Moral bozan komsular

Böyle bi apartmanda oturma bence her şekilde kötü enerji güzel bir binaya git.Ömrün tukenir kiz

bi cıngar çözer olayı. birine bir kere sağlam patla bacım daha de gelemezler bulaşamazlar.

Aynen oyle. Insanlarla rahatlamak guzel vakit gecırmek ıcın gorusuyorsun. Eger eve dondugunde huzursuzsan Bı daha o ortama girmeyeceksin.
Ben bunu ogrendım.
Eltim denen şeytan,geçen aylarda canımı ciddi ciddi baya yaktı. Senin yorumlarından bildiğim kadarıyla dan dan dan kadınsın. Eltin,kocana kesene bereket dedi diye,bir daha ki gelisinde tabağına para birakmistin. Bunlardan sebep seninle bir ara iletişime geçip,şu eltime hayatının şokunu yaşatma dersi almak isterim senden. Yap bı guzellik,düşün bir şeyler bir daha adımı desturla ansin.

Mesaj kutunu ac bayan xcıgım, ne zaman istersen yazısırız

Benzer şekilde benim hatırladığım 3 konu açtın. Allah rızası için biz ne yapabiliriz ya taşınacaksınız ya da alışacaksınız.

Mesaj kutunu ac bayan xcıgım, ne zaman istersen yazısırız
Abla parti kur oy verelim. Eltinin tabağına para bırakmak nereden geldi aklına. Konuda yazdığın bir kaç şeyi de gördüm insanları toplayıp bir güzel benzetmişsin. Aplaaaaa. Böyle kadınlara saygı ve sevgi duyuyorum ya ne güzel.

Yok ama eltim görmedi onu Hahahahaha. Koca gordu sadece yemek yapmadım, madem kesene bereket ben kultabagı degerındeyım demek.. gunlerdır agırlıyorum bırkere adımı söylemediler, paranı aranızda bolusun yiyin sahiden de kesene bereket bu sefer dedım ve gercekten yemek yapmadım insanlar da gene bu insanlar ve devamlarıydı. Bız uzatmaları oynarken Bı de sacma sapan seylerın maruz kalmak artık gururumu kırmıstı

Iyı seneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…