Merhabalar canım,
Mol gebelik yaşayan ve şuan hamile olan biri olarak şunları diyebilirim.Doktor ne derse desin önemli olan patolojı sonucudur.Mol gebelik demek rahimde kar yağdı manzarasının oluşmasıdır yada üzüm taneleri şeklinde keselerin çoğalması.Okudugum kadarıyla bir doktor kese war demiş diğeri 2 haftalık demiş.Parsiyel mol oldugunu kendimce sanmıyorum cünkü fetus (embriyo) henüz yok ve kalp atısıda yok.Komplet mol olursa olur inş oda olmaz.Benimde başımdan söyle geçmişti mol olayı:
6.haftaya kadar kese görünmedi doktorun biri bişeyler görüyorum ama kesedir diyemem dedi 7.hafta vajinal yolla bir kese göründü 10 gün sonra gel dediler 8.hafta başka bir doktora gittim oluşan kese bozulmuştu ve kürtaj gelen patolojı sonucu komplet mol gebelik.Benim en yüksek beta hcg değerim bile 7263 tü.Nasıl olur bende anlam verememiştim ama moldüm 8 ay korundum 9.ay hamile kaldım.İnşallah doktorun yanılırda mol degildir.Ben bir topik açtım mol yaşayan arkadaşlar ordalar eğer daha fazla bilgi almak istersen bekleriz destek oluruz
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-maalesef-bebegimi-kaybettim/443488-mol-gebelik-yasamis-olan-yada-yasayanlar-2011-a.html