Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben sitede yeniyim bundan bi sene önce mol gebelik teşisi konulmuştu şimdi tekrar hamileyim ve kontrole 1 hafta sonra gideceğim endişelerim var bana yardımcı olabilir misiniz
arkadaşlar ben sitede yeniyim bundan bi sene önce mol gebelik teşisi konulmuştu şimdi tekrar hamileyim ve kontrole 1 hafta sonra gideceğim endişelerim var bana yardımcı olabilir misiniz
Bence içini ferah tut. Tanıdığım bir arkadaş ciddi bir mol gebelik geçirmişti ve ikinci gebeliğinde sağlıkla aldı kucağına. Şu an ikisi de çok iyi maşallah. Senin hangi tür moldü
Bence içini ferah tut. Tanıdığım bir arkadaş ciddi bir mol gebelik geçirmişti ve ikinci gebeliğinde sağlıkla aldı kucağına. Şu an ikisi de çok iyi maşallah. Senin hangi tür moldü
Benim 2 yılım bitiyor bende parsiyel mol geçirdim hala hamile değilim zaten bir yıl korunmakla geçti şimdi bir yıl oldu tabi biz her ayı degerlendiremedik o yüzden çok kasmiyorum kendimi ama korkuyorum doğal olarak yine yaşarsam diye
herkese selam
bende bir ay önce mol nedeniyle kürtaj oldum . sürekli ağlıyordum yeni sakinleştim sayılır. beta halen sıfırlanmadı malesef. geçiren arkadaşlar gerçekten bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacımız var. gülsüm arkadaşım ne kadar korundun ve tam mıydı ? tekrarlayan çok nadir sanki. Rabbim bebeğini ve sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etisn. hepimize geçmiş olsun.