- Konu Sahibi inciboncuk
-
o eşleştirmeli puzzle a bayıldım tam istediğim gibi
nerden aldın canım
oğlum bir buçuk yaşında bu dönemlerde ses çıkaran oyuncaklar daha dikkatini çekiyor bir kitapta okumuştum bu dönemde şiddetede meyilli olurmuş çocuklar bunun içinde üzerine vurulunca ses çıkaran oyuncaklar tavsiye etmişlerdi siniri kontrol altına alıyormuş
Kızım 11 aylık.
O dairelerin üçgenlerin kutu içine girdiğini biliyor fakat daha tam yapamıyor.Yapmaya çalışıyor ama olmuyor :))
Lego aldım.
Onları biz takıyoruz o çıkarıyor.
Bugün 2 parça çok sıkı takılmış,baya kuvvetli çekti çıkardı maşallah.
henüz kendi birleştiremiyor parçaları.
Birleştirecek gibi yapıyo ama olmuyo :))
ben oyuncaklarını toplayıp sepete koyuyorum, o çıkarıyor.
Bi kaç kere ben sepete koyarken o da koydu.hemen alkışlıyoruz hoşuna gidiyor.
Ama uzun süreli doldurmayı başaramıyor
darkcım o şekillerden biirini seç ve ayakkabı kutusu tarzı bir kutuya tek bir şekil tek bir delik aç
öyle çok kolay öğreniyorlar
Arkadaşlar bende bu yöntemin kurdu oldum diyebilirim.inciboncukçum bence hiç geçkalmamışsın başlamakla bu eğitin daha küçükkende verilebiliyor.Bu konu ile ilgili çok destek aldığım kitabı önerebilirim.Harika Çocuk Nasıl Yetiştirilir kitabın adı yazarı Tim Seldin Montessori Vakfı Başkanı kitap çok eğlenceli ve resimli açıklamalı fiyatıda 20-TL çok pahalı birşey değil.Bebeklikten itibaren eğitimi anlatıyor.Aylara göre eğitim ve oyunları gösteriyor.Çok yararını gördüm.Ama ilerisi için biraz zor alacak.Biz çocuklarımızı bu şekilde eğitirken bu eğitimi veren okullar yok.Anaokuluna başladıklarında maalesef öğrettiklerimizde gidecek.İlkokulla beraber ezbere dayalı eğitim olunca öğrettikleirmizle kalacağız.Ama benim yinede ümidim var.Belki onların okuma zamanı geldiğinde bu tarz eğitimi benimsemiş okulları görebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?