İkimizde istanbuldayız.Hangi şehirlerdesiniz?
Maşallah canım :)Bızde ıkı seneyı devırdık cok şükür :)
Kışın sinemaya gıdebılırsınız bır yerlerde kahve tavla yapabılırsınız.
Arkadaş grubunuz varsa tabu.
Yeni acılan yerler varsa oraları deneyebılıraınız.
Bız bunları yapıyoruz :)
Bizim durum daha farklı. Aslında birazda onun işlerinden ve birazda olsa düşünememesinden dolayı böyle olduk. Başbaşa güzel vakit geçirmiyoruz artık işi daha ön plana çıktı. Dediğim gibi sadece haftasonu 1 gün akşam geldiğinde beraber olabiliyoruz. Evde bari bişey bulayım diyorum aklıma bişeyde gelmiyor. Kuzenimde işyerine git sürpriz yap akşamda eve gitmeyelim bişeyler yapalım de sen ittir bişeyler yapmaya diyor.Kıs gelnce bir cok kisi yapacak birsey bulamiyor sinema,oyun disinda.bir cok cift bu durumlardan sikayetcidir tek siz degilsiniz emin ol.arkadaslariniz ortaksa onlarla zaman gecirmeye calisin,arada sinema,tiyatro derken,beraber basbasa kalacaginiz anlar onun icin daha heyecanli hale gelir zaten.
Kendi sikayetci degil mi bu durumdan,senn farkli seyler yapmak istedigini ama kendi islerinden firsat kalmadiginin farkinda miBizim durum daha farklı. Aslında birazda onun işlerinden ve birazda olsa düşünememesinden dolayı böyle olduk. Başbaşa güzel vakit geçirmiyoruz artık işi daha ön plana çıktı. Dediğim gibi sadece haftasonu 1 gün akşam geldiğinde beraber olabiliyoruz. Evde bari bişey bulayım diyorum aklıma bişeyde gelmiyor. Kuzenimde işyerine git sürpriz yap akşamda eve gitmeyelim bişeyler yapalım de sen ittir bişeyler yapmaya diyor.
Geçen haftaya kadar farkında değildi. Ben bunları aynen kendisine söyledim ve düşündüğünü, haklı olduğumu ve farketmediğini söyledi. Oo da istiyor ikimizedeiyi geliyor böyle seyler bi sinemaya bile gitsek tazeleniyo gibi hissediyoruz. Maalesef kendimiz bile haftada 1 aksam görüsebilir olduk bu aralar.Kendi sikayetci degil mi bu durumdan,senn farkli seyler yapmak istedigini ama kendi islerinden firsat kalmadiginin farkinda mi
H iyi bari kendide bu durumdan memnun degil,bu sira isleri yogun demekki,muhim olan aradaki sevgi azalmasin,sogukluk olmasin,bunun disinda,bir hafta sinema olur,bir hafta,basbasa bir yemek olur,isleri biraz hafifler,havalarda isinmaya baslayinca,alternatifleriniz cogalir merak etme..mutluluklar bu arada..allah tamamina erdirsn.Geçen haftaya kadar farkında değildi. Ben bunları aynen kendisine söyledim ve düşündüğünü, haklı olduğumu ve farketmediğini söyledi. Oo da istiyor ikimizedeiyi geliyor böyle seyler bi sinemaya bile gitsek tazeleniyo gibi hissediyoruz. Maalesef kendimiz bile haftada 1 aksam görüsebilir olduk bu aralar.
Evet canım da gidecek vakit yok dediğim gibi işi yüzünden pek çıkamıyoruz dışarı. Evde bazı şeyler bulabilsem en azından ben bişeyler yapmış olurum. Hiç degilse evde güzel vakit geçiririz. Ama aklıma biseyler gelmiyor.Konser de olur.
Insallah canım.H iyi bari kendide bu durumdan memnun degil,bu sira isleri yogun demekki,muhim olan aradaki sevgi azalmasin,sogukluk olmasin,bunun disinda,bir hafta sinema olur,bir hafta,basbasa bir yemek olur,isleri biraz hafifler,havalarda isinmaya baslayinca,alternatifleriniz cogalir merak etme..mutluluklar bu arada..allah tamamina erdirsn.
Film izlenir. Yemek yenir evde de. Baska birsey gelmedi aklıma. Şimdi Hanımlar gelip fikirlerini söylerler. ...Evet canım da gidecek vakit yok dediğim gibi işi yüzünden pek çıkamıyoruz dışarı. Evde bazı şeyler bulabilsem en azından ben bişeyler yapmış olurum. Hiç degilse evde güzel vakit geçiririz. Ama aklıma biseyler gelmiyor.
Çok teşekkür ederim, sağolun.Film izlenir. Yemek yenir evde de. Baska birsey gelmedi aklıma. Şimdi Hanımlar gelip fikirlerini söylerler. ...
Ben olsam gıdılecek bı yerse kalkar tavlamı atıstırmalıklarımı alır yanına gıderım :)Maşallah canım :)
Ama maalesef onun işlerinden dolayı bilac aydır pek dışarı çıkamaz olduk. Kendi dükkanı olduğu için hiç tatil yapmıyo anca cumartesi yada pazar işten çıkınca bize geliyor. Kafası ve bedeni hep yorgundur kendisinin. Bende zorlamamak için akşam çıkalım falan demiyorum. Ne yapsam bilemedim çok monotonlaştık. Hiçbir soayal paylaşımımız yok nerdeyse. Bir de kış ayları derken iyice kötü oldu...
Ordada ailesi var yine başbaşa kalamıyoruz :)Ben olsam gıdılecek bı yerse kalkar tavlamı atıstırmalıklarımı alır yanına gıderım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?