Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
greeneyes 14 lü set iyi çıkmadımı? bizde de eşim uyanınca parayı havale edecekti o zaman 8li seti alayım iyi ki yazdın valla
aslında kötü değil ama taşları biraz ufak özellikle halkalar. en azından diğer sete göre ufak yoksa yine iş görüyor oğlum rahat yaptı. şekilleri cok güzel eğitici şimdi alma desem olmaz sadece cok cok iyi degil. oğlum izin verse foto çekip koyarım ama ancak gece o uyuduktan sonra. istersen bekle foto koymami.
tamam bekleyim çok saol zahmet olacak
Ozamaaaan kisa zamanda bekliyoruzz aramizda
Hosgeldiniz
Ufak olsun, daha guzel cok yer kaplamaz iste...hem nekadar kucuk olabilir ki
Etka yi bicigumuz takip ediyoruz ve topigimizde de yer yer uygulamalqri var.hatta benim ilk aktivitelerim aeasindaydi kapak acma etkinligi..Etka saniyorum 3 yasinda biz 15 aylikken yapmistik o yuzden yas ayrımına bakma
ne güzel darısı benim kuzuma. maalesef yerinde durmadigi için hic bir etkinkigede katilmiyor ama pes etmek yok. son çalışmayı bende yapmayı düşünüyorum ama bu aralar biraz halsizlik var. aklım da bir kaç sey varda bi başlasam. :)
aklıma geldi de..........yavrularınız mma sandalyesinde mi yiyorlar yemeklerini...ya da şöyle diyeyim .mama sandalyeleriniz evlerinizde mi hala?
eğer kullanıyorsanız hala kızımla yaptığımız tabiii sizinkiler kadarken,bir ekinliği paylaşacağım.tepsisi bizde sürekli simitçi tablasıydı:))
kolları açıkta kalır ya tepsi üzerinde değilken.biz çorap geçirirdik o kollara...önceleri yapamaz zorlanır bırakır kızardı.ama sonra ikimiz yarış eder hale geldik.denizin evde ne kadar çorabı varsa giydirirdik:))
çok eğlenceli oluyor...
Ben de merak ettim ama heralde çekemedi fotoğrafları.
Haftasonu burası ne kadar da ıssız.
Etkinliklerimize gelince; Bugün hava kötüydü ama yine gezdik oğluşumla. Abilerle oynadı. Sonra eve geldik. Kulplu silindirle oynadık. Delikten mandal atmaca yaptık. Biraz hayvanlarımızı seslendirdik. Şimdi de mışıl mışıl uyuyor :)
aslında buraya zaman zaman yorum bırakıyorum aktivitede paylaşmayı okadar çok istiyorum ki. ama benim yaşadıklarımı paylaşıyorsun kız çocukları daha yatkınlar erkekleri bi şeye motive etmek oldukça zor.
Eki Görüntüle 864461 Eki Görüntüle 864460 kızlar ufak dememin sebebi önceki oyuncaklarla kıyaslamam kaliteden kastımda önceki 8 li setin tüm tablaları vernikli ama 14 lünün vernikli değil. buda biraz beni rahatsız etti marangozdan yeni çıkmış gibi. ama onun haricinde diğer parçalarda sorun yok. genel olarak memnuniyetim daha ağır basıyor.
2.resımdekı sıralamalardan bende ıstıom yaaa
Bide bunların kargosu cok tuttu mu?ahşaplar agır oluyo ya ,kargo da cok tutar dıe duşunuom?
Bide vernıksız olsun daha guzel kimyasal ıcermemiş olur hem
evet talay hele bizim ufaklık gibi yerinde duramayan kıpır kıpır çocuklarla çok daha zor. bu arada bende 2.ye hamileyim 23 haftalık :) senin nasıl gidiyor?
Eki Görüntüle 864504 Eki Görüntüle 864505 Eki Görüntüle 864506 Eki Görüntüle 864508 Eki Görüntüle 864509 talay sanırım sen sormuştun kitap tavsiyesi diye.. ben bunları yeni aldım ve çok beğendik. hayvanlar ve meyveleri de aldım ama onlar daha elime ulaşmadı. oğlum çok severek ilgileniyor bu kitaplarla.