tırtılı çok sevdi elinden zor aldım, kelebek oluncada bayıldı. kanadı monte etiğim lastiği bulması uzun sürmedi, çekiştirip durdu. ne nasıl olmuş diye meraklanacağına oynasa ya, yok illa olayı çözecekOlmus mu ne demekkk super olmus hemde eline saglik

Tşk ederiz. Zamanla çıkar biz zaten saçlı doğmuştuk ama çok ince tel saçlarına sahibiz malesefbalıklarınız çok güzel malesef ben çok becerikli değilim böyle konularda o yüzden bu tarz bir puzzle almıştım kendi oltası vardı mıknatıstan ve balık harici akrep atapot falan vardı onları oltayla topluyorlu (yeğenim mıknıtasını bozana kadar) orta kısmındada bildiğimiz tahta puzzle vardı 9 kareden oluşan çok güzel oynuyordu fakat şuan istikrarını yitirdi artık oynamıyor.
afyon büyük şehir olsada gelişmişlik açısından bir afyonlu olarak halen geri görüyor ve size göz yaşarmalarınız konusunda katılıyorum :) hayırlı olsun yeni okulunuz şimdiden :) ve tırtılınızla ponpon yutan kartonunuza bayıldım ne güzel sizde ferezya gibi çok beceriklisiniz maşallah
![]()
![]()
Biz bu günlerde normal oyunları dışında bir aktivite yapamadık. :2: şu sıralar bide diş mızmızlığımız olduğundan yapamıyoruz. Ne yapacağım konusunda fikirsizim size imreniyorum umarım bişiler çıkartabilirim bende :)
Teşekkür ederim, elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyorum işte