- Konu Sahibi inciboncuk
-
Sevgili Inciboncuk ve xeno,
bu yontem cok guzelmis. Ben de kisa zamanda boyle bir hazirliga girecegim. Esimle laminator arasiriyoruz biz de, sanirim ileride de cok isimize yarayacak :)) Cok tesekkur ederim boyle degerli bilgileri bizimle paylastiginiz icin.
3 adim metodu demissiniz de, bu bir ogretim metodu mu? Ve montessori ile bir ilgisi var mi?
Resimlerin altina illa ne oldugu yazilmali mi?
Çok çok özür dilerim msg ni yeni gördüm. Bilgisayarım arızalı ve netcafden Çınar'ı annemlere bıraktığım için kısıtlı bağlanıyorum atlamışım. Geç oldu ama yine de atlamak istemedim. Bu metod çoklu beyin geliştirme metodu ve montessori ile ilgili değil ama aykırıda değil. Altına isimlerini yazmak veya yazmamak sana kalmış ama ben uyaran vermek adına yazıyorum. Birazda Çınar asetat kalemine saldırmazsa.
Kızlar hep takip ediyorum sizi ama yazmamıştım harikasınız gerçekten füsfüs canım o ipli oyundan bende yaptım kızıma bayıldı her seferinde güldü sonra kendide bana yapmaya çalıştı geometrik şekillerden bende yapacagım dün aldım renkli kartonlarımı kzıım izin verirse bugün yapacagım dün kızıma oyuncak aldık özellikle boncuklu oyuncagına ve kitabına bayıldı.
viola eline sağlık çok güzel olmuşlar
gülce oyuncaklarınız çok güzel, çekiçliden biz de sipariş ettik hala gelmedi
şu boncukludan bulamadım ya, e-bebekte de fiyatı piyasaya göre yüksek olmazsa alıcam artık ordan, sen ne kadara aldın
viola eline sağlık çok güzel olmuşlar
gülce oyuncaklarınız çok güzel, çekiçliden biz de sipariş ettik hala gelmedi
şu boncukludan bulamadım ya, e-bebekte de fiyatı piyasaya göre yüksek olmazsa alıcam artık ordan, sen ne kadara aldın
gülce biz yelkenoyuncak adlı bir internet sitesinden aldık
bu arada ben çocukların pek erken okuması işlem yapması taraftarı değilim
gerçi bazı çocuklar öğreten olmasa da kapıyorlar bir şekilde
ama ben okula gidince öğrensin istiyorum, sonra çok sıkıntı oluyor
okuldan önce de mümkün olduğunca sosyal becerileri gelişsin istiyorum, akademik bilgilere de aşinalık olsun yeter
yanlış mı düşünüyorum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?