• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Modern görücü usulüyle Tanıştırıldığım erkek

Herkese merhaba. Birkaç gün önce bir büyüğümün aracılığıyla, evlilik amaçlı bir beyle tanıştırıldım. Kendisi benden 5 yaş büyük, 33 yaşında ve özel sektörde mühendis olarak çalışıyor. Normalde bu tür tanıştırmalar beni gerer ama ama şans tanımadan da belli olmuyor bu tür şeyler, tamam dedim. Ama buluşmada canımı sıkan 3 şey oldu:

1) Sanki önceden tanışıklığımız varmış gibi benimle direk "senli benli" konuşması. Ben siz diye hitap ederken adam sen diyor. Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum ama hoşuma gitmedi.

2) Şimdi ben güzel bir kurumda çalışıyorum, kamu sektöründe. Allaha şükür iyi bir işim var. Konuşurken adam aynen şöyle dedi: "Annem benim devlete girmemi çok istedi ama ben istemedim, devlette çalışsam körelirdim beni köreltirdi." Sonra devlette çalışanların tembel olmasından filan dem vurdu. "Devlette çalışanlar sabah işyerinde kahvaltı ediyor bu derece tembeller" falan dedi. Ben kalakaldım, şok oldum. Kompleks değil de nedir ki bu şimdi ? Doğru mu yani böyle bir laf edilmesi ?

3) Devamlı konuştu ama öyle böyle değil. Zaten işten çıkmışım, yorgunum, kafam ambale oldu, buluşma sonrası başım ağrıyordu resmen. Hem de öyle bir konuşma ki alakası olmayan detayları bile anlattığı bir konuşma. Ciddi şeylerden bahsetse neyse, havadan sudan, yok kamp yapıyormuş yok çadırda kalıyormuş yok dağa tırmanırmış... Beni hiç konuşturmadı, kendisi konuştu da konuştu. Bu kabalık değil midir?

Tip açısından bakıldığında kötü değil, 1.90 boyu, zayıf olsa da yapılı bir vücudu var, yüzü güzel olmasa da öyle çirkin de sayılmaz. Ama fizik bakımından da elektrik alamadım, daha önce aşık olmuş bir insanım o duygunun nasıl olduğunu biliyorum, bu şahsı gördüğüm ilk anda hiçbirşey hissedemedim. Biraz da ilk gördüğün anda belli olur ya bu tür şeyler..

Adam beni beğenmiş ve 2. bir görüşme için telefon numaramı istiyormuş, ama ben ne yapacağımı bilemiyorum ve çok kararsızım :/ Bir yandan belki zamanla hoşlanırım diye kendimi zorlamayı düşünüyorum. Öte yandan da sinir olduğum davranışları aklıma geliyor ve zorlamaya gerek yok diyorum. Ayrıca onu kırmaktan korkuyorum, ben biraz fazla iyi niyetli merhametli biriyim. 2. buluşmayı reddedersem belki özgüveni zedelenir, kötü hisseder diyorum, "o kötü hissedeceğine ben kötü hissedeyim "tarzı bir düşünce, belki saçma ama bu düşünceler hep aklımda.. Sizce napmalıyım

ilk 2 maddede bir sorun göremedim bence sen eleştirel gözle bakıp bir de konuşmasını fazla beğenmediysen bunlar da ekstra olarak sana batmış. ilk buluşmada ben de nişanlımla sizli bizli konuşmadım hemen sen 'e geçtik. memurlukla ilgili de söyledikleri kısmen doğru sadece biraz fazla açıksözlüymüş :) bir de kendini beğenmiş gibi görünüyor biraz.

Bence hem tipini hem hareketlerini begenmedigin bi adamla ikinci bulusmaya falan cikma bi kere ztn adamdan irite olmussun bidaha zorlamanin ne anlami varki :KK51:

Kızlar öncelikle görüşlerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Bu arada bahsetmek istediğim birşey var: az önce bir şey farkettim ve şok oldum !!!

