Montessori Anneleri ve Minikleri

greeneyes 14 lü set iyi çıkmadımı? bizde de eşim uyanınca parayı havale edecekti o zaman 8li seti alayım iyi ki yazdın valla

greeneyes 14 lü set iyi çıkmadımı? bizde de eşim uyanınca parayı havale edecekti o zaman 8li seti alayım iyi ki yazdın valla

aslında kötü değil ama taşları biraz ufak özellikle halkalar. en azından diğer sete göre ufak yoksa yine iş görüyor oğlum rahat yaptı. şekilleri cok güzel eğitici şimdi alma desem olmaz sadece cok cok iyi degil. oğlum izin verse foto çekip koyarım ama ancak gece o uyuduktan sonra. istersen bekle foto koymami.

aslında kötü değil ama taşları biraz ufak özellikle halkalar. en azından diğer sete göre ufak yoksa yine iş görüyor oğlum rahat yaptı. şekilleri cok güzel eğitici şimdi alma desem olmaz sadece cok cok iyi degil. oğlum izin verse foto çekip koyarım ama ancak gece o uyuduktan sonra. istersen bekle foto koymami.

tamam bekleyim çok saol zahmet olacak

tamam bekleyim çok saol zahmet olacak

dün akşam eşim görünce abarttigimi söyledi cok ta ufak değil dedi aslında heosi degil de bazi parçaları ufak bizim oglanda rahat oynadı kimseyi yaniktmak istemem böyle hepsi bir arada kolay bulunmamaktadır almak isteyen varsa alabilir arkadaşlar.

Ben de merak ettim ama heralde çekemedi fotoğrafları.

Haftasonu burası ne kadar da ıssız.

Etkinliklerimize gelince; Bugün hava kötüydü ama yine gezdik oğluşumla. Abilerle oynadı. Sonra eve geldik. Kulplu silindirle oynadık. Delikten mandal atmaca yaptık. Biraz hayvanlarımızı seslendirdik. Şimdi de mışıl mışıl uyuyor :)

aklıma geldi de..........yavrularınız mma sandalyesinde mi yiyorlar yemeklerini...ya da şöyle diyeyim .mama sandalyeleriniz evlerinizde mi hala?
eğer kullanıyorsanız hala kızımla yaptığımız tabiii sizinkiler kadarken,bir ekinliği paylaşacağım.tepsisi bizde sürekli simitçi tablasıydı:))
kolları açıkta kalır ya tepsi üzerinde değilken.biz çorap geçirirdik o kollara...önceleri yapamaz zorlanır bırakır kızardı.ama sonra ikimiz yarış eder hale geldik.denizin evde ne kadar çorabı varsa giydirirdik:))

çok eğlenceli oluyor...

Son düzenleme:
Ozamaaaan kisa zamanda bekliyoruzz aramizda;)
Hosgeldiniz

Ufak olsun, daha guzel cok yer kaplamaz iste...hem nekadar kucuk olabilir ki

Etka yi bicigumuz takip ediyoruz ve topigimizde de yer yer uygulamalqri var.hatta benim ilk aktivitelerim aeasindaydi kapak acma etkinligi..Etka saniyorum 3 yasinda biz 15 aylikken yapmistik o yuzden yas ayrımına bakma

ewt aslında önemli olan bizim çoçuklarımızın yetenek becerilerini keşfedip onu ortaya çıkarabilmesini bilmek

herkese günaydınnnnnnnn
hafta sonu evde oolunca miniklerimizle ailemizle ilğilenmekten olsa gerek ıssızlık
ben miniğime eşleştirme yapmak için mıknatıs pvc almak için işten erken çıktım amma bulamadım ve yapamadım.
onun yerinede saatli bultak ve aile fertleri bultak aldım. amcası hediye getirmişti kumandalı uçak onu sevdi. araba sürmeyi çok seviyor ..........
sizler neler yaptınız hamarat annelerr

ne güzel darısı benim kuzuma. maalesef yerinde durmadigi için hic bir etkinkigede katilmiyor ama pes etmek yok. son çalışmayı bende yapmayı düşünüyorum ama bu aralar biraz halsizlik var. aklım da bir kaç sey varda bi başlasam. :)

aslında buraya zaman zaman yorum bırakıyorum aktivitede paylaşmayı okadar çok istiyorum ki. ama benim yaşadıklarımı paylaşıyorsun kız çocukları daha yatkınlar erkekleri bi şeye motive etmek oldukça zor.

aklıma geldi de..........yavrularınız mma sandalyesinde mi yiyorlar yemeklerini...ya da şöyle diyeyim .mama sandalyeleriniz evlerinizde mi hala?
eğer kullanıyorsanız hala kızımla yaptığımız tabiii sizinkiler kadarken,bir ekinliği paylaşacağım.tepsisi bizde sürekli simitçi tablasıydı:))
kolları açıkta kalır ya tepsi üzerinde değilken.biz çorap geçirirdik o kollara...önceleri yapamaz zorlanır bırakır kızardı.ama sonra ikimiz yarış eder hale geldik.denizin evde ne kadar çorabı varsa giydirirdik:))

çok eğlenceli oluyor...

Gözumde canlandıramadım oyuzden foto ıstesem cok mu olurum:31:
Bız mama sandalyemızı(kraft ıdol almıştım)artık kullanmıyoruz.ıkeanın mama sandalyesını kullanmaya basladık evımızde de...

Ben de merak ettim ama heralde çekemedi fotoğrafları.

Haftasonu burası ne kadar da ıssız.

