• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Molluscum olabilir mi bilenler yardımcı olursa sevinirim

adalunayto

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2025
22
4
1
6 gün önce çok terledim hava sıcaktı yürüdüm eve geldim bide ekstra hamileyim belimde sivilce tarzı oldu sizce sivilce mi hiç kaşınmıyor ağrımıyor terledim dşye mi oldu yoksa Molluscum olabilir mi bilenler yardımcı olursa sevinirim

Eklentiler

• IMG_9426.webp
    IMG_9426.webp
    7 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_9375.webp
    IMG_9375.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 68
Geçmiş olsun ama isilik gibi mi sanki. Teniniz hassas mı? Ben çok hassasım sıcakta ve güneşte böyle şeyler çıkıyor
Evet cildim hassas 20 dakikalık bi mesafeye yürüdüm geldim bide gömlek giydim çok sıcaktı eve geldim çok terlemiştim bikaç saat sonra böyle oldu sivilce gibi ama korktum bu bahsettiğim şey bi anda olmuyor değil mi 🥹

Evet cildim hassas 20 dakikalık bi mesafeye yürüdüm geldim bide gömlek giydim çok sıcaktı eve geldim çok terlemiştim bikaç saat sonra böyle oldu sivilce gibi ama korktum bu bahsettiğim şey bi anda olmuyor değil mi 🥹
Ben bahsettiğiniz şeye baktım sizde çıkana benzetemedim açıkçası. Sıcaktan olabilme ihtimali çok yüksek ama isterseniz sağlık ocağına gidip gösterip içiniz rahat edebilir. Bende sıcaklarda özellikle omuz kismimda çıkıyor benzerleri

Ben bahsettiğiniz şeye baktım sizde çıkana benzetemedim açıkçası. Sıcaktan olabilme ihtimali çok yüksek ama isterseniz sağlık ocağına gidip gösterip içiniz rahat edebilir. Bende sıcaklarda özellikle omuz kismimda çıkıyor benzerleri
Dimi Banada öyle geldi sağlık ocağı hekimi bilir mi ki

Back
X