Kararsızlığıma yardımcı olması için adamın facebook profilini incelerken bir fotoğraf keşfettim. Adam, bir arkadaşının fotoğrafında etiketlenmiş. Masada diğer arkadaşlarıyla oturduğu bir fotoğraf, ve adam fotoğrafta sakallı.

Bir tane kadın, ama erkek isimli bir kadın, şöyle bi yorum yapmış: "sakallı olanı müthişşşş mmmm". Ve yorumun hemen altına fotoğraf eklemiş, fotoğrafta da iç çamaşırlarıyla aynada selfie çeken çıplak bir kadın !!! Ben şok oldum tabi, kimdir nedir diye kadına baktım bir de ne göreyim, meğer travestiymiş, hem de böyle kendi çapında tanınan bir travesti, hayatını fuhuş yaparak kazanan bir travesti !!!

İşin garip tarafı arkadaşları fotonun altında, kadının yorumunun altında geyik yapmış !!! Hatta bir arkadaşı "hadi yine iyisin bak kısmetin çıktı :))))))" yazmış !! Ya bu nasıl birşeydir, Allahım kafayı yiycem !! Yok bekar adam falan da, yani bu durum garip değil mi, valla midem bulandı ya, tamam travestiyle arkadaş olmasa da facebook'ta demek arkadaşında ekli bu travesti, bunlar nasıl arkadaşlar yaa, bu nası bi manyaklık offff

Belki de fotoğraf herkese açık ve o travesti bayan da fotoğrafı görüp yorum yapti. Arkadaşları da geyik yaptılar kendi aralarında. Ben cok aman aman bir durum görmedim bilmiyorum ben mi fazla açık düşünüyorum. Adamı travestilerle dolaşıyor diye yaftalamak doğru değil bence

Kızlar öncelikle görüşlerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Bu arada bahsetmek istediğim birşey var: az önce bir şey farkettim ve şok oldum !!!

Kararsızlığıma yardımcı olması için adamın facebook profilini incelerken bir fotoğraf keşfettim. Adam, bir arkadaşının fotoğrafında etiketlenmiş. Masada diğer arkadaşlarıyla oturduğu bir fotoğraf, ve adam fotoğrafta sakallı.

Bir tane kadın, ama erkek isimli bir kadın, şöyle bi yorum yapmış: "sakallı olanı müthişşşş mmmm". Ve yorumun hemen altına fotoğraf eklemiş, fotoğrafta da iç çamaşırlarıyla aynada selfie çeken çıplak bir kadın !!! Ben şok oldum tabi, kimdir nedir diye kadına baktım bir de ne göreyim, meğer travestiymiş, hem de böyle kendi çapında tanınan bir travesti, hayatını fuhuş yaparak kazanan bir travesti !!!

İşin garip tarafı arkadaşları fotonun altında, kadının yorumunun altında geyik yapmış !!! Hatta bir arkadaşı "hadi yine iyisin bak kısmetin çıktı :))))))" yazmış !! Ya bu nasıl birşeydir, Allahım kafayı yiycem !! Yok bekar adam falan da, yani bu durum garip değil mi, valla midem bulandı ya, tamam travestiyle arkadaş olmasa da facebook'ta demek arkadaşında ekli bu travesti, bunlar nasıl arkadaşlar yaa, bu nası bi manyaklık offff
:KK57:

İçin ısınmamış zaten niye takıldın face konusuna
Kabul etme normal bir erkek travesti yazsa dahai espiri konusunda sert olur müdahale eder yazışmaya
Arkadaşları böyle olan adama asla güvenemem boşverin daha gençsinz

Mühendis nerede nasıl konuşmasını bilmeli. Adı üstünde mühendis. Siz değişiğine denk gelmişsiniz. Hiçbir şey hissetmediyseniz lütfen uzak durunuz. Anlatırken midem bulandı. Ne yapar ne eder diye düşünmeyin.

