Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

söylemişimdir önceden, rahimdeki perde için gittiğim başka doktor korunmayı bırakabilirsiniz değeriniz kısa zamanda negatif olmuş dedi ama benim içim rahat değil en azından diyorum parsiyel mol gebelikteki 6 ayı bir doldurayım hayırlısıyla..inşallah hepimize hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı hamilelik versin Allah..

Unutmuşum ya da işime gelmediği için unutmak istedim offfff 5. aydayız altı ay daha eder sene sonu

Tatlım sıkma canını bak bana da başta 1 sene demişlerdi 3.ayımda korunmayı bırakmış olucam inşallah şimdiden üzme kendini belki doktorun bırakabilirsin artık dicek ki seninki de çok çabuk düştü bu arada regl oldun mu?

Doğru canım şimdi hatırladım pardon benim gözüm kara sanki ne bileyim bi cesaret işte ama inanırmısın içim çok rahat inşallah çok güzel olacak bu kez sen de içini rahatlat tatlım ve bol bol dua et

Yok doktorumla konuştum 45 günü geçerse ve hala olmazsa ara beni dedi. Bugün 44. gün pazartesiye kadar bekleyeceğim pazartesi arayacağım.

ewet tatlm malesef en yakınndakiler bile anlamıyor. ama olsn biz burada birbirimize yetiyorz buda güzel. insallah tatlm yaaa ya insallah buradan bebişlerimizide konusurz. en büyük temennimz o suan cnm.

Merhaba kızlar..İşlerimin yoğunluğundan dolayı siteye girmeye pek vaktim olmadı..İLk kan değerim 2156 çıktı geçen haftaki değerim ise 335 çıktı ve dün ki kan değerim ise 120 çıktı inşallah haftaya kan değerim 0 a düşer ve bir daha da çıkmaz inşallah...

Hoşgeldin,

Epey bir düşmüş inşallah hamilelik harici de çıktığını görmeyiz.

Çok iyi canım 3-4-5 falan olsa da korkma artık inşallah hep böyle gitsin

cnm senin bu yaşadıklarına ne denir bilmiyorum gcmş olsunmu başın sagolsun cnm gözün aydın hepsini yaşamışsın ama eskilerin lafi bizim bildigimiz bir lafda vardır raediklerbbım annenden kalan ömrüde evladına versin iinşlh saglıkla napalım bazen insanın her istedigi olmuyor sen anneni cok seviyordun ama rabbım sendende cok seviyormuşki aldı torununu görmeden yanına şimdi senin dimdik ayakların üstünde duracaksınki evladına ii bir anne olmaz icin eminim annende bunu isterdi

Hoşbulduk

İnşallah çıkmaz düşsün yeterki hemen anne olayım tek isteğim bu şuan..
Hayat ne kadar tuhaf daha bi kaç ay öncesine kadar bebek istemiyordum eşimin iknası ile hamile kaldım ve kaldığım zaman dan şu zamanıma kadar tarifsiz bi duygu içerisindeyim asla istemeyen ben şuan hamile kalmak için deli oluyorum :))

Emin ol aynılarını bende yaşadım / yaşıyorum. 6 ay o kadar uzun geliyor ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…