Etkinliklerimize gelince; Bugün hava kötüydü ama yine gezdik oğluşumla. Abilerle oynadı. Sonra eve geldik. Kulplu silindirle oynadık. Delikten mandal atmaca yaptık. Biraz hayvanlarımızı seslendirdik. Şimdi de mışıl mışıl uyuyor :)

Hafta sonu aktıvıtelerı genelde gezmek ve babaya naz caz yapmakla gectıgı ıcın burası ıssız kalıodur;)

Uzuuuunca bir aradan sonra dun akşam evımıze geldık.toplanmayı bekleyen valızler var.bırde eylul ıçın yenı oyun alanı yapıp yenı oyuncaklarına yer acmalıyım.Eylul en cok kıtaplarını ozlemiş.bı kıtaplık tasarlıyorum onun ıçın ama once işle bır bıtsın...
Bu sabah kahvaltımı ederken benı rahat bırakmıyordu oyalanması için çay baskı dıe uyduruk bı faalıyet yarattık ama fıkırden yola cıkılıp geliştirilebilir;)

$image.webp $image.webp

$20131118_133250.webp $20131118_133217.webp kızlar ufak dememin sebebi önceki oyuncaklarla kıyaslamam kaliteden kastımda önceki 8 li setin tüm tablaları vernikli ama 14 lünün vernikli değil. buda biraz beni rahatsız etti marangozdan yeni çıkmış gibi. ama onun haricinde diğer parçalarda sorun yok. genel olarak memnuniyetim daha ağır basıyor.

aslında buraya zaman zaman yorum bırakıyorum aktivitede paylaşmayı okadar çok istiyorum ki. ama benim yaşadıklarımı paylaşıyorsun kız çocukları daha yatkınlar erkekleri bi şeye motive etmek oldukça zor.

evet talay hele bizim ufaklık gibi yerinde duramayan kıpır kıpır çocuklarla çok daha zor. bu arada bende 2.ye hamileyim 23 haftalık :) senin nasıl gidiyor?

$IMG-20131110-WA0007.webp $IMG-20131110-WA0008.webp $IMG-20131111-WA0000.webp $IMG-20131111-WA0001.webp $IMG-20131110-WA0013.webp talay sanırım sen sormuştun kitap tavsiyesi diye.. ben bunları yeni aldım ve çok beğendik. hayvanlar ve meyveleri de aldım ama onlar daha elime ulaşmadı. oğlum çok severek ilgileniyor bu kitaplarla.

$image.webp

Bu ne mi;süpürge ettiğim saclarımın tokası...düğünden nişandan vırttan zırttan kalan tel tokalarım:)ne alak demeyın çok işe yarıyorlar.onları dızıyoruz,içiçe gecirip legonun bi turunu kendi çapımızda oluşturduk;)

Sonra bırde mıknatısımız var.ustlerınde gezdıp tokaları dans ettırıyoruz ve sonra mıknatısa topluyoruz,mıknatıstan ayıklıyoruz vs;)

$image.webp

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 864461 Eki Görüntüle 864460 kızlar ufak dememin sebebi önceki oyuncaklarla kıyaslamam kaliteden kastımda önceki 8 li setin tüm tablaları vernikli ama 14 lünün vernikli değil. buda biraz beni rahatsız etti marangozdan yeni çıkmış gibi. ama onun haricinde diğer parçalarda sorun yok. genel olarak memnuniyetim daha ağır basıyor.

2.resımdekı sıralamalardan bende ıstıom yaaa
Bide bunların kargosu cok tuttu mu?ahşaplar agır oluyo ya ,kargo da cok tutar dıe duşunuom?
Bide vernıksız olsun daha guzel kimyasal ıcermemiş olur hem

Son düzenleme:
2.resımdekı sıralamalardan bende ıstıom yaaa
Bide bunların kargosu cok tuttu mu?ahşaplar agır oluyo ya ,kargo da cok tutar dıe duşunuom?
Bide vernıksız olsun daha guzel kimyasal ıcermemiş olur hem

evet kimyasal içermemesi daha iyi ama dokununca daha güzel vernikli alışmışız yaa vazgeçemiyoruz :)) tek tek var mıydı bakmadım hiç set halinde aldım her iki sette de var sıralamalardan ince uzun olanlar 14 lünün parçası. kargo 6 tl ahşap ama hafifler. birde ben kum boyama seti aldım 7 tl ye böylece kargo ücreti ödemedim.

evet talay hele bizim ufaklık gibi yerinde duramayan kıpır kıpır çocuklarla çok daha zor. bu arada bende 2.ye hamileyim 23 haftalık :) senin nasıl gidiyor?

öncelikle oyuncaklarınızı güle güle kullanın benim bıdık ilk fotonun sağdakini severek oynuyor hala.demek sende benim gibi hamilesin çok sevindim ben 13. haftaya girdim.bu hamileliğim biraz yorucu bi taraftan oğlumu hala emziriyorum.bi taraftanda ilk hamileliğimde yaşamadığım bulantılarım var ama çok şükür.senin bebeğinin cinsiyeti bellidir sanırım.
Eki Görüntüle 864504 Eki Görüntüle 864505 Eki Görüntüle 864506 Eki Görüntüle 864508 Eki Görüntüle 864509 talay sanırım sen sormuştun kitap tavsiyesi diye.. ben bunları yeni aldım ve çok beğendik. hayvanlar ve meyveleri de aldım ama onlar daha elime ulaşmadı. oğlum çok severek ilgileniyor bu kitaplarla.

valla cevap verdiğin için çok sağol diğer sayfalarada yazmıştım ama kimse cevap vermemişti.benim oğlum resimlerden daha çok hoşlanıyor hikaye dinlemeyi pek sevmiyor.
bende bugün oyuncak annesinden 3 tane puzzle ve bitane şekil takma aldım birde ipe boncuk geçirme isteyecektim ama limitim kalmadı.

Back
X