Monotonlasmak :/

Rica ederim.
Ben de gülüyorum :-)

Gerçekten destek lazım.
O yüzden randevu aldım zaten, ne zamandır aksatıyordum...
Valla kendinizle gurur duyun derim ben neden derseniz calisiyorsunuz iki tane evladiniz var ve daha iyi olmak icin psikolok randevusuyla pekistiriorsunuz. Kotubisey degil keske toplumumuzdaki herkes destek alsa mutsuz insan kalmaz..

Hic olmuyor zaruri durumlar disinda cikamiyor dukkanimiz var cunku :)
Evlilikte iki tarafinda calismasi imkanlari artiriyor :)
Iki cocuk birde is masallah :)))
Benim de babam esnaf kendi iş yeri onunda öyle yıllık izin vs yok ama pazar günleri iş yerini açmaz tek tatil günü onuda evde bizimle geçirir pazar günleri açmayabilir iş yerini diye düşünüyorum haftanın 6 günü yeterli olur çalışmak için pazar günleri sabah erkenden gezmeye gidebilirsiniz.Yada evde sinema-maç günü yapabilirsiniz hatta cumartesi akşam iş çıkışı gidip pazar akşamı bile dönülebilir.

Valla kendinizle gurur duyun derim ben neden derseniz calisiyorsunuz iki tane evladiniz var ve daha iyi olmak icin psikolok randevusuyla pekistiriorsunuz. Kotubisey degil keske toplumumuzdaki herkes destek alsa mutsuz insan kalmaz..

Evet katılıyorum bu görüşünüze ama kendimle pek gurur duyulacak birşeyim yok gerçekten.
Elimden geldiğince hayatımı güzel yaşamaya çalışıyorum o kadar.
Benim psikolojim sağlam olmazsa çocuklara yetemeyeceğimi de biliyorum ve hatta daha ileri gidersek onların da psikolojisini bozabileceğimi biliyorum.

Bu noktada ne yapıyoruz, tedavi haricinde eş ile birlikte kaliteli zaman için monotonluktan uzaklaşacak anlar yaratıyoruz... Hoppa
Konuyu bağladım ki, konu dışına çıkmış olmayalım... :21:

Evet katılıyorum bu görüşünüze ama kendimle pek gurur duyulacak birşeyim yok gerçekten.
Elimden geldiğince hayatımı güzel yaşamaya çalışıyorum o kadar.
Benim psikolojim sağlam olmazsa çocuklara yetemeyeceğimi de biliyorum ve hatta daha ileri gidersek onların da psikolojisini bozabileceğimi biliyorum.

Bu noktada ne yapıyoruz, tedavi haricinde eş ile birlikte kaliteli zaman için monotonluktan uzaklaşacak anlar yaratıyoruz... Hoppa
Konuyu bağladım ki, konu dışına çıkmış olmayalım... :21:
Evet her anne yapmali egtim onemli insanlarin kendisini yetistirmesi onemli ki guzel evlatlar yetistirelim.
Konuya gelirsek,
Simdi soylesem isler yogun is yok zaten der :(
Napiyim bu dusunceden onu cikarmak icin:KK1:

Benim de babam esnaf kendi iş yeri onunda öyle yıllık izin vs yok ama pazar günleri iş yerini açmaz tek tatil günü onuda evde bizimle geçirir pazar günleri açmayabilir iş yerini diye düşünüyorum haftanın 6 günü yeterli olur çalışmak için pazar günleri sabah erkenden gezmeye gidebilirsiniz.Yada evde sinema-maç günü yapabilirsiniz hatta cumartesi akşam iş çıkışı gidip pazar akşamı bile dönülebilir.
Evet ben oyle dedigimde pazar gunlari tatil gunu benim isimin yogun oldugu zaman diyor kilitleniyorum malesef oyle diyince :(

Evet her anne yapmali egtim onemli insanlarin kendisini yetistirmesi onemli ki guzel evlatlar yetistirelim.
Konuya gelirsek,
Simdi soylesem isler yogun is yok zaten der :KK43:
Napiyim bu dusunceden onu cikarmak icin:KK1:

Ona sormadan onun müsait olabileceği zamanı kollayın, işleri falan sorarak vs.
Ondan sonra kendinizi ayarlayın, çocuğu bırakabileceğiniz durumları kollayın.
Tüm şartları olgunlaştırdıktan sonra da bir yere rezervasyon yapın parasını ödeyin.

Eşinize de "filanca akşam lütfen kimseye söz verme, seninle çok özel işim var" diyin.
Farklı algılar oluşturarak yani.

Sonrasında da nereye gideceğinizi söylemeden birlikte senin direktifinle gidin.
Keyfinize bakın.

Ben bunu eşime yaptım. Şok olmuştu ve çok sevinmişti beğenmişti...
Umarım eşinizde de aynı etkiyi yaratır.

Özellikle çocuklar olduktan sonra eşlerin birbirlerine ayırabildiği zamanlar kısıtlanıyor.
Bu su götürmez bir gerçek.
Bu tarz kaçamaklar hem eşiniz ile aranızda olan bağınızı kuvvetlendirir, hem de kendinize çocuklar olmadan bir gün ayırmanız sizi ve eşinizi de dinlendirir...

