merhaba kızlar.. sık sık yazamasamda devamlı takipteyim.. yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş..
bgn temizlik günümüz, azramı da uyutmuşken hemen gireyim kendimi hatırlatayım dedim..
azraecemin güzeller güzeli prensesinin bul tak videosunu izledikten sonra birazda o konuda çalışalım dedim.
bugüne kadar daha yapamaz erken diye düşündüm heralde bilmiyorum hiç aklıma gelmemişti..
hemen oyuncak annesinden sipariş verdim. hatta ordan almadan önce gölgeli bul tak aradımki daha kolay olsun şimdi yapamaz diye..
ama bulamayınca büyük boy bir puzzle aldım..
Eki Görüntüle 870192
bunu aldıktan sonrada gittim zor olanı seçtim diye hayıflandım malum bazı parçaları' kuşların fotoğrafını çeken kadın nerede, arkasında kedi olan kaykaylı çocuk nerede gibi net olmayan dolaylı sorularla yer buldurmaya çalışıcam..direk fil nerde timsah nerde demeye benzemiyor çünkü.. herneyse, geldiği günün akşamına (sabah gelmişti) azra hemen hepsini halletti

tabii ben şaştım kaldım, bilemiyorum yada artık bunları zaten yapma zamanlarıda olabilir ama çok mutlu oldum tabi..
2.gün tamamen yaptı ve artık sıkılıp biraz nazla yapıyor..

hatırlarsınız bi horoz puzzle almıştım..
Eki Görüntüle 870198
bunuda çok kolay yapıyor

geometrik şekillerden daire ve üçgeni resmen öğrendik artık..
renklerdende gs'li olacak kızım galiba sarı ve kırmızıyı biliyoruz..
hafta içi kum boyama yaptık(oyuncak annesi puzzle yanında hediye göndermiş) tavsiye ederim azra çok sevdi..
a101'e bir ciltte 2 kitap olan hikayeler gelmiş onlardan alıp okuduk..
topu sehpanın üzerine koyup top yukarıda, altına koyup aşağıda diyerek, aşağı yukarı çalıştık..
uyanınca işim bitmiş olursa ben dicem aşağı yada yukarı koy diye bakalım öğrenmişmi...
ahşap şekil geçirmenin şekillerini alıp bağcığa takmaca oynadık..
Eki Görüntüle 870203
ama pek sevmedi yada yapamadı.. bağlayıp boynunda gezdirmeyi daha çok sevdi

şimdi 3'lü 4'lü birleştirmeli puzzle yapıcam yada alıcam bilemiyorum..
bizden böyle.. keçeden geometrik şekilli bişey yaptım ama henüz bitmedi. bitince eklerim..
hepinize bol aktiviteli eğlenceli hafasonları diliyor kuzuları öpüyorum:)