• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol gebelik yaşayanlar

cagla555

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
12
2
1
29
benim başıma doğumdan hemen sonra lohusayken geldi mol gebelik kötü olanıydı ve kemoterapi aldım başına gelen varsa yardımcı olabilirim 🙏

Nasıl bir şeydi açıklar mısınız rica etsem
Çok güzel sormuşsunuz ama çok uzun ve zor bir
Süreçti hangi detayı merak ediyosunuz 🥹 şuan atlattım tedavim 5 ay sürdü kanseri çevrilmedi ama tek tedavim kemoterapiydi metatoraksat aldım yan etkileri çok zorlardı. Kemoterapi öncesi iki kez kürtaj oldum

Çok güzel sormuşsunuz ama çok uzun ve zor bir
Süreçti hangi detayı merak ediyosunuz 🥹 şuan atlattım tedavim 5 ay sürdü kanseri çevrilmedi ama tek tedavim kemoterapiydi metatoraksat aldım yan etkileri çok zorlardı. Kemoterapi öncesi iki kez kürtaj oldum
Ben chatcgt den araştırdım sizi yormamak adına çünkü bayaa uzunmuş gerçekten🥲 Adınıza üzüldüm inşallah bir daha tekrarlanmaz ki zaten korunma olursa tekrarlama ihtimali %1 diyor. Sağlıklı olun inşallah 🌸

Ben chatcgt den araştırdım sizi yormamak adına çünkü bayaa uzunmuş gerçekten🥲 Adınıza üzüldüm inşallah bir daha tekrarlanmaz ki zaten korunma olursa tekrarlama ihtimali %1 diyor. Sağlıklı olun inşallah 🌸
Çok teşekkürler. 2 tane çocuğum var daha düşünmüyorum zaten bu hastalıktan sonra allah korusun. Sizde böyle bir durum olmadı inşallah

Back
X