- Konu Sahibi emrahinaski
-
tatlım benim hiç biri içime sinmedi ama napim bu yıl istanbulda kalırsak plan A bu büyük ihtimalle modalife elif yatak odası elif yemek odası ve 1. eklediğin köşe tkmının morlusu (bu arada ben o köşenin rahatlığına hiç dikkat etmedim acele baktık zaten iyi duruyodu altıda sandıklı yatakda oluyo çok fazla istediğim gibi olmasada ) zaten 1 yıl kalcaz istanbulda kalırsak ahhhhh bi açıklansaydı şu tayinler ömrümü yedi emniyet seneye tekrar taşın mahvolacak eşyalar şark çıkarsada artık plan B ama daha öyle bi plan yok
YENİ ÜRÜN LIFE KOLTUK TAKIMI İMALATTAN İNEGÖLDEN - -2 Koltuk & Köşe Koltuk Fiyatları ve Oturma Odası & Salon Mobilyaları sahibinden.com'da - 85678906
SANTA YATAKLI KOLTUK TAKIMI İMALATTAN ŞOK FİYAT İNEGÖLDEN - -2 Oturma Odası Takımı Fiyatları ve Oturma Odası & Salon Mobilyaları sahibinden.com'da - 85285809
HAYAL YATAK ODASI TAKIMI İNEGÖLDEN TOPTAN FİYATINA - -2 Yatak Odası Takımı Fiyatları ve Yatak Odası Mobilyaları sahibinden.com'da - 85137989
ASOS KOLTUK TAKIMI İMALATTAN TOPTAN FİYATINA İNEGÖLDEN - -2 Koltuk & Köşe Koltuk Fiyatları ve Oturma Odası & Salon Mobilyaları sahibinden.com'da - 85132105
LİZA YEMEK ODASI TAKIMI İNEGÖLDEN TOPTAN FİYATINA - -2 Yemek Odası Takımı Fiyatları ve Yemek Odası Mobilyaları sahibinden.com'da - 73238433
senin için bi kaç ilana baktım daha önce bende alacaktım hatta pazarlık bile yapmıştık :) anlıycanız pazarlık biraz dil dökerseniz olabilir ... kalite konusu pek bilmiyorum ama bursa mobilya merkezi nihayetinde ne kadar kötü olabilir ki nakliyede takım başına 150 200 lira gibi bişi diyolar .... bi bakın belki beğenirsiniz
canım zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim bu kanepe takımına bayıldım nedense hep bu tarzlara gidiyor gözüm çok şık takımlar var gerçekten aslında belli başlı firmalardan alıp isimlerine para ödüyoruz reklam parası adamlar resmen isimlerini satıyorlar, gönderdiğin modeller çok güzel hiçte kalitesiz görünmüyorlar
Hayırlı olsun öncelikle....Eki Görüntüle 416695 Eki Görüntüle 416696 Eki Görüntüle 416697
Merhaba arkadaşlar eşim polis şarkta evimizi kuracağız tayinci olduğumuz için çok eşya almak istemiyorum, aslında beyaz takımlara bayılıyorum ama zaten temizliği zor bir de taşınma esnasında zarar görme ihtimali olduğu için cesaret edemiyorum, sonunda bu takımlara karar verdim, yemek odasının hepsini almıyorum sadece masa sandelye konsol ve aynasını alıyorum, yatak odasının da şifonyer ve sandelyesini almıyorum. Tereddüt ettiğim konular yemek masasının sandelyeleri ve oturma grubunun kolları krem deri olduğu için kir gösterir temizlik zor olur mu ? Sizce nasıl seçimlerim? Aslında ben oturma grubu yerine köşe takımı almayı çok istiyordum ama hem salon hem oturma odası olarak kullanacağım için misafir geldiğinde sığılmaz diye vazgeçtim