Herkese merhaba. Birkaç gün önce bir büyüğümün aracılığıyla, evlilik amaçlı bir beyle tanıştırıldım. Kendisi benden 5 yaş büyük, 33 yaşında ve özel sektörde mühendis olarak çalışıyor. Normalde bu tür tanıştırmalar beni gerer ama ama şans tanımadan da belli olmuyor bu tür şeyler, tamam dedim. Ama buluşmada canımı sıkan 3 şey oldu:

1) Sanki önceden tanışıklığımız varmış gibi benimle direk "senli benli" konuşması. Ben siz diye hitap ederken adam sen diyor. Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum ama hoşuma gitmedi.

2) Şimdi ben güzel bir kurumda çalışıyorum, kamu sektöründe. Allaha şükür iyi bir işim var. Konuşurken adam aynen şöyle dedi: "Annem benim devlete girmemi çok istedi ama ben istemedim, devlette çalışsam körelirdim beni köreltirdi." Sonra devlette çalışanların tembel olmasından filan dem vurdu. "Devlette çalışanlar sabah işyerinde kahvaltı ediyor bu derece tembeller" falan dedi. Ben kalakaldım, şok oldum. Kompleks değil de nedir ki bu şimdi ? Doğru mu yani böyle bir laf edilmesi ?

3) Devamlı konuştu ama öyle böyle değil. Zaten işten çıkmışım, yorgunum, kafam ambale oldu, buluşma sonrası başım ağrıyordu resmen. Hem de öyle bir konuşma ki alakası olmayan detayları bile anlattığı bir konuşma. Ciddi şeylerden bahsetse neyse, havadan sudan, yok kamp yapıyormuş yok çadırda kalıyormuş yok dağa tırmanırmış... Beni hiç konuşturmadı, kendisi konuştu da konuştu. Bu kabalık değil midir?

Tip açısından bakıldığında kötü değil, 1.90 boyu, zayıf olsa da yapılı bir vücudu var, yüzü güzel olmasa da öyle çirkin de sayılmaz. Ama fizik bakımından da elektrik alamadım, daha önce aşık olmuş bir insanım o duygunun nasıl olduğunu biliyorum, bu şahsı gördüğüm ilk anda hiçbirşey hissedemedim. Biraz da ilk gördüğün anda belli olur ya bu tür şeyler..

Adam beni beğenmiş ve 2. bir görüşme için telefon numaramı istiyormuş, ama ben ne yapacağımı bilemiyorum ve çok kararsızım :/ Bir yandan belki zamanla hoşlanırım diye kendimi zorlamayı düşünüyorum. Öte yandan da sinir olduğum davranışları aklıma geliyor ve zorlamaya gerek yok diyorum. Ayrıca onu kırmaktan korkuyorum, ben biraz fazla iyi niyetli merhametli biriyim. 2. buluşmayı reddedersem belki özgüveni zedelenir, kötü hisseder diyorum, "o kötü hissedeceğine ben kötü hissedeyim "tarzı bir düşünce, belki saçma ama bu düşünceler hep aklımda.. Sizce napmalıyım

Ekleme: Kızlar öncelikle görüşlerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Bu arada bahsetmek istediğim birşey var: az önce bir şey farkettim ve şok oldum !!! Kararsızlığıma yardımcı olması için adamın facebook profilini incelerken bir fotoğraf keşfettim. Adam, bir arkadaşının fotoğrafında etiketlenmiş. Masada diğer arkadaşlarıyla oturduğu bir fotoğraf, ve adam fotoğrafta sakallı.

sadece 3nci maddeye takıldım... kamp olayını filan anlatmasında sorun yok bence, sonucta kendinden bahsetmiş... ama cok konustuysa bilemem tabi

Belki de fotoğraf herkese açık ve o travesti bayan da fotoğrafı görüp yorum yapti. Arkadaşları da geyik yaptılar kendi aralarında. Ben cok aman aman bir durum görmedim bilmiyorum ben mi fazla açık düşünüyorum. Adamı travestilerle dolaşıyor diye yaftalamak doğru değil bence

