- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #4.161
gecmis olsun insallah bidaha hasta olmaz o igneleri dusundukce bende kotu oldum annelik boyle bisey galinayeni anneleri çok tebrik ediyorum okuyamadım kısaca kendimi yazıcam sizinde bilginiz olsun ayriyetten:..
benim pire geçenlerde nezle oldu ardında bir sabah baktımki kusmuşş.. bende bunun üzerine ümr. devlet hastane gittm flim kan tahlilleri ve hava vermeleri sonucunda hastaneye yatırılmaya karar verdiler...
ardından yer olmadığı için bende evraklarımı aldım göztepe gittim azranın doktoruna oda hemen yatışımızı yapıpo yer ayarladı... ilk tanı ciğerinde leke var denildi ardından zatüre ve sonuç olarak kusarken hepsiniğ çıkaramamış ve yarısını yutmuş oda ciğerine gitmiş...
bu tanıyla 1 hafta hastnede kaldık aklınızda bulunsun hanımlar bebeği yan ve hafif yüksek yatırıcaksınız kustunu farkettiğinide sadece yana çevirmeyeceksiniz... yana çevirip iki ayağını tutup salllıyorsunuz yada yan yatırıp ayaklaının altına yastık koyuyorsunuz lütfen dikkat edin... sizde kızlar farkında olmadan neleri yanlış yapabiliyoruz ve sonucu gerçekten bazen çok üzücü olabiliyor...7
rabbim kimseyi hastaneye düşürmesin küçük azramın çektiklerini gördükçe üzüntüde burnum kanadı 3 gün boyunca ardında sesim kısıldı... damar yollarını bulamadıkça çocuğumu delik deşik ettiler ... rabbim düşmanımı bile düşürmesinn... bütün anneler bebişlere sağlık versinnn birine bile bişi olsa öbürü de fazlasıyla etkileniyorr...
kış annesi olmak çok zorrr...
ama herşey şükürler olsun ki şuanda evimizdeyiz...
gecmis olsun insallah bidaha hasta olmaz o igneleri dusundukce bende kotu oldum annelik boyle bisey galina
Yaşadığım sıkıntıları tekrar yaşıyorum....
Kalbim üzgün......Kalbim kırık......Ağlıyorum....
1-2 gün daha bekleyeceğim.....
Hayırlısı.....
'' Rabbim yardım et....''
Herkese.....Bana......
Dualarınızı eksik etmeyin.......
Tebrik ediyorum arzuesma...Hayırlı bir kul olur İnşaAllah....
Sen cahil insanların dediklerine bakma sakın....Üzülme...Hatta sevin...Bu kadar sıkıntıdan sonra tekrar bir çocuğun olacak, Elhamdülillah....Şükret....Onlar ki cahil insanlar...Bilmezler.....
.
Arkadaşlar bir sorum olacaktı....
Bekleme süresini doldurduktan sonra ( ki herkes doktorun dediği süreyi beklemedi, biliyorum....); yani, korunmamaya başladıktan kaç ay sonra hamile kaldınız....
Teşekkürler, sevgiler......
eğer ilgilenen varsa size parsiyel mol gebelikle ilgili çok önemli bilgiler vereceğim.
arkadaşlar bakın mol tam mol gebelikte bebek olmadığı için rahmin boşaltılması şart. 1 yıl boyunca da kandaki hamilelik değerlerinin düşmesi bekleniyo ve allah korusun değerler aynı kalırsa yada düşmezse kemoterapiye kadar gidiyo. ancak bu düşük bi ihtimal oluyo. bu dediklerim parsiyel mol içinde aynen geçerli. hangi doktora giderseniz gidin kürtaj deniliyo. ancak ben temmuz ayında parsiyel mol gebelikle sağlıklı doğum yaptım. imkansız olan şey gerçekleşti. tıp fakültesinde doğurdum. doktorlar bu durumu şaşkınlıkla takip etti. türkiyede araştırdılar böyle bi doğum yok. sadce tayvan da bulundu. bu bize umut oldu. bekledik ve doğdu. üstelik o üzüm tanesi gibi görüntüler azaldı.halbuki biz bebek alıncak diye tıpa yönlendirilmiştik ama bekleyelim ben bi araştırayım dedi doktor. bu bi mucize. şuan bu yazdığımı bir kadın doğumcu okusa imkansız der ama yakında literatüre geçecek umarım herkes öğrenir.
kızlar benim size bir sorun var ?
azramın gözleri güneşte ortası yeşil bal rengi gibi etrafı mavi
normalde baktığında ne siyah kavhe göz bebeği bile belli olmuyor griğimsi gibi sizce ne renk olur
Ela olabilirmi?
Büyük şans olmuş gerçekten sevindim adınıza bebeğinizi güle güle büyütün.
Ama buradaki parsiyel arkadaslar bebeklerinin kalp atısı durdugu için kürtaj oldular kimse canlı bebeğini mol diye aldırmadıki.Bende dahil kimse önceden mol oldugunu bilmiyordu gelen patolojı sonucunda anlasıldı.Sizinki ilginçmiş şaşırdım.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?