmeni hftasonu sabah gdip aksam geliyosn çocukla ben ilgilenyorum ödevni banyosunu vs dedim. şerefsiz sensin hemde önde gidenisin bana hakaret edemezsin dedm bi hışımla yanıma koştu kafama yumruklr atmaya basladı kafamı korumak için ellerimi kafama götürdüm ve sonra düştüm yere yığıldım... daha sonra kalktıgımda sus sakın konusma dedi odaya gittim ellerm çok acıyordu :'( :'(

yüzümünde sol tarafı çizilms biraz sol elimde şişmiş sızladı bütün gece saatlerce düşündüm odada agladım agladım... sonra kalktım çocugum icin daha güçlü olucam dedm konusmadık onunla hiç süt içtim agrı kesici içtim yattım... Bugün annemi arayıp anlattım ama bana vurdugunu söyleyemedm uzulmesn dye. ayrılmayı dusunuyorum dayanamyorum anne dedm o oyle bi insan kaale alma dedi bana gel evimiz açık demedi... gitmek istiyorum burdan ama nereye giderim naparım hamileyim şeker hastasıyım iğnelerm ilaçlarım var neyle alırım ... bugünde adi eşime msj attım ben hayatını madem mahvetmişim hayatından gideceğim , allahtan dilerim oğlum senin gibi vicdansız olmaz inşallah dedm... sonra eve geldi hemen konusmaya falan calıstı oralı olmadım... ne yapayım ben artık çok yıprandım...