Mol gebelik yasaynlar lutfen bakıın 🥺

Cikodanocipsi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
108
43
13
21
Kürtaj olalı 5 Ay 6 gün oluyor . Her şeyim de normal rahim ve kan degerim acaba daha erken mi düşünmem içim beklemek istemiyorum artık lütfen yaşayanlar yazabilir mi kafam aşırı karışık birileriyle konuşmam lazım

Tedavi Süreciniz Nasil ilerledi kürtaj olali 12. Günumdeyim ilk gebeliğimdi parsiyel mol gebelik denildi.cok bebek istiyorum ama cok korkuyorum tedavi sureci nasil ilerledi

Tedavi Süreciniz Nasil ilerledi kürtaj olali 12. Günumdeyim ilk gebeliğimdi parsiyel mol gebelik denildi.cok bebek istiyorum ama cok korkuyorum tedavi sureci nasil ilerledi
Benimde ilk gebeliginde ben bazı şartlarda dolayı hastaneye pek gidemedim ama dediğim gibi beta değeri düşmüştü her şeyin yolunda olduğunu biliyordum arada bir de kan verip takip ediyordum sadece genelde doğum kontrol hapı veriyorlar ama ben kullanmayı tercih etmedim bakalım çıktık bir yola inşallah hayırlısıyla iyi sağlıklı bir gebelik olduğunu öğrenirim de içim rahatlar

İnsallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…