Mol gebelik (üzüm gebelik)

canım birde eşinde mol oluyormuş demişin? orayı anlamadım bi açıklayabilir misin ? nasıl oluyor?:44::44:

sağol tatlım.inş hayırlısı olur.geçen hafta cuma 6+1 di yani şuan 7 haftaya yakın.inş.bebeğimde bi problem yoktur.rabbim zorda olan herkesin imdadına yetişir inşallah.konyadayım canım sen?

inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın bende Gaziantepteym

canım birde eşinde mol oluyormuş demişin? orayı anlamadım bi açıklayabilir misin ? nasıl oluyor?:44::44:

ben doktora sordum dedim ben işte hiç bişi yaşamadım bebek kalp atışı var işte şudur budur mole dair hiç birşey yoktu ultrasyon 5 doktor gördü uzman dahil kimse bana bir şey demedi ben normal kürtaj oldum falan diyee....

Dedi parsiyellerde bebekde bir sorun olmazmış onu besleyen eşi olan plesantada olurmuş zaten buyüzden bebeğin gelişememesine sebep oluyor ölüyormuş....(parsiyellerde 20. haftaya kadar yaşayan bebekler varmış )

Böyle söylemişti....

haberdar et canım...

canım cumartesi gittik dra.gayet olumlu şeyler söyledi.mol gebelik dediler dedim dr hayır molle alakalı bişey yok dedi.iyiymiş bebek gayet sağlıklı dedi kalp atışlarını duyduk elhamdülillah.bakalım artık inşallah kötü bişey olmaz bebeğime.allahım sağlıkla huzurla kucağıma almayı nasip eder inşallah.benim ve herkesin.allahıma binlerce kez şükür olsun...

çok sevindim canım senin adına rabbim bebeğini sana bağışlasın... Artık hamileliğinin keyfini rahatlıkla sürebilirsinnn...

burcuerdem arkadaşım ben mol olduğumu öğrendiğimden beri sizi takip ediyorum ama benim gibi olana rastlamadım size birşeyler sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim. ben bebeğim 11 haftalıkken gititim ve 7 haftalıkken öldüğünü öğrendim zaten 6 haftalıkkende çok zor alınmıştı kalp atışları kürtaj oldum 1 hafta sonra patolojiden parsiyel mol çıktı. beta aldılar hemen 1063 tüaba şimdidden teşkı kullanıpta hamile kalan olmuş mu ac rahim tertemiz dedi doktorum 1 hafta sonra tekrar gel düşüşüne bakalım dedi gittim değerim 125 olmuştu ancak bu sefer de rahim de 9mm su oluşmuştu doktorum işimizi garantiye almamız lazım bu su çoğalabilir dedi ve bana bi iğne verdi 5 gün kullandım yarın gideceğiz bakalım hayırlısı iğnenin malum ne iğnesi olduğunu biliyoruz sormak istediğim şu beta düşerken rahimin su topladığını hiç duydunuz mu birde doktorum bana 6 ay sonra hamile kalabilirsin dedi ama ben bu ilacı kullandığım için korkuyorum ilk gebeliğimdi bu ilac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…