Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
polis olan mı bu?Konustugum cocuk sabahtan beri sadece gunaydin yazdi. Sogumus galiba benden. Moralim cok bozuldu. Cokta yiprandim ya. Napiyim kizlar
Gunaydin yazdi devami gelmedi iste"Sadece günaydın yazan cocuklar kapatilsin"
Bosver.
Evetpolis olan mı bu?
en az 5 kızla daha konuşuyordur bekarsa.ha evliyse de eşini senle ve başka kadınlarla itinayla aldatıyordur.sana aşık olma ihtimali sıfır.dost acı söyler rainyy.allah aşkına şu saçma sapan net konuşmalarını ilişki sanmaktan vazgeç.
Özel harekat olandı değil mi bu?
Dedim napiyorsun falan yazdimsen de günaydın demedin mi ki![]()
Yazdim tabi napiyorsun yazdim ama cevap yok girdi cikti sogudu bendenÇünkü bu bir diyalogsa sıra sizde demektir.
O günaydın dedi, ee siz bir şey söyleyin o zaman. Madem polismiş hareketlidir hayatı, günün nasıl geçti deyin, asayiş berkemal mi deyin...
Niye yıprandınız ki bundan?![]()
Konustugum cocuk sabahtan beri sadece gunaydin yazdi. Sogumus galiba benden. Moralim cok bozuldu. Cokta yiprandim ya. Napiyim kizlar
Rainyy gerçekten mi ya öhhh yanii öhhh artık. Hala konuşuyon mu onunla sen iflah olmazsın.Konustugum cocuk sabahtan beri sadece gunaydin yazdi. Sogumus galiba benden. Moralim cok bozuldu. Cokta yiprandim ya. Napiyim kizlar
Ah rainyy üzümlü kekimmKonustugum cocuk sabahtan beri sadece gunaydin yazdi. Sogumus galiba benden. Moralim cok bozuldu. Cokta yiprandim ya. Napiyim kizlar
Yazdim tabi napiyorsun yazdim ama cevap yok girdi cikti sogudu benden
kendisi net çakalları olduğunu kavrayamadı hala.adamlar vakit geçsin diye kafa bulayım diye önüne gelene yazıyorlar.çok çok azı düzgün adam .Yaş aralıkları ile beraber , sizden soğuyanların hesabını bizlerle paylaşın (!) ; profillere bakıp sorun neymiş , bulmaya çalışalım. (!)
O polis gercekten kiyafetinden silahindan belli siz anlamak istemiyorsunuz galibaRainyy gerçekten mi ya öhhh yanii öhhh artık. Hala konuşuyon mu onunla sen iflah olmazsın.