Moral bozuklugu

en az 5 kızla daha konuşuyordur bekarsa.ha evliyse de eşini senle ve başka kadınlarla itinayla aldatıyordur.sana aşık olma ihtimali sıfır.dost acı söyler rainyy.allah aşkına şu saçma sapan net konuşmalarını ilişki sanmaktan vazgeç.

Çünkü bu bir diyalogsa sıra sizde demektir.

O günaydın dedi, ee siz bir şey söyleyin o zaman. Madem polismiş hareketlidir hayatı, günün nasıl geçti deyin, asayiş berkemal mi deyin...

Niye yıprandınız ki bundan? :KK64:

Çünkü bu bir diyalogsa sıra sizde demektir.

O günaydın dedi, ee siz bir şey söyleyin o zaman. Madem polismiş hareketlidir hayatı, günün nasıl geçti deyin, asayiş berkemal mi deyin...

Niye yıprandınız ki bundan? :KK64:
Yazdim tabi napiyorsun yazdim ama cevap yok girdi cikti sogudu benden

Konustugum cocuk sabahtan beri sadece gunaydin yazdi. Sogumus galiba benden. Moralim cok bozuldu. Cokta yiprandim ya. Napiyim kizlar

Yaş aralıkları ile beraber , sizden soğuyanların hesabını bizlerle paylaşın (!) ; profillere bakıp sorun neymiş , bulmaya çalışalım. (!)

Konustugum cocuk sabahtan beri sadece gunaydin yazdi. Sogumus galiba benden. Moralim cok bozuldu. Cokta yiprandim ya. Napiyim kizlar
Rainyy gerçekten mi ya öhhh yanii öhhh artık. Hala konuşuyon mu onunla sen iflah olmazsın.

Yaş aralıkları ile beraber , sizden soğuyanların hesabını bizlerle paylaşın (!) ; profillere bakıp sorun neymiş , bulmaya çalışalım. (!)
kendisi net çakalları olduğunu kavrayamadı hala.adamlar vakit geçsin diye kafa bulayım diye önüne gelene yazıyorlar.çok çok azı düzgün adam .

Back
X