Gelinlik Modelleri monarosa_22inin gelinliği:) yorumlarınızı bekliyorum kızlarrrr

okypete öncelikle beğenmene sevindim.teşekkürler. evet arkadaşınki talihsiz bir yorumdu,hoş olmadı pek!

bence asıl talihsizlik bir başkasına yaptığınız şeyin bir gün sizin başınıza gelmesi..şu an size olduğu gibi..ne koyarsan tabağına o gelir kaşığına..ve de haklısınız uzatmaya değmezmiş..

ben felisityi gayet normal bi şekilde eleştirdim vemutluluklar diledim sizin yaptığınız gibi yok şunun gelinliği senden güzel ona 5 sana 2 veririrm demedim.sizin de dedğiniz gibi HUZUR olsunnnnn!!!!!!

aynen katılıyorum arkadas biraz asabi sinirli galiba arkadas eleştiriyi kaldıramıyor ama diger arkadasımızı da çok güzel eleştirmiş nedense neyse ya uzatmayacagım mutluluklar sana

ah bi uzatmayabilseniz:) ama şunu söliyim benim sana yazdığım yoruma cvp vermeni tercih ederdim yani:)

neden tartışıyosunuz kızlar. baya bi adım geçmiş. neden kırıyosunuz birbirinizi ve neden beni karıştırıyosunuz bu konuya anlamış değilim. adlinacığım öncelikle bir yanlış anlaşılma var ortada onu açıklama gereği duyuyorum, benim konumda monarosa bana yorumunu yaptıktan sonra onun gelinliğini merak ettim ve eklemesini ben istedim yani benim konumdaki gelinliği benim gelinliğimle karılaştırılsın yada yorumlar yapılsın diye eklemedi canım. ve ayrıca tartışma sebebi sanırım karşılaştırma. herkesin gelinliği kendine göre güzeldir beğenende olur beğenmeyende. ama insan o gelinliği severek giymişse hiçbir yorum canını sıkmaz sıkamaz. banada yorumlar yapıldı beğenmeyen çok oldu. ben bana yapılan yorumlarda bana ampul gibisin ne zevksizsin yada offf bu ne gibi youmlara çok kızdım ve onlara ters tepki verdim ama normal yorumların hiç birine ters cevap vermedim ve beni etkilemedide. herkes yorum yapabilir ama saygı çerçevesi içinde. biz burda birşeyler paylaşıyorsak tartışmak için düşman kazanmak için değil, hem fikir almak hemde fikir vermek için. yapmayın böyle. herkesin zevki farklıdır. herkes herşeyi beğenecek diye bir kaide yokki bunu monarosada biliyor. bu kadar eleştiriyi kimse haketmez.

felistyciğim gerçekten uzatmak istmiorum ama ben sana ağır yorum yapmadım.ampul gibi olmuşsun bu ne zevksizlik gibi yorumlar yapan da ben dedildim bunu sen de biliosun ve aramızda problem yok şuanda.gayet medeni bi şekilde fikrimi belli ettim ama arkadaşlar ağır yorum yaptığımı söylüyor bunu anlamış değilim???

aaa tabiki bana hakaret eden sen değildin canım. ya boşver takma sende demekki ortada bi yanlış anlaşılma var. sen benim gelinliğimi beğenmedin oda seninkini beğenmemiş sende tepkili davranmışsın ya bu inada binmiş gibi bişey olmuş. ne gerek var bu kadar uzatmaya canım. şurda bişey payşalıyoruz zaten bin pişman ediyorlar bende gelinliğimi eklediğime pişman oldum açıkçası. saygısızca yorumlar yapılıyor. ama bu konu bak ciddi ciddi büyük bi yanlış anlaşılmadan kaynaklanıyor. tutun kendinizi cevap vermeyin birbirinize yoksa bu uzar gider böyle. takma canım sende moralini bozma. ben bana yaptığın yorumu biliyorum boşver belki adlinada bunu okuduktan sonra benim konumdaki yorumuna tekrar bi bakar. opuyorumnanaktan

canm bana gelinlğini beğenmedim zevkim değil vs. gibi yorum yapsaydı adlina gayet normal karşılardım ama o farklı şeyler yazdı.olay benm eleştiriyi kaldıramamama kadar geldi.neyse huzurlu forum istiyoruzzz:)opuyorumnanaktan

görebildiğim kadarıyla güzel bi gelinlik(logodan görünmüyorda pek)allah mutlu etsin bi ömüropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…