mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

susslich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
1.066
644
53
3ay oncesi kismi mol gebelik gecirdm.beta hcg degerlerim yuksekti fakat patoloji sonucum temiz cikti.her doktor gebelik icin farkli zaman soyledi.lutfen yardimci olun?1 sene dolmadan daha kisa surede saglikli gebelik geciren var mi?

Merhaba;

Bende sizin gibi kısmi mol gebelik geçirdim 5,5 ay önce. Şimdi yeniden hamileyim ama henüz doktora gitmedim. Yine kötü şeyler duymaktan tedirginim.Yeni öğrendim hamile olduğumu. 10 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum. Sonuçla ilgili sizi haberdar ederim.

Merhaba;

Bende sizin gibi kısmi mol gebelik geçirdim 5,5 ay önce. Şimdi yeniden hamileyim ama henüz doktora gitmedim. Yine kötü şeyler duymaktan tedirginim.Yeni öğrendim hamile olduğumu. 10 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum. Sonuçla ilgili sizi haberdar ederim.
Ben de mol gebelik gecirdim 2 hafta önce küretaj oldum her hafta yapılanntestlerle beta HCG düşüyor ama doktorun 1 yıl sonra gebelik demesi beni cidden üzdü erkenden hamile kalmak istiyprum 30 yaşındayım zaman sıkıntım var. Senin durumun nedir umarım dikerim herşey yolundadır. Yaşadıklarını pqylaşır mısın dinlemeye gerçekten ihtiyacım var

3ay oncesi kismi mol gebelik gecirdm.beta hcg degerlerim yuksekti fakat patoloji sonucum temiz cikti.her doktor gebelik icin farkli zaman soyledi.lutfen yardimci olun?1 sene dolmadan daha kisa surede saglikli gebelik geciren var mi?
Benim de beklemem gerekiyor. Şu annhamile misin?

Merhaba;

Canim hamileligin nasil gidiyor.bi sikinti yoktur ins?

Bende 3 gün önce mol gebelik teşhisiyle kürtaj oldum.Henüz sonuç belli değil.patoloji sonucu çıkmadı.Doktorum olumsuz sonuç çıkacağını düşünmüyorum dedi ama ben çok sabırsızım.6 ay beklemeden sonra hamile kalabilmiştim.Rabbim bööyle birşey nasip etti.İnternette okuduklarım beni çok tedirgin etti.Aranızda mol gebelik geçirip sağlıklı gebe kalan var mı?

Bende 3 gün önce mol gebelik teşhisiyle kürtaj oldum.Henüz sonuç belli değil.patoloji sonucu çıkmadı.Doktorum olumsuz sonuç çıkacağını düşünmüyorum dedi ama ben çok sabırsızım.6 ay beklemeden sonra hamile kalabilmiştim.Rabbim bööyle birşey nasip etti.İnternette okuduklarım beni çok tedirgin etti.Aranızda mol gebelik geçirip sağlıklı gebe kalan var mı?
Mol gebe olupta normal saglikli dogum yapan bile var:) ama mol gebelikten sonra tekrar gebelik icin beklenmesi gereken sure 6 ila 1 sene arasinda ya;6 aydan daha kisa sure hamile kalip saglikli bi gebelik geciren var mi bende onu arastiriyorum:) 6 ayim dolmasina ragmen hamilelikten korkuyrm.doktorumu degistirdim.arastirma hastanesine gidiyorum.ne yapmam gerektigini iyicene ogrendigimde sizi de bilgilendiririm.allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin

Amin inşallah.9 ay sonrası hamile kalabilmiştim oda böyle oldu.okadar çok istiyordum ki 1 yıl beklemek ve sonrası yine olmaz korkusu ile yaşıyorum şuan.7 nisanda patoloji sonucum çıkacak inşallah iyi çıkar.Doktorum çok iyi tüm detayları anlatıyor fakat yaşayan kişilerle konuşmak daha çok rahatlatıyor insanı.sabırsızlıkla gün sayıyorum tek umudum iyi haberler almakk.Rabbim kimseye yaşatmasın.Birde 2 .gebeliktetede olma riski çok fazlaymış bunu bilmek dahada çok üzüyor.

ü

Amin inşallah.9 ay sonrası hamile kalabilmiştim oda böyle oldu.okadar çok istiyordum ki 1 yıl beklemek ve sonrası yine olmaz korkusu ile yaşıyorum şuan.7 nisanda patoloji sonucum çıkacak inşallah iyi çıkar.Doktorum çok iyi tüm detayları anlatıyor fakat yaşayan kişilerle konuşmak daha çok rahatlatıyor insanı.sabırsızlıkla gün sayıyorum tek umudum iyi haberler almakk.Rabbim kimseye yaşatmasın.Birde 2 .gebeliktetede olma riski çok fazlaymış bunu bilmek dahada çok üzüyor.

