Moral bozan komsular

Kimseyle muhattap olma ver parayı da konuşma kimseyle boşver
Kadına, ben neredeyse 1senelik 30tl bı ücret ödedim dedim. Ne 30tl si diye laf araştırdı, alt komşumla benim aramda dedim. Bahsettiğim 30tlde internet için fazladan odedigim fiyatı geri vermeyince kapılarına otomatik ücreti için inmek istemedim bu fiyatın içinden kullansınlar diye. Kadında para odememiyorlar diye dedikodumu yapıyor heralde.

Kim ödüyor bu parayı peki yani elektrik için yıllık bir karşı ödensin o zaman. En azından her ay 1 lira 2ira diye uğramazsınız apartman olarak.
Bı alt komşum ödüyor, devrakmak isteyen alıyor bizde o kisilere ödüyoruz. Haksız yere 30tlmi almışlardı internet için. Bende o paranın içinden kullansınlar diye kapılarına inmiyorum. Komşunun bitanesi de sen otamatik ücretini ödedim mı diye hesap soruyor. Bende 1yillik ödedim dedim.

Kadına, ben neredeyse 1senelik 30tl bı ücret ödedim dedim. Ne 30tl si diye laf araştırdı, alt komşumla benim aramda dedim. Bahsettiğim 30tlde internet için fazladan odedigim fiyatı geri vermeyince kapılarına otomatik ücreti için inmek istemedim bu fiyatın içinden kullansınlar diye. Kadında para odememiyorlar diye dedikodumu yapıyor heralde.
Evet yapıyor olabilirler. İçlerinde de bi ağzı gevşek vardır o çıtlatmıştır sana çaktırmadan

Her 10 apartmandan 1 inde bu muhabbet var valla. Kardeşim yap 20 tl toplayın aylık fazlası biriksin apt parası olarak
Binaya temizlikçi bile tutmuyorlar. Bunun kavgası bile var . Sen surayi temizlemedin, binanın dışını supurmedin. Yine aynı şekilde 12daire varsa 3,kişi binayı temizlese. Yine bana laf ediyorlar sen neden temizlemedin diye.

Binaya temizlikçi bile tutmuyorlar. Bunun kavgası bile var . Sen surayi temizlemedin, binanın dışını supurmedin. Yine aynı şekilde 12daire varsa 3,kişi binayı temizlese. Yine bana laf ediyorlar sen neden temizlemedin diye.
Aç kapıyı hepsinin ağzını yırtmaya geliyorum. Gece gece beni sinir sahibi ettiler :KK57:

Bunların hepsi her ay aidat ödemekten kaçınmaktan kaynaklanıyor, verirsiniz ayda 50-60 lira , temizlikte yapılır, elektrik faturası da ödenir. Saçma sapan eski usül yaşamaya çalışırlarsa olacağı bu. Keşke taşınma ihtimaliniz olsaydı.

Çocugun olmuyor diye laf söyleyen boşboğaza bukadar saygılı cevap vermenizden belli hassas yapınız.o apartmanda mutlu huzurlu olamazsınız.eğer satma planınız yoksa bile bi düşünün derim.

Çocugun olmuyor diye laf söyleyen boşboğaza bukadar saygılı cevap vermenizden belli hassas yapınız.o apartmanda mutlu huzurlu olamazsınız.eğer satma planınız yoksa bile bi düşünün derim.
Eşim kesinlilikle karşı. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz. Kadın dengesiz delinin teki ben buna ne desem laftan anlardı. Ayrıca insan olan vicdani olan. Böyle kelime kullanmaya cesaret edemez.

Eşim kesinlilikle karşı. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz. Kadın dengesiz delinin teki ben buna ne desem laftan anlardı. Ayrıca insan olan vicdani olan. Böyle kelime kullanmaya cesaret edemez.
Bana bakma sen ben bildiğin dalardım.
Saç baş yolardım.yaşlı biri ise , teyze sanane sen git kırışık kremini falan sür derdim :) çok sallama şu etraf denen şeyi.çnkü hamile kalsanda bitmicek söylicekleri:)

Komsularım moral bozmuyor sen fazla sessiz ve naıfsın.
Cocugun olmuyor doktorlara gidiyorsun sonra diyen komsuya hayatının sokunu yasatırdım ben. Ozelımı agzına aldıgı ıcın, Cocugum olmadigi ıcın degıl.
Bır daha cocuk derken on kere dusunmek zorunda kalırdı kı, baris cagrıs hayatta sevmem konusarak anlasma taraftarıyım hep.
Ama karsımdaki ınsan konusmaktan anlamayacaksa, anladıgı dile de varım. Pısmam.
Bır kere 'seni pazara cıkarıcaz' gıbı bir cumleye maruz kalmistim. Ne demek oldugunu da bilmiyorum. Ama anneme sorup ogrendım. Meger eskiden kısır hayvanları pazara cıkarıp satarlarmıs. Bunu duydugum da, hıc ıncınmedim. Ama bu derece kotu olmalarından rahatsız olup evime davet ettim o gun orda olan herkesi bu arada hıcbırı komsu degıldı oradakilerin.

Sonra da bırak bana böyle cumle kurmayı, kimseye kurmadıklarına emınım. Evimin kapısından dilenciyi kovmam ama bunları kovmaktan beter ettim. Zaten beter etmek ıcın davet ettim, hem beter olsunlar hem bir daha yuzyuze bakmayalım diye yaptım.

Herkes haddını bilecek. Kımsenın kimseyı incitmeye hakkı yok. Sessiz durma sende. İnsanlıktan anlamadıkları asıkar. Anladıkları dilden Konus. İnan korkarlar. Böyle tipler aslında korkak oluyor.
Kovmaktan beter nasil ettn onu merak ettim

Satın gidin ne biçim apartmanmış orası temizlik bile yapılmıyor

Aynı komsudan bızdede vardı konustuk olmadı tartıstık olmadı en son bılerek ses yaomaya basladı. Esımde uylak ve kavgacı bı ımsamdır en son aldı elıne odunu gece yarısı merdıvenlerde odun kırdı onlar ses yapınca 3 gun sonra tasındı gıttıler bazıları gercekten ıyılıkten anlamıyor. Apartman adabına uymayanlar nıye mustakıl evde oturmaz acaba

Aynı komsudan bızdede vardı konustuk olmadı tartıstık olmadı en son bılerek ses yaomaya basladı. Esımde uylak ve kavgacı bı ımsamdır en son aldı elıne odunu gece yarısı merdıvenlerde odun kırdı onlar ses yapınca 3 gun sonra tasındı gıttıler bazıları gercekten ıyılıkten anlamıyor. Apartman adabına uymayanlar nıye mustakıl evde oturmaz acaba
Bizde eskisi gibi değiliz artık. Onlar nasılsa ona göre davranıyoruz. Şuanda zırt pirt kapıma çıkarmıyorlar. Arkamdan konuşuyorlar

Aynılarından benim oturduğum apartmanda da var.20 tl kafalarına göre aidat topluyorlar apartman ne yıkanıyor ne başka bir şey.Verdiğimiz paraların nereye gittiğide meçhul.Dedikoduculukları fesatlıkları bin beteri.Ben Allah’a havale ediyorum sizde O’na havale edin ve imkanınız varsa taşının.Görgüden haberi olmayanlarla yaşamak çok çok zor.

Back
X