Yok ben travestilerle geziyor diye iddia etmiyorum ama, fotoğraf herkese açık olsa bile sonuçta facebook
'ta milyonlarca kullanıcı var, travestinin o fotoyu farketmesi için bir arkadaşında ekli olması falan lazım. "Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim" hesabı böyle arkadaşları olması ona dair bir gösterge bence. Bir de travestinin yorumundan hiç rahatsız olmamış, arkadaşları resmen dalga geçmiş, "hadi yine kısmetin çıktı bak :))))" diye yazmışlar bu hiç tepki vermemiş, çok tuhaf ya !!

İçin ısınmamış zaten niye takıldın face konusuna
Kabul etme normal bir erkek travesti yazsa dahai espiri konusunda sert olur müdahale eder yazışmaya
Arkadaşları böyle olan adama asla güvenemem boşverin daha gençsinz

Evet ben de böyle düşündüm ! Midem bulandı. Fizyolojik anlamda erkek olan ama kadın şeklinde dolaşan, fuhuş yapan, facebook sayfasında "müşterilerim"le başlayan çeşitli ifadeleri olan bir travestinin yorumundan hiç rahatsız olmayışı, arkadaşlarının alay etmesi midemi bulandırdı.

ya zaten sen bu adamı begenmedin ki, daha neden kurcalıyosun anlamadım açıkçası.

Beğenmemiştim ama önyargılı olmayıp, ikinci bir şans tanısam mı diye kendimi zorlamayı düşünüyordum, sonuçta ilk buluşması kötü geçmesine rağmen ikinci şansı veren ve mutlu olan insanlar da olabiliyor. Ama bu travesti olayı gösteriyor ki buna değmeyecek bir şahıs.

of fenaa.
travesti olmasını geçtim fuhuş yapan birinin yorumlarına gülüp geçmesi, tepki vermemesi iğrenç.
iyi ki bir şans daha vermemişsiniz.

1 sıcakkanlı bir insan olabilir o yüzden sen diye hitap etmiştir ya da alışkanlıktır bende birebir konuştuğum insan yaşça büyük değilse sen diye hitap etmeyi tercih ediyorum
2 bende mühendis im ve arkadaş sonuna kadar haklı mühendislik devlette köreliyor
3 heyecan yapmış olabilir bende eşimle böyle tanıştım ve o gün sadece ben konuştum neler anlattım hatırlamıyorum bile saçma sapan bir sürü şey anlattım çünkü eşimden etkilendim hatta eşim de senin gibi ne çok konuşuyor diye düşünmüş ikinci buluşmaya gelmek istememis sonradan ne kaybederim diye düşünüp gelmiş şu an 13 aydır evliyiz.

Face olayına gelince senin yerinde olsam fazla takilmam eğer o fotoğrafın paylaşıldığı kişinin fotoğrafları herkese açıksa saçma sapan kişilerden yorumlar gelebilir altında dönen geyik muhabbeti ise erkek erkeğe yapılan geyiklerden

Icinizin isinmadigi insanlardan uzak durun demiş Hz. Ali.

Facebook olayı da tuz biber oldu böylece kararını vermiş olman gerekir bence.
Içinde böyle garip kuskular bırakan değil de güven duygusuyla başlayıp öyle devam eden bir ilişki yaşamani dilerim

Arkadasinin demek ki boyle insanlarla iliskisi var dediniz ama arkadasinin cinsel secimlerine mi karisacak adam? Siz arkadaslarinizin cinsel secimlerine göre mi seciyorsunuz anlamadim. Adama iciniz isinmamissa isinmamistir. Sirf kendinizi bir dahaki bulusma olmadiginda vicdan azabi cekmemek icin rahatlatmaya calisiyorsunuz gibi geldi.

Back
X