Monotonluktan uzaklaşmak hayatınızı renklendirmek için ne yaparsınız?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Sadece ev, ya da ev-iş rutin koşuşturmalar arasında insan bi süre sonra robot gibi hissetmeye başlıyor, hayatınızı renklendirmek, günlük rutinin dışına çıkmak için neler yaparsınız?

Kursa gidiyorum, kendimi gelistirmeye çalışıyorum, yeni şeyler öğrenmeye calisiyorum, geziyorum, alisveris yapiyorum yeni insanlarla tanışıp cevremi genisletmeye çalışıyorum.

Farkli üniversitelerin kurslarini, seminerlerini falan takip edip katilmaya calisiyorum. Böyle seyler işte....

bunları bende merak ediyorum .
takipteyim :)

cuma günü yogaya başlıyorum. Hadi hayırlısı :)))

Sadece ev, ya da ev-iş rutin koşuşturmalar arasında insan bi süre sonra robot gibi hissetmeye başlıyor, hayatınızı renklendirmek, günlük rutinin dışına çıkmak için neler yaparsınız?
öyle tembeeel öyle sakinliği seven öyle monotonluğu seven insanım ki
deli gibi her gün aynı işi yapayım sıkılmam öf demem
tek başıma günlerce takılayım arkadaş aramam
kendi kendiem durduğum yerde bir iş yapmadan durayım saatlerce sıkılmam ..
ama hiç ama hiç öyle sakin hayatım olmadı hep bir koşturmaca hep bir acele hep bir farklı durumlar atraksiyon macera
Allah herkesi zıttıyla deniyor galiba

gezmek alışveriş tamam, ne seminerlerine ne kurslarına gidersin mesela, fikir olması açısından

gezmek alışveriş tamam, ne seminerlerine ne kurslarına gidersin mesela, fikir olması açısından

Osmanli Türkçesi biliyorum ve daha da gelistirmek için kursa gidiyorum. Kitap okuma grubum var, her hafta buluşup kitabi tek tek inceleyerek okuyoruz.
Mesela ilgimi ceken bir seminer olsa hemen gidiyorum. Çevreyle ilgili olur, insanla ilgili olur, edebiyatla ilgili olur, din ile ilgili olur, sosyla sorumluluk projeleri olur.
Böyle seyler işte.

belediyenin kurslarından mı özel mi canım, özelse ücretini merak ettim, başarılar sana
spor kursları içinde arkadaş lazım ya
özel kurs canım. Fiyatını sormadım henüz. O kadar stresli bir işim var ki... Spor aktiviteleri 1 -2 saat uzaklaşmamı sağlıyor, ancak sonra beyindeki stres beden yorgunluğuyla devam ediyor. O yüzden yogayı denemek istiyorum. Eşimle gideceğiz bakalım saracak mı bizi :)

eşinle mi? valla süpermiş, kocalar yogaydı pilatesti pek sıcak bakmaz genelde

inşallah güzel olur sizin için

Bazen eşimle, bazen arkadaşlarımla iş çıkışı buluşur bir şeyler yaparız; tiyatro, sinema, cafe&bar muhabbetleri, konser, sergi, vs... gibi. İstanbul'da yaşamak bu konuda büyük bir şans, her gün ayrı bir şey ortaya çıkıyor zaten.
Eşimle takip ettiğimiz bir sürü yabancı dizi var, bazen akşamları gelir dizi izler, üstüne birlikte bilgisayar oyunu oynarız. Bilgisayar oyunları hayatımızda epey yer kaplıyor, birlikte oynamayı severiz.
Kurslara gittiğim dönemlerde oldu ama iş dışında başka bir yere bu kadar programlı bir şekilde gidip gelmek bana göre değil. Boğuluyorum. Kafama göre takılmak daha iyi geliyor, o yüzden kurs defterini kapattım.
Bir de spor yapıyorum, spor salonunda ya da evde.
Bunların dışında etamin işliyorum. Çok sevdiğim bir iştir. Öyle klasik desenler değil de, internetten bulduğum cadılar, periler, ejderhalar, anime karakterler gibi fantastik şeyler işliyorum. Sonra yastık, pano, örtü filan yapıyorum.
Böyle işte...

hangi bilgisayar oyununu oynuyorsunuz canım birlikte, bu da az rastlanan bişey olduğu için merak ettim

hangi bilgisayar oyununu oynuyorsunuz canım birlikte, bu da az rastlanan bişey olduğu için merak ettim
Blizzard'ın çıkardığı tüm oyunları Mesela Diablo serisi, World of Warcraft, Starcraft.
Onun dışında da rpg, adventure denen tarzda oyunların hastasıyız. Birimiz oynarken, diğeri izler. Elder Scrolls serisi var mesela. Böyle hem fantastik dünyalarda dolaşıp çevreyi keşfediyor, hem ejderhalarla, yaratıklarla savaşıyor, hem de etraftan altından, ota, çiçeğe, böceğe kadar bir sürü şey topluyorsun. Karakterini geliştiriyorsun. Hikayesi güzel oyunlar, güzel bir film izlemek, güzel bir kitap okumak kadar keyif veriyor bana. (deli değilim ben )

LOL oynuyor musunuz?:)

LOL oynuyor musunuz?:)
Aaa tabi ki. :) Oynamışlığımız vardır onu da ama epey oldu. Daha çok eşim sevmişti LoL'u.
Oyunlardan bahsetmişken, Assassin's Creed serisine de bayılırız. Black Flag'da aşmışlar mesela. Okyanuslarda korsanlık yapıyor, deniz altına dalıp hazine çıkarıyor, balina köpek balığı filan avlıyorsun. Dehşet eğlenceli. Her çift oynamalı.

siz her oyunu biliyorsunuz yahu
müthiş:))

Ben yüzüyorum ve squash oynuyorum. Bu aralar crossfit düşüncem var. Spor dışında evde müzik dinlerken resim yapmak gibi bir huyum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…