Sende bendensin desenebende moru severim ve kısmet olursa salonumu mor beyaz yapmayı düşünüyorum beyaz mobilya mor beyaz koltuk takımı ve pudra pembesi veya uçuk pembe aksesuarlarlada kombin etmeyi istiyorum inş.kısmette varsa yapıcam artık .senin koltuk takımına ve mobilyana bayıldım canım pembe objelerlerde odan harika olur diye düşünüyorum.bana kalsa bende salonumu mor beyaz oturma odamı gri yaparım.
Hepsi birbirinden güzeller, bende bir kaç resim ekliyeyim.
biri mormu dedi :) Eki Görüntüle 379002
bununda morunu gördüm çok güzel ama onu bulamadım Eki Görüntüle 379003 yandaki ağaç kısımları beyazdı.
bununda morunu gördüm çok güzel ama onu bulamadım Eki Görüntüle 379003 yandaki ağaç kısımları beyazdı.
Kızlar oldum olası mor rengi çok sevmişimdir ve arkadaşlarım bana senin evin nasıl olacak hiç düşünemiyoruz derlerdi ben de hep odamın bi tanesini mor odası yapıcam kesinlikle derdim,şu an belki biraz erken ama bunlar çok hoşuma gitti siz ne dersiniz?
Oturma odası için de köşe takımı almayı düşünüyoruz ama onu mor almıycam kahve-krem düşünüyorum
iyi - kötü yorumlarınızı bekliyorum
canım bu mobilyalara bayldm nerden buldun acaba??
canım bu koltuk takımının aynısı bi arkadaşımda var geçen yıl evlendiler bellonadan aldılar ben çok beğendim bayıldım hadda çok konforlu odası küçük olmasına ragmen acayip şeker durmuş ki mor hastası olaraktan ben içim gitmişti
Bunlar da çok ciciymiş insana huzur veriyor ne şekerler,odamızdan biri mutlaka mor olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?