• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol gebelık?

Rozza76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
181
84
28
32
Mrb lütfen konum burda kaldırılmasın yeri bura degıl ama kımse cevap vermıyor dıye buraya konuyu acıyorum.
Mol gebelık gecıren var mı ve sonra tekrar ettı mı? Benım 8. Ayım olacak ben cesaret edemıyorum tekrar hamıle kalmaya ve çok korkuyorum yıne aynı olur dıye.Şimdiden tşk ederım.

Genellikle tekrar hamile kalındığında aynısı tekrarlanmiyor. Tekrardan denemelisin. Allah yardımcın olsunkorkma herşey olacağına varır

Netten baktım mol gebeliğin tekrarlama olasılığı %1 imiş .
2 kere üst üste mol gebelik geçirdiysen %10 muş .

Patolojik bulguların nasıl yazmamışsın ama doktor patolojiden gelen sonuçlar neticesinde yaptığı takip sonucu bir sıkıntı görmediyse sorun olacağını düşünmüyorum .

Allah şifa versin ...

Son düzenleme:
Netten baktım mol gebeliğin tekrarlama olasılığı %1 imiş .
2 kere üst üste mol gebelik geçirdiysen %10 muş .

Patolojik bulguların nasıl yazmamışsın ama doktor patolojisinden gelen sonuçlar neticesinde yaptığı takip sonucu bir sıkıntı görmediyse sorun olacağını düşünmüyorum .

Allah şifa versin ...
Tşk ederım oncelıkle ben de çok araştırdım yok hıc sonuçlar artmadı doktor ilk 6 ay dedı onemlı 8. Aya gırdım hıc beta artmadı 0 şükür ama ne bılım bunu yaşayıp hamıle kalan var mı dıye merak ettım.Sorun şu ben yurt dışındayım bır kac doktora gıttım kımı 6.ay yeterlı kımı 1 yıl ısrar edıyor beklemekle ve kafam allak bullak.

Tam bir yıl olmasıni bekle ondan sonra gebelik düşün tekrarlama olasılığı var ama çok düşük bir olasılıkla.

Tşk ederım oncelıkle ben de çok araştırdım yok hıc sonuçlar artmadı doktor ilk 6 ay dedı onemlı 8. Aya gırdım hıc beta artmadı 0 şükür ama ne bılım bunu yaşayıp hamıle kalan var mı dıye merak ettım.Sorun şu ben yurt dışındayım bır kac doktora gıttım kımı 6.ay yeterlı kımı 1 yıl ısrar edıyor beklemekle ve kafam allak bullak.
Yazın arkadşım mol gebelik geçirdi. 3 ay korundu sonra tekrar istedi bebek ve hemen hamile kaldı. Şuan çok sağlıklı bi hamileligi var korkmana gerek yok . Allah yardımcın olsun

Back
X