Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Montesorri yatak yaptiran ve kullananlar?

Unicornbe

Golden Dragon✨🐉
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
2.994
1.896
658
Kizlar bu yatak fiyatlari piyasada asagi yukarı nekadr? Sizler nekadara yaptırdıniz kullandıginiz ebat nedir? Fiyat arastirmasi yapiyorum. Sordgum bir mobilyaci 90*190 olcuye
1600 lira 200 lirada nakliyat olarak fiyat verilmisti bana yorumlarinizi bekliyorum belki merak edenlere de fikir olur

bende montessori yatak düşünüyorum beşikten sonra internette boyasız 800 tl buldum

bende montessori yatak düşünüyorum beşikten sonra internette boyasız 800 tl buldum
Baska bir konsept mobilyaci 1950 tl fiyat verdi ucuk fiyat verenler var bir oda fiyatina yatak fiyati veriyorlar fonksiyonu yok sadece gorunus oldugunu dusunursek cok fazla
Sizin gordugunuz fuyat iyiymis ama kullandiklari ahsap nasil onu incelemek lazim

aynen bir fonksiyonu yok ben sadece çocuk rahat etsin kendi girip yatsın kalksın diye düşünüyorum baktığım site tahtamanya instagramda da var bakabilirsin ben 1 yaşından sonra düşünüyorum oda yapmayı o yüzden daha zamanım var

Evet biraz inceledim ahsap renkli modelleride var bunu cogu mobilyaci da yapabilir kullandigi malzeme kalitesi onemli aslinda hemen hemen ayni urunler benm baktığım yerlerde ole inceleyince farkediliyor fakat gorsel olarak gormedgm icin malzeme kalitesini bilemiyorm fiyat ve malzeme arastirmasi yapmak zamanimiz varken daha iyi olacaktır. Belki besik almadan direk boyle bi oda yapmak dusuncesindeym yatak yere yakin olunca daha mantikli geldi.hemde buyunce ikinci yatak almak gibi bir durum olmz uzun sure kullanilabilir diye dusunuyorm.

Basta buyuyen besik dusundum ama Bir magza var benm bulundgm yerde gorselini gorme imkanim var instagramda yazip sordum ama 2bin lira diyor internetten bakinca bazi yerlerde daha uygunu var görmeden yaptıranlar varmi onu merak ediyorum

yani malzeme kalitesini bilemiyorum tabi bu yüzden inst. kullananların yorumlarını okuyorum bulunduğum şehirde bakarım fiyat ve kalite olarak mobilyacıya yaptırsam baya pahalıya gelir diye düşünüyorum.Ben beşik almayı düşünüyorum en az 6 ay odamızda durması için birde minicik bebişi yer yatağı gibi yere yatırmak içim el vermez hemde ayrı odada olcağı için gece duymama sorunum olabilir
Büyüyen beşik de gayet mantıklı aslında tek mobilyada baya işlev sağlıyor ama benim hayalim montesorri odası yapmak

Bende ayni dusuncedym ilk 6 ay park yatak dusundm odasini yapma kismina gelince direk montesori yapmak kullanissiz ve emniyetszmi olr diye de dusunuyorum ama ikinci bi yatak 3 yasinda 5 yasinda yenileniyor ole olmasindansa montessori yaptrmak daha mantikli geliyor sanki
ya buyuyen besik yada montessori arasinda gidip geliyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…