- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #6.461
Aradaannn yıllaaarr geçmiş..kafayı yiyodum o zamanlar..mol gebelilten sonra rahim filmi çektirdim.doktorum hiiiççç sorun yok dedi ve aşılama yaptı.2 sefer.olmadı.sonra başka bi doktor rahim filmine baktı ve dedi ki senin aşılamayla falan çocuğun olmazki dedi.tüpler yapışmış kürtajdan sonra.bir hışımla tüp bebeğe geçtik.olmadı.tekrar denedik ve şimdi şükür hamileyim.yaşanan süreç ne kadar da sinir bozucuydu.aslında hala çok korkuyorum.yine kötü bişey olucakmış gibi kaygılanıyorum hep.
Aradaannn yıllaaarr geçmiş..kafayı yiyodum o zamanlar..mol gebelilten sonra rahim filmi çektirdim.doktorum hiiiççç sorun yok dedi ve aşılama yaptı.2 sefer.olmadı.sonra başka bi doktor rahim filmine baktı ve dedi ki senin aşılamayla falan çocuğun olmazki dedi.tüpler yapışmış kürtajdan sonra.bir hışımla tüp bebeğe geçtik.olmadı.tekrar denedik ve şimdi şükür hamileyim.yaşanan süreç ne kadar da sinir bozucuydu.aslında hala çok korkuyorum.yine kötü bişey olucakmış gibi kaygılanıyorum hep.
Senin çocuğun var mı peki?Mol gebelik sonrasi nekadar sure olmadi daasilama yaptirdin.Benimde 9 ay olmamisti simdide zor olacak çok korkuyorum.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Çok çok geçmiş olsun şaşırdım doğrusu ben de ilk defa bu kadar ileri haftada duyuyorum. inşallah en kisa surede Bebeğinizi kucaginiza alirsiniz. gelişmeleri paylaşirsan iz sevinirimArkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 13 Eylül de kaybettim bebeğimi. 33 haftalıktı. Pataloji sonucu parsiyel molO zamandan beri araştırıyorum 33. haftaya kadar süren kısmi mol gebelik duymadım okumadım. Doktorumda hiç görmemiş tamamen şans dedi. Kucağıma almama bu kadar az kalmışken böyle bir şey yaşamayı hiç beklemiyordum. Hala da şaşkınım. Tabi Allah'ın takdiri. Elden gelen bir şey yok. Çoğunuzun hikayesini okudum hatta bazılarına kendimden çok üzüldüm. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin. Bu konuyla ilgili uzman bir doktor arıyorum. İst. avrupa yakasındayım. Önerebileceğiniz doktor var mı?
Çok geçmiş olsun canm çok yeni ve ne yaşadğını anlabiliyorum ama ben bi sayfada okudum parsiyel mol olup bebeğini Doğuran bir aarkadaşın hikâyesini okumuştum ve yanlş hatrlamıyoasam bebeği birkaç ayda yaşamş niye doktor arıyosun canm değerlerinin takibi icinmiArkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 13 Eylül de kaybeeğimi. 33 haftalıktı. Pataloji sonucu parsiyel molO zamandan beri araştırıyorum 33. haftaya kadar s. üren kısmi mol gebelik duymadım okumadmktorumda hiç görmemiş tamamen şans dedi. Kucağıma almama bu kadar az kalmışken böyle bir şey yaşamayı hiç beklemiyordum. Hala da şaşkınım. Tabi Allah'ın takdiri. Elden gelen bir şey yok. Çoğunuzun hikayesini okudum hatta bazılarına kendimden çok üzüldüm. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin. Bu konuyla ilgili uzman bir doktor arıyorum. İst. avrupa yakasındayım. Önerebileceğiniz doktor var mı?
