Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Montessori Eğitimi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Erkeklerin ve kadınların bakış açısı tamamen farklı bence de çok düz düşünüyorlar,onlara göre her şey gereksiz hatta eşime göre bu kartlar da gereksiz yapılmışını alıyım kitaplar var bir sürü diyip duruyor :) bu kartlar bitsin sıra lapbook da ona da bi el atıcağım!

Bende oğlumu ne zaman babasına bırakıp bir işimi halletsem döndüğümde birlikte çizgi film seyrederken buluyorum ,napalım hoşuna gidiyor diyor iyi ki varız kızlar çocuk eğitimi kesinlikle ağırlıklı anneye düşüyor.

Gercekten katiliyorum..Onlara göre biz her$eyi abartiyoruz..Bende ne zaman oglumu e$ime biraksam tv`nin yada bilgisayarin kar$isinda bir$eyler izlerken buluyorum ve cevap ayni ne yazikki erkeklerin savunma mekanizmalari ayni $ekilde cali$iyor..

defne tv yle pek ilgili değil neyse ki
eşim kendi izlerken onu da uzaklaşamayacağı şekilde yakınına koyuyor, yavrum da kendi kendine oynuyor
bazen uzaktan sesleniyorum, eğitici birşeyler yapın diye:)))
ya da kartları veya kitapları veriyorum ellerine, alın bunlara çalışın diyorum çok komik
bu arada handerya çok teşekkürler canım, kartlar süper olmuş, evdeki printer beceremez, hemen bir kırtasiyeden alacağım çıktıları

dscn0241x.jpg

bunlarda bizim ifade kartlarımız

tebessüm çok güzel olmuşlar
ben de elişi kağıdı aldım bugün geometrik şekilleri yapacağım
bu arada süper bir site buldum yelkenoyuncak diye
tam aradığım ahşap oyuncaklar var, çeşit çeşit
tek alışveriş şansımız internet olunca o tip oyucaklara rastlmamıştım
fiyatlar da uygun

tebessüm çok güzel olmuş güle güle kullanın ...füsfüs canım nasılbbir site adımı bu...bende incelemek isterim...

ya şu blogları inceledikçe hep eksik geri olduğumu düşünüp kötü hissediyorum kendimi
size de oluyor mu, biz yine de çabalıyoruz
hiçbirşey yapmıyor da değiliz
bir de bütün gün eğitici faaliyet yapılmıyordur sanırım, ben bakıcıya bıraktığım için üzülüyorum
ama erken geliyorum ve yararlı birşeyler yapmaya çalışıyorum mutlaka

canım yuvarlak daire kuleden ben kızıma 6.aynıdan sonra almıştım çüünkü 6. ay üzeri diye yazıyor...bence uygun ben dahi bebek cd de de görmüştüm aynı ahşap kare üçgenleri çok hoşuma gidiyor ama ben aldım ahşap değil benimkiler 1 ay oluyor baya bi ilerledik biz kağplumbağadaan aldıkbirde ben 1 den 10 kadar baktığın sitede de gördüm tutmalı ahşap puzzleden almıştım 1 ay önce çok güzel ama ordaa daha pahalı ben daha uygun fiyata aldım ama 1den 10 kadar bizimki.ayrıca bence çok güzel ilgileniyorsunuz daha ne yapılabilinirki ben kendim sürekli eğitici şeyler yapmıyorum çünkü bebek daha çabuk sıkılıyor dünyayı keşfetmek istiyor dışarı çıkmak istiyor bunlarda iyi bir şeyayrıca kendini ne konuda yetrsiz görüyorsun neleri görüpte yani ... ....
evet canım sitenin adıdirek link vermeyeyim dedimben bunları beğendim, uygun mu sizce yaşına

