• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Modern görücü usulüyle Tanıştırıldığım erkek

sevilaylayyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
32
16
38
Ankara
Herkese merhaba. Birkaç gün önce bir büyüğümün aracılığıyla, evlilik amaçlı bir beyle tanıştırıldım. Kendisi benden 5 yaş büyük, 33 yaşında ve özel sektörde mühendis olarak çalışıyor. Normalde bu tür tanıştırmalar beni gerer ama ama şans tanımadan da belli olmuyor bu tür şeyler, tamam dedim. Ama buluşmada canımı sıkan 3 şey oldu:

1) Sanki önceden tanışıklığımız varmış gibi benimle direk "senli benli" konuşması. Ben siz diye hitap ederken adam sen diyor. Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum ama hoşuma gitmedi.

2) Şimdi ben güzel bir kurumda çalışıyorum, kamu sektöründe. Allaha şükür iyi bir işim var. Konuşurken adam aynen şöyle dedi: "Annem benim devlete girmemi çok istedi ama ben istemedim, devlette çalışsam körelirdim beni köreltirdi." Sonra devlette çalışanların tembel olmasından filan dem vurdu. "Devlette çalışanlar sabah işyerinde kahvaltı ediyor bu derece tembeller" falan dedi. Ben kalakaldım, şok oldum. Kompleks değil de nedir ki bu şimdi ? Doğru mu yani böyle bir laf edilmesi ?

3) Devamlı konuştu ama öyle böyle değil. Zaten işten çıkmışım, yorgunum, kafam ambale oldu, buluşma sonrası başım ağrıyordu resmen. Hem de öyle bir konuşma ki alakası olmayan detayları bile anlattığı bir konuşma. Ciddi şeylerden bahsetse neyse, havadan sudan, yok kamp yapıyormuş yok çadırda kalıyormuş yok dağa tırmanırmış... Beni hiç konuşturmadı, kendisi konuştu da konuştu. Bu kabalık değil midir?

Tip açısından bakıldığında kötü değil, 1.90 boyu, zayıf olsa da yapılı bir vücudu var, yüzü güzel olmasa da öyle çirkin de sayılmaz. Ama fizik bakımından da elektrik alamadım, daha önce aşık olmuş bir insanım o duygunun nasıl olduğunu biliyorum, bu şahsı gördüğüm ilk anda hiçbirşey hissedemedim. Biraz da ilk gördüğün anda belli olur ya bu tür şeyler..

Adam beni beğenmiş ve 2. bir görüşme için telefon numaramı istiyormuş, ama ben ne yapacağımı bilemiyorum ve çok kararsızım :/ Bir yandan belki zamanla hoşlanırım diye kendimi zorlamayı düşünüyorum. Öte yandan da sinir olduğum davranışları aklıma geliyor ve zorlamaya gerek yok diyorum. Ayrıca onu kırmaktan korkuyorum, ben biraz fazla iyi niyetli merhametli biriyim. 2. buluşmayı reddedersem belki özgüveni zedelenir, kötü hisseder diyorum, "o kötü hissedeceğine ben kötü hissedeyim "tarzı bir düşünce, belki saçma ama bu düşünceler hep aklımda.. Sizce napmalıyım

Ekleme: Kızlar öncelikle görüşlerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Bu arada bahsetmek istediğim birşey var: az önce bir şey farkettim ve şok oldum !!! Kararsızlığıma yardımcı olması için adamın facebook profilini incelerken bir fotoğraf keşfettim. Adam, bir arkadaşının fotoğrafında etiketlenmiş. Masada diğer arkadaşlarıyla oturduğu bir fotoğraf, ve adam fotoğrafta sakallı.

Bir tane kadın, ama erkek isimli bir kadın, şöyle bi yorum yapmış: "sakallı olanı müthişşşş mmmm". Ve yorumun hemen altına fotoğraf eklemiş, fotoğrafta da iç çamaşırlarıyla aynada selfie çeken çıplak bir kadın !!! Ben şok oldum tabi, kimdir nedir diye kadına baktım bir de ne göreyim, meğer travestiymiş, hem de böyle kendi çapında tanınan bir travesti, hayatını fuhuş yaparak kazanan bir travesti !!!

İşin garip tarafı arkadaşları fotonun altında, kadının yorumunun altında geyik yapmış !!! Hatta bir arkadaşı "hadi yine iyisin bak kısmetin çıktı :))))))" yazmış !! Ya bu nasıl birşeydir, Allahım kafayı yiycem !! Yok bekar adam falan da, yani bu durum garip değil mi, valla midem bulandı ya, tamam travestiyle arkadaş olmasa da facebook'ta demek arkadaşında ekli bu travesti, bunlar nasıl arkadaşlar yaa, bu nası bi manyaklık offff
 
Son düzenleme:
2. maddene dair konuşacağım. mühendislikte kamuda çalışırsan köreleceğin doğrudur. devlette çalışanların tembel olmasından kastıda özel sektöre göre çook daha rahat olmaları. bunun kompleks olduğuna inanmıyorum. kendi düşüncesini belirtmiş. siz abartmış ve kendinizi boş yere kötü hissetmişsiniz.
 
Bence buluşmayın gerek yok.Zaten istememişsiniz,şimdi buluşup ilerde vazgeçerseniz işler daha da zorlaşır.En iyisi baştan muhabbeti uzatmamak.
 
Adamdan hoşlanmamışsınız ki niye 2.kez buluşasınız?
Karşımdakinin özgüveni kırılır diye buluşulunur mu?
Bence çok saçma, boşa vaktinizi kaybetmeyin.

