Monotonlasmak :/

Ayy ben cok seviyorum zaten kitap okumayi her disari ciktigimda abartisiz aliyorum kitap aksam o dana kocam :) televizyon izlerken bende kitap okuyorum :) iyi geliyor ooo kizimlada dag tepe avm pazar geziyoruz mutlaka :)
Evet kitap okumak hayatta en zevk aldigim seydir. Bi iki saatline baska bi karakter oluyosunuz baska maceralar icinde. Calismayan hanimlarin aslinda nasil monoton bi hayata girdiklerini anlamiyorum. Yapabileceginiz o kadar cok sey var ki aslinda

Evet kitap okumak hayatta en zevk aldigim seydir. Bi iki saatline baska bi karakter oluyosunuz baska maceralar icinde. Calismayan hanimlarin aslinda nasil monoton bi hayata girdiklerini anlamiyorum. Yapabileceginiz o kadar cok sey var ki aslinda
Hergun ayni seyleri yapmak bunaltiyor insani.. tekduze yasiyoruz. Evimin isleri sabah kalkar kalmaz biririyorum banyo temizlik yemek v.s oglen tam 12 buc7kta isim bitiyor ev ile ilgili sonra tv karsinda aksama kadar pinekle yada telefona dal.
Koca gelsin yemek hazirla cocuk uyusun sen eline kitabi al oda kumandayi :)) sonra bi bakmisin uyumusun :))))

Ehliyetiniz yoksa bir ehliyet kursuna başlayın. Yazılı kısmı kursa gitmeden de geçersiniz zaten. Sürüş dersleri için çocuğa bakacak birini bulsanız yeter sırf. Ehliyeti aldıktan sonra eşinizin sektörü gereği size uygun bir araba ayarlaması zor olmaz. Altınızda araba olunca da alır çocuğu öğlen yemekleri için kocanızı kaçırırsınız ya da iş çıkışı biryerlerde buluşursunuz. Bir kere eve girince tekrar çıkmak zor oluyor çalışan insanlar için eve girmeden buluşmanız lazım kocanızla.

Ehliyetiniz yoksa bir ehliyet kursuna başlayın. Yazılı kısmı kursa gitmeden de geçersiniz zaten. Sürüş dersleri için çocuğa bakacak birini bulsanız yeter sırf. Ehliyeti aldıktan sonra eşinizin sektörü gereği size uygun bir araba ayarlaması zor olmaz. Altınızda araba olunca da alır çocuğu öğlen yemekleri için kocanızı kaçırırsınız ya da iş çıkışı biryerlerde buluşursunuz. Bir kere eve girince tekrar çıkmak zor oluyor çalışan insanlar için eve girmeden buluşmanız lazım kocanızla.
Kiskancligindan yazdirmadi beni :)) evde durmam diye ama bunu dile getirecegimden emin olabilirsin :)) unutmustum iyi oldu :))

Hergun ayni seyleri yapmak bunaltiyor insani.. tekduze yasiyoruz. Evimin isleri sabah kalkar kalmaz biririyorum banyo temizlik yemek v.s oglen tam 12 buc7kta isim bitiyor ev ile ilgili sonra tv karsinda aksama kadar pinekle yada telefona dal.
Koca gelsin yemek hazirla cocuk uyusun sen eline kitabi al oda kumandayi :)) sonra bi bakmisin uyumusun :))))
Hic sosyal faliyetleriniz yok mu?
Calismak istemiyormusunuz?
Yasadiginiz yerde yanliz misiniz?

Ben fransada yasayan biri olarak merak ettim canim. Turkiyede ehliyet almak eskisi kadar kolay mi? Nasil gecior surus kurslari?
Ben fransada dogdum buyudum 18 yasimdan beri surerim araba ama hem merak etmisimdir memlekette nasil alinio bu ehliyet diye. Cunku yazin ankaraya gittigimde soförlerin ustumuze ustumuze araba surmeleri, kurallara uymamalari beni benden alior cok sinir oluyorum! Kadinlar bu konuda daha temkinli sanki

Hic sosyal faliyetleriniz yok mu?
Calismak istemiyormusunuz?
Yasadiginiz yerde yanliz misiniz?
Sosyal olarak kizimla sinemaya gideriz hafta bir veya iki gun avmye gideriz mutlaka onun haricinde mutfak alisverisine gideriz esimle. Kizimizi oyun alanina gotururuz. Calismam zor esim kiskanc bana bi ara bujiteri gibi bi yer alacakti nasip olmadi :/
Annem var calisiyor oda :)

