öyle tembeeel öyle sakinliği seven öyle monotonluğu seven insanım kiSadece ev, ya da ev-iş rutin koşuşturmalar arasında insan bi süre sonra robot gibi hissetmeye başlıyor, hayatınızı renklendirmek, günlük rutinin dışına çıkmak için neler yaparsınız?
Kursa gidiyorum, kendimi gelistirmeye çalışıyorum, yeni şeyler öğrenmeye calisiyorum, geziyorum, alisveris yapiyorumyeni insanlarla tanışıp cevremi genisletmeye çalışıyorum.
Farkli üniversitelerin kurslarini, seminerlerini falan takip edip katilmaya calisiyorum. Böyle seyler işte....
cuma günü yogaya başlıyorum. Hadi hayırlısı:)))
gezmek alışveriş tamam, ne seminerlerine ne kurslarına gidersin mesela, fikir olması açısından
özel kurs canım. Fiyatını sormadım henüz. O kadar stresli bir işim var ki... Spor aktiviteleri 1 -2 saat uzaklaşmamı sağlıyor, ancak sonra beyindeki stres beden yorgunluğuyla devam ediyor. O yüzden yogayı denemek istiyorum. Eşimle gideceğiz bakalım saracak mı bizi :)belediyenin kurslarından mı özel mi canım, özelse ücretini merak ettim, başarılar sana
spor kursları içinde arkadaş lazım ya
eşinle mi? valla süpermiş, kocalar yogaydı pilatesti pek sıcak bakmaz geneldeözel kurs canım. Fiyatını sormadım henüz. O kadar stresli bir işim var ki... Spor aktiviteleri 1 -2 saat uzaklaşmamı sağlıyor, ancak sonra beyindeki stres beden yorgunluğuyla devam ediyor. O yüzden yogayı denemek istiyorum. Eşimle gideceğiz bakalım saracak mı bizi :)
Bazen eşimle, bazen arkadaşlarımla iş çıkışı buluşur bir şeyler yaparız; tiyatro, sinema, cafe&bar muhabbetleri, konser, sergi, vs... gibi. İstanbul'da yaşamak bu konuda büyük bir şans, her gün ayrı bir şey ortaya çıkıyor zaten.
Eşimle takip ettiğimiz bir sürü yabancı dizi var, bazen akşamları gelir dizi izler, üstüne birlikte bilgisayar oyunu oynarız. Bilgisayar oyunları hayatımızda epey yer kaplıyor, birlikte oynamayı severiz.
Kurslara gittiğim dönemlerde oldu ama iş dışında başka bir yere bu kadar programlı bir şekilde gidip gelmek bana göre değil. Boğuluyorum. Kafama göre takılmak daha iyi geliyor, o yüzden kurs defterini kapattım.
Bir de spor yapıyorum, spor salonunda ya da evde.
Bunların dışında etamin işliyorum. Çok sevdiğim bir iştir. Öyle klasik desenler değil de, internetten bulduğum cadılar, periler, ejderhalar, anime karakterler gibi fantastik şeyler işliyorum. Sonra yastık, pano, örtü filan yapıyorum.
Böyle işte...
Blizzard'ın çıkardığı tüm oyunlarıhangi bilgisayar oyununu oynuyorsunuz canım birlikte, bu da az rastlanan bişey olduğu için merak ettim
LOL oynuyor musunuz?:)Blizzard'ın çıkardığı tüm oyunlarıMesela Diablo serisi, World of Warcraft, Starcraft.
Onun dışında da rpg, adventure denen tarzda oyunların hastasıyız. Birimiz oynarken, diğeri izler. Elder Scrolls serisi var mesela. Böyle hem fantastik dünyalarda dolaşıp çevreyi keşfediyor, hem ejderhalarla, yaratıklarla savaşıyor, hem de etraftan altından, ota, çiçeğe, böceğe kadar bir sürü şey topluyorsun. Karakterini geliştiriyorsun. Hikayesi güzel oyunlar, güzel bir film izlemek, güzel bir kitap okumak kadar keyif veriyor bana. (deli değilim ben)
Aaa tabi ki. :) Oynamışlığımız vardır onu da ama epey oldu. Daha çok eşim sevmişti LoL'u.LOL oynuyor musunuz?:)
siz her oyunu biliyorsunuz yahuAaa tabi ki. :) Oynamışlığımız vardır onu da ama epey oldu. Daha çok eşim sevmişti LoL'u.
Oyunlardan bahsetmişken, Assassin's Creed serisine de bayılırız. Black Flag'da aşmışlar mesela. Okyanuslarda korsanlık yapıyor, deniz altına dalıp hazine çıkarıyor, balina köpek balığı filan avlıyorsun. Dehşet eğlenceli. Her çift oynamalı.
Biz aşkımızı World of Warcraft'ın ormanlarında gizli gizli buluşarak, barlarında fingirdeşerek pekiştirdik zira.siz her oyunu biliyorsunuz yahu
müthiş:))
Biz aşkımızı World of Warcraft'ın ormanlarında gizli gizli buluşarak, barlarında fingirdeşerek pekiştirdik zira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?