mobilyanın iyisinden anlamam ama bizde tayinciyiz ve orda ev kuracağız. 3 yıl filan kalacağız. ben olsam çok para vermem mobilyaya. yani markalısına kaçmam. misafirlerimiz gelecek vs. diyorsunuz ama gelecek misafirlerin çoğuda tayinci değil mi halden anlar gibime geliyor :) bir yemek masası alın en büyüklerinden, iki çekyat alın en genişlerinden, birde tv ünitesi ve tv; bunları tek bir odaya koyun. bu sizin bence misaflerinize de size de yeterde artar bile. he tabaklarımı vs. nereye koyacağım derseniz boş bir odaya uygn fiyatlı bir dolap koyp içini doldurabilirsiniz. ne de olsa çok boş oda olacak :) yatak odasınada bir gardrop, bir yatak, bir makyaj masası yeter gibi geliyor. tabi bu benim listem. benimki biraz öğrenci zihniyeti :) şark görevi bittikten sonra hiç bir şey getirmezsiniz yanınızda. işte o zaman yeni yeni eşyalarla, en iyileriyle en baştan düzersiniz evinizi. hem benim planımla çok para harcamaz, çok borca da girmezsiniz :)
ama ben eşyaya pek önem vermem mesela. ama siz dekorasyondan hoşlanıyor olabilirsiniz, bir de yeni evliyken merak ediyor olabilirsiniz şık şık olsun diye o zaman seçtikleriniz güzel; güle güle kullanın derim :)
Hayırlı olsun öncelikle....
Bizde tayinciyiz eşim polis ve şarkımızı çok şükür bitirdik ama ilk evlendiğimizde ben yemek odası almadım sadece yatak odası, oturma odası için 2 kanepe ve tv ünitesi aldık..evlenirken ev eşyası konusunda fazla masrafa ve gösterişe kaçmadım..Neticede hem şarktayım hemde kiracı olacağım diye düşündüm üstelik şarkta kim vardı ki benim çeyizimi görecek bütün çeyizim ailemin evine serilmişti zaten...Ben giderken cam eşyalarımın bile çoğunu almamıştım kırılmasından korkmuştum... şarkı bu şekilde bitirdik ve çok şükür bu sayede fazla borcumuz olmadı ailelerede fazla masraf çıkarmadık...zaten aklımızda hep ev almak vardı önceliğimiz buydu eşimle... şarkı bitirdikten sonra Bursayı istiyorduk o yüzden oradan ev aldık, şarktayken ödemeye başladık ve şark bitti,çok şükür borcumuzda bitti şimdi ise şark sonrası ilk tercihimiz olan Bursadayız ve kendi evimde oturuyorum bütün mobilyalarımı tamamladım ve Allah nasip ederse yeni evime ,yeni eşyalarıma birde bebeğim geliyor
Şimdi iyiki böyle yapmışız diyorum...
Nacizane kendi düşüncemdir bunlar.. size asla şarka gidiyorsunuz yada kiracı olacaksınız ne gerek var demiyorum yanlış anşlamanızı istemem...Beğendiğiniz eşyalarınız çok güzel...
Hayırlı olsun öncelikle....
Bizde tayinciyiz eşim polis ve şarkımızı çok şükür bitirdik ama ilk evlendiğimizde ben yemek odası almadım sadece yatak odası, oturma odası için 2 kanepe ve tv ünitesi aldık..evlenirken ev eşyası konusunda fazla masrafa ve gösterişe kaçmadım..Neticede hem şarktayım hemde kiracı olacağım diye düşündüm üstelik şarkta kim vardı ki benim çeyizimi görecek bütün çeyizim ailemin evine serilmişti zaten...Ben giderken cam eşyalarımın bile çoğunu almamıştım kırılmasından korkmuştum... şarkı bu şekilde bitirdik ve çok şükür bu sayede fazla borcumuz olmadı ailelerede fazla masraf çıkarmadık...zaten aklımızda hep ev almak vardı önceliğimiz buydu eşimle... şarkı bitirdikten sonra Bursayı istiyorduk o yüzden oradan ev aldık, şarktayken ödemeye başladık ve şark bitti,çok şükür borcumuzda bitti şimdi ise şark sonrası ilk tercihimiz olan Bursadayız ve kendi evimde oturuyorum bütün mobilyalarımı tamamladım ve Allah nasip ederse yeni evime ,yeni eşyalarıma birde bebeğim geliyor
Nacizane kendi düşüncemdir bunlar.. size asla şarka gidiyorsunuz yada kiracı olacaksınız ne gerek var demiyorum yanlış anşlamanızı istemem...Beğendiğiniz eşyalarınız çok güzel...