Sosyal olarak kizimla sinemaya gideriz hafta bir veya iki gun avmye gideriz mutlaka onun haricinde mutfak alisverisine gideriz esimle. Kizimizi oyun alanina gotururuz. Calismam zor esim kiskanc bana bi ara bujiteri gibi bi yer alacakti nasip olmadi :/
Annem var calisiyor oda :)
Anladim cnm. Aslinda ailenle kaliteli zaman gecirmek cok onemli. Keske esinizi ikna etseniz bu calisma konusunda. Hayat ikiniz icin de daha degisik olur. Anlatin esinize. Onun omuzlarindan yukunu hafifletmek istediginizi, maddi acisindan yardimci olmak istediginizi

Anladim cnm. Aslinda ailenle kaliteli zaman gecirmek cok onemli. Keske esinizi ikna etseniz bu calisma konusunda. Hayat ikiniz icin de daha degisik olur. Anlatin esinize. Onun omuzlarindan yukunu hafifletmek istediginizi, maddi acisindan yardimci olmak istediginizi
Ahh ahh acayio kiskanc isim olmasin ayakkabi boyarim seni calistirmam diyor..
En azindan disari cikmamiza seslenmiyir kizimla geziyoruz zaman zaman bunada sukur ama kocamla siradanlasri hersey buna kiziyorum

Kızlar güzel giden bir evliligim var, derdim yok yani:) 5 yildir evliyiz 3 yasinda kizimiz var. Benim esimin isi stresli ve yogun.. bizim de gunumuz cok siradan kavalti yap, yemek yap,coxuk uyusun,tv izle sonrada yat. Sıkıldım bu durumdan tabi zaman zaman disari cikiyoruz sosyal hayatimiz var ama ben bu hergun ayni modu yasamaktan bunaldim . Siz farkli neler yapiyosunuz. Monotanlasmis hayatinizi nasil canlandiriyorsunuz:KK34:
haftaiçleri hep aynı sizinki gibi
eminim bir çok çocuğu olan ve çalışan evli çift için durum aynıdır
iş-ev-yemek-çocuk-ev işleri-uyku
haftasonları etkinlik yapmaya çalışın
dışarda bir kahvaltı, sinema, akşam yemeği vs.

Ahh ahh acayio kiskanc isim olmasin ayakkabi boyarim seni calistirmam diyor..
En azindan disari cikmamiza seslenmiyir kizimla geziyoruz zaman zaman bunada sukur ama kocamla siradanlasri hersey buna kiziyorum
Anliyorum buna karsi bagzi kadinlar ön yargili olabiliyor. Vaay efendim hakkini aramiyosun da, ekonomik ozgurluk onemli dee cart curt! Esiniz maddi olarak sizi sikintiya sokmuyorsa ve ondan yana bir sikayetiniz yoksa ok derim ama inanin bu ehliyet meselesi onemli yukarida gordum bi arakadasin onerisiydi. Bunu sakin geri plana atmayin

Ben fransada yasayan biri olarak merak ettim canim. Turkiyede ehliyet almak eskisi kadar kolay mi? Nasil gecior surus kurslari?
Ben fransada dogdum buyudum 18 yasimdan beri surerim araba ama hem merak etmisimdir memlekette nasil alinio bu ehliyet diye. Cunku yazin ankaraya gittigimde soförlerin ustumuze ustumuze araba surmeleri, kurallara uymamalari beni benden alior cok sinir oluyorum! Kadinlar bu konuda daha temkinli sanki

Eskiden direksiyon çok kolaymış, yeni düzenlemeden sonra direksiyon kısmı zorlaştı. Geri geri gitme, paralel park, ani fren, yokuşta kalkış filan yaptırıyorlar ayrıca emniyet kemerini takmadan sürüşe başlamak, arabayı istop ettirmek, kırmızıda geçmek direk kalma sebebi. Ben tek seferde alamadım mesela. Aldığımda da öğleden sonra 3'te filandı benim sıram, sınavlar sabah 9-10 gibi başlıyor, benim bindiğim araçtan o gün ilk geçer alan kişi benmişim öyle söylemişti komisyon. Ama yazılı kısım şuan eskisinden de kolay, okumayı bilen ortalama zekada bir insan tek seferde geçer test kısmını.

Back
X