ferezya ben bu blogu bilmiyordum, süpermiş.
mail grubunu inceleme fırsatın oldu mu?
Sen yazar yazmaz baktim ama yahoo uyesi olmak gerekio sanirim biseylr yaptim lakin uye olamadim
Dostum hamılemısın
Ay cok sevındım cok ımrendımallah saglıcakla kucagına almayı nasip etsın
Cesaretınden dolayı da ayrıca kutluyorum
Benım 2.cocugum hıç olmıcak sanırsam
evet ferazyacım minik bi bıdık yetmedi bi tane daha olsun birbirleriyle oynasın dedim.şaka bi yana zaten eşimle öyle planlamıştık valla cesaret mi yoksa cahillik mi onu bilmiyorum ama inş. sonumuz hayırlı olur.bizde şimdilik kürdan ve ayakkabı bağcığına makarna geçiriyoruz.seninde takip ettiğini bildiğim adem güneş kardeşi çok tavsiye ediyor ama arada 3 yaş diyor biz yaş yüzünden biraz erken davrandık.
Dostum hamılemısın
Ay cok sevındım cok ımrendımallah saglıcakla kucagına almayı nasip etsın
Cesaretınden dolayı da ayrıca kutluyorum
Benım 2.cocugum hıç olmıcak sanırsam
evet ferazyacım minik bi bıdık yetmedi bi tane daha olsun birbirleriyle oynasın dedim.şaka bi yana zaten eşimle öyle planlamıştık valla cesaret mi yoksa cahillik mi onu bilmiyorum ama inş. sonumuz hayırlı olur.bizde şimdilik kürdan ve ayakkabı bağcığına makarna geçiriyoruz.seninde takip ettiğini bildiğim adem güneş kardeşi çok tavsiye ediyor ama arada 3 yaş diyor biz yaş yüzünden biraz erken davrandık.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
benim kuzuların arası iki yaş, anne için zor oluyor ama bir kaç seneye rahatlayacak her şey hayırlısıyla.
adem güneş anne yıpranmasın diye diyor ama benim yaşım 30 ün üstünde o yüzden arayı kısa tuttuk.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
benim kuzuların arası iki yaş, anne için zor oluyor ama bir kaç seneye rahatlayacak her şey hayırlısıyla.
adem güneş anne yıpranmasın diye diyor ama benim yaşım 30 ün üstünde o yüzden arayı kısa tuttuk.
benim yaşımda 31. 33ümdede jübilemi yapıp sahalara veda etmeyi düşünüyorum.en büyük yardımcım Allah razı olsun eşim önce Allaha sonra kendisine güveniyorum.çocuklarınızın cinsiyetleri ve yaşları nelerdir acaba.
benim yaşımda 31. 33ümdede jübilemi yapıp sahalara veda etmeyi düşünüyorum.en büyük yardımcım Allah razı olsun eşim önce Allaha sonra kendisine güveniyorum.çocuklarınızın cinsiyetleri ve yaşları nelerdir acaba.
Allah yardımcınız olsun, ailesiyle aynı şehirde yaşayanlar çok şanslı.
gurbette olunca hayat epey zorlaşıyor.
benim kızım 3 yaşında oğlum 15 aylık, Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
tarçınlı kurabiye çok iyidir,
montessori mail grubuna da üyesiniz değil mi? orada başka konularda konuşulur, çok hoş ve donanımlı insanlar var, oradan da çok şey öğreniyorum.
meraklı minik benim 3 yaşındaki kuzunun bile ilgisini çekmedi, sinema biraz uzak bir tema, yaşlarının üzerinde oldu galiba.
kırmızı çok güzel bir tema benim küçük kuzu 16 aylık, ancak yaramazlık peşinde, renkleri falan hiç bilmiyor daha
benimkide renkleri bilmiyor ama eşleme yapabiliyor 17 yi geçtik 18 olucaz yakında. çok enteresan geliyor, rengi bilmiyor ama eşliyor
bi son bahar etkinliğide benden. geçen araştırırken bunu buldum. parktan yaprak topladık onlarla bu yaprak rulo adamlardan yapıcam. üzerinde göz olan herşeyi seviyor, o kadar çok seviyorki bi müddet sonra gözünü oyuyor
Eki Görüntüle 854202
bulaşık eldiveninden çok güzel canavarlar yapmışlar, bi ara bol gözlü bi canavarda ben yapıcam. banyo aktivitesi olarak düsündüm
Eki Görüntüle 854203
bu gün bunları hazırlıycam kızıma. yeni olarak cama parmak boyası yaptık, daha çok fırçayla. ellerinin kirlenmesinden pek hoşlanmıyor hala
rulo adamlara bayıldım
bizimki yırtma peşinde kağıtları falan, daha eşleme de yapamıyoruz
cok begendim.eline emegine saglık.Bunu yapabilmek icin ne tur malzeme kullandım canm.bende denemek istiyorum.Eki Görüntüle 842858 . Daha cok oyuna yonelık ve bırazcık ılerıkı aylarımıza uygun:
Eki Görüntüle 842859 cırtlı sekıl eslestırme
Eki Görüntüle 842860 . Renk esleştırme
Eki Görüntüle 842861 . Gokyuzu olayları...
İşte bızı uzun sure gotur ek aktıvıte kitabımız boyle....
Eki Görüntüle 842862 Eki Görüntüle 842863
mrb kızlar.kadınlar kulubune uye oldum oylesıne ve sadece uzaktan konulara bakardm.Birkac gundur bu yaptıgınız etkınliklere takıldım.coook guzel ve yaratıcı fıkırler.Acemi oldugumdan birkac soru sorucam.Bu grubu nasıl ekleyebılırım.dewamlı takıp etmek istiyorum ve bende aktıf olarak etkınlıklerımı paylasmak ıstıyorum..Yrd olabılecekmsnz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?