Mol Gebelikten Sonra

zebekine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
5.251
8.712
448
35
merhaba;
10 yıllık evliliğimde 3 başarısız tüp bebekten sonra kendiliğimden ilk kez hamile kaldım fakat kasım ayının sonunda 7+4 iken kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum ve mol gebelik olduğu çıktı ortaya. doktor 1 yıl gebelik yasak dedi gel gör ki geçen aya kadar korunurken amaaan dedim 10 yıl onca uğraşa rağmen olmadı birşey olmaz dedim ve ilk ay hamile kaldım ve çok korkuyorum benım gıbı tecrube yaşayan var mı

güncelleme: çok şükür cumartesi kesemi gördük bir daha kan verdim şuan için bir sıkıntı yok değerlerim de normal mol değil en azından..
güncelleme 2 16.05.2023 tarihi itibariyle kalp atışımızı duyduk şükürler olsun

Son düzenleme:
canımmm ay hamıle mıssıııınnn?
kan verdın mı kaç çıktı?
kaç ay korunmuş oldun sımdı?
benım yengem bundan 10sene once mol gebelık gecırmıs, ve 3ay sonra hamile kalmış tekrardan korunurken ve kızı şuan 17 yasında ..
ınsalllah hıc bırsey olmaz kuzum yaa,
çok sağlıklı olsun, sağlıkla dünyaya gelsin

evettttt çok teşekkürler. iki gün evvel 358,50 çıktı. işte kasım sonu kürtaj oldum hemen hemen 8 haftalıktı bu ay da hamile olduğumu öğrendim.. darısı başına inşallah

evettttt çok teşekkürler. iki gün evvel 358,50 çıktı. işte kasım sonu kürtaj oldum hemen hemen 8 haftalıktı bu ay da hamile olduğumu öğrendim.. darısı başına inşallah
oyy maşallah dogal oldu dımı?
hıcc korkma canım ınsallaahh saglıkla devam etsın ve saglıkla kucagına al canım ..
aminnn inşallah darisi bana olsun sağlıkla

merhaba mol oldugunu nasil anladilar
merhaba aslında iki günde bir betaya baktırsaydım belki ilk ipucunu oradan alabilirdim fakat doktorumm ilk kese muayenemde anlamış yine de bana söylememiş belki yanılıyorumdur diye.. kalp atışı için çağırdığında kalp atışı alınamadı kürtaj dedi ve onu teste yolladı orada çıktı

yakin yazamanda arkadasim yasadi ama esas parca bir hata yuzunden ppatolojiye gidemedi. hamilrliginiz ins olumlu hayirli gecer

bende ıkı kere kan verdım degerım normaldi, ılk kese muayenemde duzensız bır kese vardı doktorum bıraz bekledı duzelır dıye ama duzelmedı..
kurtaj sonrası patalojı raporunda cıktı benımde

canım sen mol gebelık sonraında hıstereskopı, rahım fılmı vs cektırmedın dımı?

Benim bildiğim.mol gebelikte beta hcg çabuk düşmüyor

Canimm çok merak ettim seni nasılsın herşey yolundadır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…