Son düzenleme:
füsfüscüm biz ne yaparsak yapalım bebeklerimiz için hala yeterli gelmeyeceğini düşünürüz. çünkü biz anneyiz. o baktığın sitelerdekilerde kendilerini öyle hissediyorlardır emin ol. kimse ben dört dörtlük bakıyorum demez acaba eksikmiyim şöylemi böylemi daha iyilerini yapayım şunuda yapayım der. çünkü biz onların en iyi şekilde yetişmelerini istiyoruz.
o oyuncaklarda biraz yaşından büyük ama çok değil 3 belki 4 ay sonra ne olduğunu bilerek oynamaya başlar ama şimdi alsanda kötü etmezsen bebeğin sıkılıpta sonra bakmazsa o ayrı tabi

füşfüş cüm geometrik şekiller için biraz erken olabilir ama diğerlerini yapar ve çekiçli olan çok hoşuna gider sanırım. halkalarımız vardı bizimde artık iyice öğrendik yüzüne bile bakmıyoruz

maylıhamur füşfüş karamsar çok sağolun

resimleri hazır kartvizit kartonuna yapıştırdım kesme derdide kalmadı. 3 tanesini üst üste koydumki kalın olsun diye sonrada yapışkan asetatla kapladım.boş kartvizit işimi çok kolaylaştırdı aklınızda olsun

ya şu blogları inceledikçe hep eksik geri olduğumu düşünüp kötü hissediyorum kendimi
size de oluyor mu, biz yine de çabalıyoruz
hiçbirşey yapmıyor da değiliz
bir de bütün gün eğitici faaliyet yapılmıyordur sanırım, ben bakıcıya bıraktığım için üzülüyorum
ama erken geliyorum ve yararlı birşeyler yapmaya çalışıyorum mutlaka

Canım kesinlikle sana katılıyorum bir ara site site gezmekten,blog incelemekten ve mail okumaktan baktım ki ben oğlumu ihmal ediyorum,lafta onu daha iyi nasıl eğitebilirim,neler kazandırabilirim diye bakınıyorum ama çok zaman harcıyorum bazen internette o yüzden artık eskisi gibi saatlerce oturmuyorum pc başında zaten artık oturtmuyor da,havalar da güzelleşti dışarı çıkalım istiyor..
O dediğin siteyi ve hatta onun gibi bir çok oyuncak sitesini gezmiştim (yine o dönemde ),kızlar zaten montessorinin mail grubuna üye olduysanız grubun linklerini inceleyin derim çok yararlı bilgiler ve linkler var (ama saatlerce değil :) ) Evet o oyuncakçı gerçekten çok güzel ve incelediğim diğer oyuncakçılara göre fiyat olarak en uygunu..
Ben geçen o çekiçli oyunvcaktan ve ahşap puzzle aldım ama henüz ayına hitap etmiyor biraz daha büyümesini bekliyorum,bir de timpani aldık ona denk gelirse vuruyor ve çoğu zamanda çubuk diş kaşımaya yarıyor ağzında! :)

Tebessüm çok güzel olmuşlar canım eline sağlık ben geometrik şekilleri ve deniz olayını atlamışım..
ayrıca şu kartvizit olayı gerçekten iyi fikir henüz bitirmedim ebatlar uyarsa deniyebilirim saol fikir için..

kızlar bir kaç ay önce bebek gelişimine yararlı olduğunu düşündüğüm oyuncakların listesini yapmıştım alınmak üzere,paylaşmak istedim..

Bunlar da bir ay öncesine kadar en çok oynadığımız oyuncaklar,yenileri gelince bunlar unutuldu malesef ,bende kaldırdım bir süre sonra teker teker çıkaracağım unutup yeni oyuncak gibi algılar belki :)
Bu horoz sayesinde üüüü ürüüü üüüü diye seslenmeyi öğrendi ve başını sallamayı :)

evet ya, siteleri incelemekten uygulama yapmaya vaktim kalmayacak nerdeyse
ordan oraya derken ne kadar zaman kaybediyor insan
oyuncakların 1 yaş altı olmasından korkmuştum ben, ayının üstünde olması sorun olmaz
akıllı bebek cdlerinde çekiçli olan çok kullanılıyordu, bu dönemler için çok uygunmuş
deryacım ilk oyuncak, telli boncuklu olan o siteden mi, ondan da istiyordum, bulamadım orda

Back
X