canım öncelikle çok üzüldüğümü belirtim. allah sabırlar versin. ben mol gebeliği yaşamadım ama kız kardeşim yaşadı. çok acı gerçekten çok zor bir durum. ama şuda bi gerçekki bu mol gebeliği aşılması zor bir durum. benim kız kardeşim 7 yıllık evli ve buyüzden 4 bebeğini kaybetti 4 aylıkkken. ve çok yıkıldı. günümüzde çok bilinen bir hastalık değil. ama yaşayanlar malesef çok iyi biliyor. benim sana tek tavsiyem mol gebelikle normal yoldan hamile kalmak çok zor. daha doğrusu sağlıklı bebek. çünkü benim kız kardeşimi götürmediğimiz yer kalmadı. ve çok araştırdık. kemotarepide gördü son anda bir doktoru dinledik ve bize söylediği hamile kalınır bu durumda ama sağlıklı olması çok düşük. boşuna hem maddi hem manevi yorulmayın ve
tüp bebek yapın. bizde mantıklı bulduk ve tüp bebek yaptık. tüp bebek için yumurtalar toplanıldı 21 tane ve bunun 20side mol gebelik çıktı. tekrar 1 ay sonra yumurta toplandı 41 tane pijididende geçirdik. ve şuan 2 aylık hamile. benim söyliceklerim burdan bukadar eger daha çok bilgi almak isterseniz elimden geleni yaparım. allahım hepinizin yüzünü güldürsün.sağlıklı çocuklar almak nasip etsin.