• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Monokoryonik diamniyotik

fatma5353

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
18
Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek tek embriyo transferi oldum ama 7. Haftada ikiz olduğunu öğrendik yani tek yumurta ikizi. Tek plasenta iki kese varmış. Risklerinden dolayı öğrendiğimden beri pek yüzüm gülmüyor açıkçası. Bana pozitif ikiz gebelik anıları lazım yardımcı olursanız çok sevinirim :(

Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek tek embriyo transferi oldum ama 7. Haftada ikiz olduğunu öğrendik yani tek yumurta ikizi. Tek plasenta iki kese varmış. Risklerinden dolayı öğrendiğimden beri pek yüzüm gülmüyor açıkçası. Bana pozitif ikiz gebelik anıları lazım yardımcı olursanız çok sevinirim :(
2026 ekim anneleri grubunda da aynı sizin durumunuzda bir arkadaş vardı sanki. Oraya yazabilirsiniz süreçle alakalı ama ileri süreçleri merak ediyorsanız bilemeyeceğim

Canım merhaba, bende şuan seninle aynı durumdayım. Duygu karmaşası, sevinç, korku… bizi neler bekliyor bilmiyorum. Bende 9+1im

Back
X