Evet ben oyle dedigimde pazar gunlari tatil gunu benim isimin yogun oldugu zaman diyor kilitleniyorum malesef oyle diyince :KK43:

bu kendi işinin niteliğini bilmiyorum ama erkek berberi vs değilse siz de gidin iş yerine

çocuğunuza orada da ortam kurun ve daha fazla zaman geçirirn

hatta siz işi öğrenin işin başında durun eşiniz çocuğu alıp gezdirsin vs vs

Ona sormadan onun müsait olabileceği zamanı kollayın, işleri falan sorarak vs.
Ondan sonra kendinizi ayarlayın, çocuğu bırakabileceğiniz durumları kollayın.
Tüm şartları olgunlaştırdıktan sonra da bir yere rezervasyon yapın parasını ödeyin.

Eşinize de "filanca akşam lütfen kimseye söz verme, seninle çok özel işim var" diyin.
Farklı algılar oluşturarak yani.

Sonrasında da nereye gideceğinizi söylemeden birlikte senin direktifinle gidin.
Keyfinize bakın.

Ben bunu eşime yaptım. Şok olmuştu ve çok sevinmişti beğenmişti...
Umarım eşinizde de aynı etkiyi yaratır.

Özellikle çocuklar olduktan sonra eşlerin birbirlerine ayırabildiği zamanlar kısıtlanıyor.
Bu su götürmez bir gerçek.
Bu tarz kaçamaklar hem eşiniz ile aranızda olan bağınızı kuvvetlendirir, hem de kendinize çocuklar olmadan bir gün ayırmanız sizi ve eşinizi de dinlendirir...
Evet oyle tabi. Haftaya evlilik yildonumumuz. Acikcana konusucam yani bu durumu sagol canim :)

Evet ben oyle dedigimde pazar gunlari tatil gunu benim isimin yogun oldugu zaman diyor kilitleniyorum malesef oyle diyince :KK43:

Siz de o zaman hafta arasına denk getirin.
Veya yoğunluğunun daha az olduğu bir güne.
1 gün ile ölmez ya... İşler 1 günde batmaz veya bitmez.

Yukarda yazdıklarıma uymayacak olursa da, sen bilirsin ben kendim gidiyorum o zaman dersin..
Paşa paşa gelir düşüncesindeyim... :KK5:

bu kendi işinin niteliğini bilmiyorum ama erkek berberi vs değilse siz de gidin iş yerine

çocuğunuza orada da ortam kurun ve daha fazla zaman geçirirn

hatta siz işi öğrenin işin başında durun eşiniz çocuğu alıp gezdirsin vs vs
Ahh canim :(
Araba tamir ve rentecar:)
Daha once emlakcimiz vardi gidiyorduk orda duruyorduk
Simdi imkansiz :((

2bucuk yildir evliyiz 20aylik oglum var. 2gun once babannesine biraktik ilk kez orda kaldi. Yani sali gunu biraktik carsamba esime tatildi bn ev hanimiyim. Sali gunu eve bi mac meze aldik, bi yandan sohbet bi yandan ickimizi yudumluyorduk. Eski resimleri actik evlenmeden onceki onlara bakip yorumlar yapiyorduk :) cok guzel bir otam olmusmustu :) en azindan sevginiz bi nebze gun yuzune cikiyor.

Ay okuyunca ne güzel geldi bir anda.. :KK48:

- Pudra Pembe - - Pudra Pembe - günübirlik veya 1 gece kalmalı turlara çıkın. Eşin de stres atmış olur. Çocuğu bırakacak birileri varsa daha da güzel olur..

Kızlar güzel giden bir evliligim var, derdim yok yani:) 5 yildir evliyiz 3 yasinda kizimiz var. Benim esimin isi stresli ve yogun.. bizim de gunumuz cok siradan kavalti yap, yemek yap,coxuk uyusun,tv izle sonrada yat. Sıkıldım bu durumdan tabi zaman zaman disari cikiyoruz sosyal hayatimiz var ama ben bu hergun ayni modu yasamaktan bunaldim . Siz farkli neler yapiyosunuz. Monotanlasmis hayatinizi nasil canlandiriyorsunuz:KK34:
Cnm ben calismadigim zamanlar kizimi alir gezerdim. Onunla zaman gecirmeye calisirdim. Kizimi anneme birakir ara sira arkadaslarla cikardim. Boolca kitap oku. Hem kendini gelistir hemde ic dunyandan uzak baska dunyalara dalarsin.

Cnm ben calismadigim zamanlar kizimi alir gezerdim. Onunla zaman gecirmeye calisirdim. Kizimi anneme birakir ara sira arkadaslarla cikardim. Boolca kitap oku. Hem kendini gelistir hemde ic dunyandan uzak baska dunyalara dalarsin.

Ayy ben cok seviyorum zaten kitap okumayi her disari ciktigimda abartisiz aliyorum kitap aksam o dana kocam :) televizyon izlerken bende kitap okuyorum :) iyi geliyor ooo kizimlada dag tepe avm pazar geziyoruz mutlaka :)

Back
X