ü
sende gebelik kesesi var miydi?yani kismi mol muydu? Kismi molde tekrarlanma riski dusuk.tabi takdiri ilahi.allahin bilecegi.o ol dedikten sonra biz ne yaparsak yapalim hersey bos.vala canim bu dusuncelerin cok normal.bak benim hcg degerlerim 5000.000larda olmasina ragmen patolojim normal gebelik cikmisti.ben hep bi tedirgindim.bosyere mi alindi bebegim diye.simdi 6 ay sonra gebe kalmdan arastirma hastanesine gectim.cikan parcayi tekrar incelemek istediler.benimde ayin 7sinde cikacak sonucum bakalim bu sonucta ne cikacak.hayatimiz bu sekilde korkmakla geciyor.hayatim izdirapli,eziyetle dolu..benim psikolojim cok bozuldu.sen sakin bunu kendine yapma.hep iyi dusun ki iyi seyler yasa;)

Ben cuma günü kontrole gittiğimde mol gebelik dendi ve acil kürtaj oldum.Hafta sonu girdi araya.Birde daha önce böyle birşeyi hiç duymamıştım.şimdi detayları hakkında bilgileniyorum.Sabırsızlıkla sonucu bekliyorum.Dolayısıyla kısmı molmü tam mol mü bilmiyorum.oda patolojide çıkıyor sanırım.Allahım herkese yardım etsin.sende iyi düşün.inşallah tez zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza.

Merhaba arkadaslar benim 32 aylik bir kizim var 2013 eylulunden skar gebelik gecirdim.kurtaj oldum 6 ay korundum. 6 ay sonra gene hamile kaldim. 2014 ekimdede mol gebelik ile kaybettim. Bu ay 6. Ayim dr 1 sene demisti ama ben kizimi bekletmek istemiyorum. Allahin izniyle bebegimi kucagima almak istiyorum . Bu surecte sizdende fikir almak istedim sizce 1 sene beklesem mi yoksa baska dr gidip korunmayi biraksam mi

Kandaki beta hcg değerlerin sıfırlandımı.değerlerin yüksekse tekrar mol gebelik riski varmış.Her dr farklı birşey söylüyor.Sen bilirsin ama doktoruna güveniyorsan çok fazla kafanı karıştırma derim.Ama sen bilirsin .ben salı günü gidicem detayları burda yayınlarım.Bir yavrun varmış Rabbim ona uzun ömür sağlık versin.

Saol canim tesekkur ederim degerlerim haftasinda sifirlandi gecen ay 0.36 di bu ay gne yaptircam hayirlisi allahtan detaylari paylasirsan sevinirim mayis gibi bende gidicem kismetse
Kandaki beta hcg değerlerin sıfırlandımı.değerlerin yüksekse tekrar mol gebelik riski varmış.Her dr farklı birşey söylüyor.Sen bilirsin ama doktoruna güveniyorsan çok fazla kafanı karıştırma derim.Ama sen bilirsin .ben salı günü gidicem detayları burda yayınlarım.Bir yavrun varmış Rabbim ona uzun ömür sağlık versin.

Merhaba arkadaslar benim 32 aylik bir kizim var 2013 eylulunden skar gebelik gecirdim.kurtaj oldum 6 ay korundum. 6 ay sonra gene hamile kaldim. 2014 ekimdede mol gebelik ile kaybettim. Bu ay 6. Ayim dr 1 sene demisti ama ben kizimi bekletmek istemiyorum. Allahin izniyle bebegimi kucagima almak istiyorum . Bu surecte sizdende fikir almak istedim sizce 1 sene beklesem mi yoksa baska dr gidip korunmayi biraksam mi
Skar gebelik nedir.bende ilk kez duyuyorum.sen tam mol mu gecirmistin kismi mol mu?

Skar gebelik bebegin sezeryan dikisine yakin yere yerlesip gelisememisine deniyormus canim .kismi mol gecirdim
Yasadikca ogreniyoruz iste.daha duymadigimiZ neler var allah bilir:/ kismi molde doktorlarin cogu 6 ay diyorlar.bana her doktor farkli bisiy soyledi.ama bendr korkuyrm.betahcg de duzenli bir dususun olmadiysa cogunluklu 6ay sonrada problem olmuyor.2.gebelikte kismi molun tekrari neredeyse yok denecek kadar az.korkma ama doktor bilir tabi yine.bende bu ay gelecek sonuclarima gore gebeligi dusunucem

Yasadikca ogreniyoruz iste.daha duymadigimiZ neler var allah bilir:/ kismi molde doktorlarin cogu 6 ay diyorlar.bana her doktor farkli bisiy soyledi.ama bendr korkuyrm.betahcg de duzenli bir dususun olmadiysa cogunluklu 6ay sonrada problem olmuyor.2.gebelikte kismi molun tekrari neredeyse yok denecek kadar az.korkma ama doktor bilir tabi yine.bende bu ay gelecek sonuclarima gore gebeligi dusunucem
Allah yardimcimiz olsun ins ben ekim 22 de kurtaj oldum betam 80000 di 31 de 230 dustu. Subatta 0.34 du bu ay tekrar edicem. Mayistada dr gorusup kismetse korunmayi birakicam

Allah yardimcimiz olsun ins ben ekim 22 de kurtaj oldum betam 80000 di 31 de 230 dustu. Subatta 0.34 du bu ay tekrar edicem. Mayistada dr gorusup kismetse korunmayi birakicam
Kurtaj oldugunda kac haftalikti peki yazdin mi farkedemedim ama:/ şubatta kurtajdan sonra kacinci ayindi.benim degerim 2lerde geziyor.ondan daha asagi dusmuyor.ama sifir olarak kabul ediliyor.vala bende cok istiyorum bi bebis ama bi tahlil sonuclarim gelsin de kendimi garantiye almak istiyorm.benim gebeligim 6,5-7 haftalikken 5000.000 du.senin degerlerin benimkilere gore daha dusuk.benim kanser riskim bile yuksek bu degerlere gore:/

Back
X