Canm hangi hastaneye gidiyorsun şu an doğru söylemiş 1 sene bekle bencede 33 hafta rahmin yavaş yavaş toparlanır bir seneye bence acele etme ben bir seneden fazla bekledimgln: 43118472 .!.:13 Eylül de normal doğum yaptım. 3 hafta sonra beta takibine başladım.
5 Ekim 3.4
12 Ekim 1.3
19 Ekim 0.8
Değerlerim iyi çok şükür. Takibim onkolojide yapılıyor. Fakat bugünde sordum doktora 1 yıl gebe kalmamam gerektiğini söyledi. Bende başka bir doktorla da görüşmek istiyorum.
benimki parsiyel mol bana da doktor bi sene bekle dedi. Sonra perinatolog a gittim o ise 6 ay yeterli dedi13 Eylül de normal doğum yaptım. 3 hafta sonra beta takibine başladım.
5 Ekim 3.4
12 Ekim 1.3
19 Ekim 0.8
Değerlerim iyi çok şükür. Takibim onkolojide yapılıyor. Fakat bugünde sordum doktora 1 yıl gebe kalmamam gerektiğini söyledi. Bende başka bir doktorla da görüşmek istiyorum.
Sevgili arkadasim cok gecmis olsun. Senin durumun benimkine nazaran daha zor olmus. Bebegin cennette seni bekliycek insallah. Allah buyuk her aci geciyor inan ilk zamanlar bizde epey zorlandik. Simdiyse nasil toparlaniriz nasil kendimizi daha iyi hissederiz amacindayiz. Sen de bir an once toparlarsin umarim. Sakin uzulme yalniz degilsin....13 Eylül de normal doğum yaptım. 3 hafta sonra beta takibine başladım.
5 Ekim 3.4
12 Ekim 1.3
19 Ekim 0.8
Sevgili arkadasim cok gecmis olsun. Senin durumun benimkine nazaran daha zor olmus. Bebegin cennette seni bekliycek insallah. Allah buyuk her aci geciyor inan ilk zamanlar bizde epey zorlandik. Simdiyse nasil toparlaniriz nasil kendimizi daha iyi hissederiz amacindayiz. Sen de bir an once toparlarsin umarim. Sakin uzulme yalniz degilsin....
benimki parsiyel mol bana da doktor bi sene bekle dedi. Sonra perinatolog a gittim o ise 6 ay yeterli dedi
mesela bi iş arkadaşım da hiç beklememis hemen hamile kalıp bebişini kucagima almış .
Canm hangi hastaneye gidiyorsun şu an doğru söylemiş 1 sene bekle bencede 33 hafta rahmin yavaş yavaş toparlanır bir seneye bence acele etme ben bir seneden fazla bekledim
6 ay yeni bitti denemelere başladımAklımı kurcalayan bu oldu pek çok yerde parsiyel için 6ay yeterli diye duydum. Tabi benimki çok büyümüştü acaba durumum beni etkiler mi onu merak ediyorum. Yeniden aynı sürece girmek beni çok korkutmasına rağmen 1 yıl da çok uzun gibi geliyor. Senin kaç ay olmuştu sıfırlanalı?
Canım buarada 87 lisin zaten yaş sıkıntın yok dert etmeee ben 31 im valla hiç dert etmiyim çok şükür sağlığı m yerindeAklımı kurcalayan bu oldu pek çok yerde parsiyel için 6ay yeterli diye duydum. Tabi benimki çok büyümüştü acaba durumum beni etkiler mi onu merak ediyorum. Yeniden aynı sürece girmek beni çok korkutmasına rağmen 1 yıl da çok uzun gibi geliyor. Senin kaç ay olmuştu sıfırlanalı?
Canım buarada 87 lisin zaten yaş sıkıntın yok dert etmeee ben 31 im valla hiç dert etmiyim çok şükür sağlığı m yerinde
amiiiiinnnnDoğru diyorsun çok şükür sağlığımız yerinde. Allah tez zamanda sağlıklı bebişler versin sana ve tabi tüm isteyenlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?