Mol gebelik sonrası hamilelik

Sibel7113

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
7
2
6
35
İyi günler 16 Ocak 2019 ayında Bebeğimin kalbi durdu ve kürtajla bebeğimi aldılar patolojiden gelen sonuç mol gebelikti
sonrasında en az 6 ay bebek düşünmememiz gerektiğini söylediler o süre zarfında kan değerlerimin sıfırlanması için her hafta kan verdim çok şükür ortalama 1 ay kadar süre içinde değerlerim düştü 6 ay boyunca adet kanamalarım çok azaldığından rahim filmi çektirdim bu sefer bana Rahim şeklimin t şeklinde olduğunu hamile kalırsam erken Doğum yapacağımı söylediler derdim birken 2 oldu rahim genişletme Ağustos ayında yaptırdım şimdi 5 haftalık hamileyim inşallah sağlıkla kucağıma alırım

İlk hamileliği mol gebelik olup yaklaşık 7 ay sonra hamile kaldı sağlıkla geldi şu-n 2 çoçuğu var bir tanıdığımın inş senşn de sağlıkla gelsin

İlk hamileliği mol gebelik olup yaklaşık 7 ay sonra hamile kaldı sağlıkla geldi şu-n 2 çoçuğu var bir tanıdığımın inş senşn de sağlıkla gelsin
İnşallah dua edin bol bol allahım aynı durumda olan tüm anne adaylarına sağlıklı gebelik versin inşallah sağlıkla alırım kucağıma bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…