Evet haklısınız içimdeki bu merhamet duygularına engel olamıyorum işte. Konuyu anlattığım bir arkadaşım da "erkeklere acımayacaksın, erkeklere acımaya filan gelmez çünkü acımasızlardır" falan diye konuştu. Tek neden bu değil tabi ki ilk buluşmadan önyargılı mı davranıyorum, belki tanıdıkça hoşlanır mıyım düşünceleri de var kafam karmakarışık
 
Evet haklısınız içimdeki bu merhamet duygularına engel olamıyorum işte. Konuyu anlattığım bir arkadaşım da "erkeklere acımayacaksın, erkeklere acımaya filan gelmez çünkü acımasızlardır" falan diye konuştu. Tek neden bu değil tabi ki ilk buluşmadan önyargılı mı davranıyorum, belki tanıdıkça hoşlanır mıyım düşünceleri de var kafam karmakarışık


Bence bi kere daha görüşün ama iş çıkışı olmasın. Kafanız yorgunken belki doğru değerlendirememişsinizdir. O görüşmede de Hoşunuza gidecek bir şey olmazsa bir daha denemezsiniz. Kestirip atamıyorsunuz belliki.
 
ilk goruste olmadiysa birdaha hic olmaz. Allah muhafaxa zamanla daha da tiksinebilirsin, verme numarani bence
 
Bir kere daha şansınızı deneyin bence ama daha rahat bir zamanda. Tatil gününüzde mesela. İşten çıkıp yorgun argın giderseniz doğal olarak gözünüzün önünü göremezsiniz.
 
içiniz ısınmamış kendimce hiç gerek yok ikinci buluşmaya :KK12:
geveze insan pek hatta hiç sevmem ki geveze erkek daha da ürkütücü
 
1) normalde ben de yeni tanıdığım biriyle yaşı bana yakın dahi olsa senli benli konuşmam ve benle öyle konuşulmasından da hoşlanmam. ancak sizin durumunuzda adamın belki de gergin bir ortam oluşmasını istemediği için sen diye konuştuğunu dşünüyorum. siz siz diye kasılmak istememiş olabilir.

2) bence bu konuyu abartmayın. ben özel sektörde öğretmenlik yaptıktan sonra devlete atandım ve adamın dediğine harfiyen katılıyorum. kesinlikle devlet köreltmeye müsait. bunu kimse inkar edemez. muhabbet olsun diye o konuya girmiştir, sizi küçümsediğinden değil. sonuçta her ailede devlete gir rahat edersin baskısı oluyor çocuklarında adam da bunu anlatmış. hatta ailesinin senin işini beğenecei mesajını bile vermek istemiş olabilir :)

3) yorgun oldupunuz için muhabbete kendinizi fazla verememiş olabilirsiniz. o da sessiz kalmamak adına muhabbeti doldurma çabası içine girmiştir.

bence 2. kez buluşun, bu kez h sonu sakin kafayla objektif bir gözle bakmaya çalışın. negatif olmayın. ha bu buluşmada da düşünceleriniz değişmezse bir daha zorlamanın bir anlamı yok ama ilk buluşmanıza farklı açılardan da bakabiliriz onu göstermeye çalıştım.
 
Bana biraz kendini yüksekte tutuyor gibi geldi. Böyle erkeklerden pek hoşlanmam. Ne bileyim devlet kurumundakileri küçümsemesi , siz de orda çalışıyorsunuz sonuçta. Düşüncesiz davranmış . Siz de çok hoşlanmamışsınız, gerek yok 2.görüşmeye bence.
 
Evet haklısınız içimdeki bu merhamet duygularına engel olamıyorum işte. Konuyu anlattığım bir arkadaşım da "erkeklere acımayacaksın, erkeklere acımaya filan gelmez çünkü acımasızlardır" falan diye konuştu. Tek neden bu değil tabi ki ilk buluşmadan önyargılı mı davranıyorum, belki tanıdıkça hoşlanır mıyım düşünceleri de var kafam karmakarışık
Aynen cnm acima acinacak hale dusersn basliginda guzelmis:)
 
canım bende eşimle böyle tanıştırıldım ama ilk buluşma ilk hissettiklerin çok önemlidir.ben görür görmez aşık oldum duygularımız karşılıklıydı eğer sen zamanla diye bir cümle kuruyorsan bunu mecbur değilsinki böyle şeyler zamanla olmaz
 
Kötü yorumlamadım bazı insanlar canayakın olur, konuşkandır.
Tanışma amaçlı bir buluşmada çok konuşmak, kendini tanıtma amaçlı mantıklı geliyor bana.

2. madde gibi düşünen çok insan duydum. Genelleme yaparak konuşmuşsa hoş değil ama
siz de cevap olarak genelleme yapmasının hoş olmadığını belirtebilirdiniz.
Belirttiniz mi?

Elektrik önemli elbette.
Ben böyle konularda işin başından sonunu görüyorsam, ay kırılmasın falan diye uzatamam.

Ama bir ışık varsa ve kendi adıma emin değilsem bir görüşmenin daha zararı olmaz.
 
Ilk bulusma adam heyecandan sacmalamis olabilir . Yani boyle insanlar yok degil ikinci kere gorus bence. Belki degisen seyler olur. Kismet bu isler . Olacaksa zaten onunde duramazsin .hemen hemen senin yasadigina yakin seyler yasadkm modern gorucumu dedin herneyse iste. Isteksiz bulusup elektrik alamamama ragmen sonradan isler degisti . 5 yillik evliligimiz ve kki cocugumuz var. :KK24:mutluyuz cok sukur
 
Back
X