öncelikle bebeğin hayırlı olsun cnm sağlılkla ve mutlulukla büyütün inş. kesinlikle çok haklısın aslında bende senin gibi düşünüyorum ancak diğer forumdaki arkadaşlara bakınca yinede hevesleniyor insan zaten bizde herşeyimizi kendimiz yapıyoruz çok borca girmek istemiyorum ailelerde çok yardımcı olabilecek durumda değil maalesef çok güzel düşünmüşsün herhalde bende öyle yaparım çok sağol cnm fikir verdiğin için
Mobilya bakmaya başladınız mı siz? Aynen dediğiniz gibi düşünüyordum bende ilk başlarda taki mobilya bakmaya başlayana kadar, maşallah mağazalarda öyle bir teşhir hazırlıyorlar ki insanın ne gerek var buna dediği mobilyaları bile alası geliyor  ya da ben fazla hevesleniyorum içimde var  bilemiyorummobilyanın iyisinden anlamam ama bizde tayinciyiz ve orda ev kuracağız. 3 yıl filan kalacağız. ben olsam çok para vermem mobilyaya. yani markalısına kaçmam. misafirlerimiz gelecek vs. diyorsunuz ama gelecek misafirlerin çoğuda tayinci değil mi halden anlar gibime geliyor :) bir yemek masası alın en büyüklerinden, iki çekyat alın en genişlerinden, birde tv ünitesi ve tv; bunları tek bir odaya koyun. bu sizin bence misaflerinize de size de yeterde artar bile. he tabaklarımı vs. nereye koyacağım derseniz boş bir odaya uygn fiyatlı bir dolap koyp içini doldurabilirsiniz. ne de olsa çok boş oda olacak :) yatak odasınada bir gardrop, bir yatak, bir makyaj masası yeter gibi geliyor. tabi bu benim listem. benimki biraz öğrenci zihniyeti :) şark görevi bittikten sonra hiç bir şey getirmezsiniz yanınızda. işte o zaman yeni yeni eşyalarla, en iyileriyle en baştan düzersiniz evinizi. hem benim planımla çok para harcamaz, çok borca da girmezsiniz :)
ama ben eşyaya pek önem vermem mesela. ama siz dekorasyondan hoşlanıyor olabilirsiniz, bir de yeni evliyken merak ediyor olabilirsiniz şık şık olsun diye o zaman seçtikleriniz güzel; güle güle kullanın derim :)
Canım hayırlı uğurlu olsun , bende 3 yıl 5 yıl sonra bu hevesim kalır mı alayım diyorum ne istiyorsam ama sonra ödemeleri düşününce vazgeçer gibi oluyorum, çok karıştı kafam mobilyalarımızı alıncada bu topikten paylaşalım hepimiz yeni bir ev kuruyoruz çok merak ediyorum nasıl evler çıkacak ortaya canım bende senin gibi olucam şu önümüzdeki şark listelerinin açıklanmasını bekliyoruz..
bakalım kısmette neresi var 3 veya 5 yıl o eşyalar bi kere diziliyor sonradan alınması zor oluyor yani ben oyüzden tam takım kurmayı düşünüyorum evimi..
bi parça ondan bi parça bundan alıp dönerken onları orda bırakma durumunu da yapamıyor kimse kıyamıyor 3 yıl kullan at yapmaya e dönünce de tamamlamak için saçma sapan bi ev stili çıkıyor ortaya..
hemde yeni evlenicemmm heveslerimm vaaar hayallerim vaaarr içinde mutlu olmayı istediğim bi yuvam vaaar
Maşallah maşallahHayırlı olsun öncelikle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?